Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 027
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
риск винаги има, и знам, че трябва голямо пазене от сега нататък, няма как, не съм особенно вярващта, но се моля на Господ всичко да е наред за в бъдеще

Нали знаеш " Помогни си сам, за да ти помогне и ......"

п.с. Вече не съм най малкия  Mr. Green

# 526
Grinning Grinning то вече май няма да се очудя, ако се появи и някое 10-годишно хлапе с ДХ

# 527
Grinning Grinning то вече май няма да се очудя, ако се появи и някое 10-годишно хлапе с ДХ

това лято на Павел Баня се запознах с едно момиче на 17, зимата е паднало и.......  Sad

# 528
  • София
Ники, страхотно е че се чувстваш добре. Но повечето хора са толкова наплашени, особено от думата рецидив. Затова мисля, че следоперативния период, а и начина на живот след това са много важни. Пази се!

# 529
и моето е от падане Naughty Naughty Naughty

# 530
я разкажи повече, как стана тая работа  newsm78

# 531
веднага разказвам. Значи на лекции съм в университета, вече е 16.45, а съм там от 10.00, гладна съм и бързам за лавката, защото зотваря в 17.00. Ще помислиш, че паднах, докато бързах, ама неееее Naughty, взех си един огромен тостер и се запътвам за последната лекция, но си нагъвам яко докато вървя. И стигнах до едни стълбички, в тоя момент съм захапала свирепо тостера, и си се подхлъзнах на първото стапало, до последното ги вземах по дупе, обаче тостера така и не го пуснах, държа да отбележа. И така - от едно невнимание, голяма беля стана

# 532
веднага разказвам. Значи на лекции съм в университета, вече е 16.45, а съм там от 10.00, гладна съм и бързам за лавката, защото зотваря в 17.00. Ще помислиш, че паднах, докато бързах, ама неееее Naughty, взех си един огромен тостер и се запътвам за последната лекция, но си нагъвам яко докато вървя. И стигнах до едни стълбички, в тоя момент съм захапала свирепо тостера, и си се подхлъзнах на първото стапало, до последното ги вземах по дупе, обаче тостера така и не го пуснах, държа да отбележа. И така - от едно невнимание, голяма беля стана
hahaha, така стават най големите бели, от едно нищо  Sad
Момичето дето ти разказах за него,  както си вървяла и се подхлъзнала и си пада на дупето  Crazy

# 533
ами да, всички ме питат на кръста ли съм паднала, а то явно точно като паднеш по дупе става лошо, явно от самия натиск на дисковете, нали уж те са амортисьорите на гръбнака, доколкото четох и разбрах самата херния е част от ядрото на диска, която е излязла навън от натиска върху него.
п.с. съжалявам, че отговарям бавно, но съм свикнала да пиша на латиница, което е странно като се има предвид, че задърших българска филология

# 534
ами да, всички ме питат на кръста ли съм паднала, а то явно точно като паднеш по дупе става лошо, явно от самия натиск на дисковете, нали уж те са амортисьорите на гръбнака, доколкото четох и разбрах самата херния е част от ядрото на диска, която е излязла навън от натиска върху него.
п.с. съжалявам, че отговарям бавно, но съм свикнала да пиша на латиница, което е странно като се има предвид, че задърших българска филология

Много добре си се информирала, точно така е, ядрото на диска служи за амортисьор,  Peace
Не се притиснявай, и аз се забавих, че ходих на обяд и после на разходка, много добре се почуствах и нямах никакви болки  Laughing

п.с. наистина е странно  Joy

# 535
супер, дано и за в бъдеще да нямаш болки

п.с. че и една камара правописни грешки имам newsm47

# 536
супер, дано и за в бъдеще да нямаш болки

п.с. че и една камара правописни грешки имам newsm47

и аз имам Wink, но това е без значение не ги мисля никога, след като публикувам проверявам  Laughing и понякога не ми се разправя да ги коригирам, ама тук си ме знаят Mr. Green

п.с. не го ли обърнахме малко на чат тук newsm78, да няма после  fight

# 537
гледах преди малко клипчетата с операции newsm09, лелеее, много са гадни, добре че не ги гледах преди да ме оперират, че..... smile3518щеше да ме хване шубето. Между другото моята херния изглежда по абсолютно същия начин като това, което вадят на клиповете, то е и логично. Моята хернийка, понеже доктора ми я даде в едно шишенце след операцията, сега стой в хладилника newsm53, това май леко шантаво идва, ама си я държа за спомен, ще взема да я снимам да ви я покажа smile3521

прав си за чата - спирам

# 538
гледах преди малко клипчетата с операции newsm09, лелеее, много са гадни, добре че не ги гледах преди да ме оперират, че..... smile3518щеше да ме хване шубето. Между другото моята херния изглежда по абсолютно същия начин като това, което вадят на клиповете, то е и логично. Моята хернийка, понеже доктора ми я даде в едно шишенце след операцията, сега стой в хладилника newsm53, това май леко шантаво идва, ама си я държа за спомен, ще взема да я снимам да ви я покажа smile3521

прав си за чата - спирам

Кофти са гледките  Sick
Наистина ли я пазиш? Качи я някъде, и дай  тук линк, моля те  Hug

п.с. прав съм, ама не се удържах  Blush

# 539
привет  Hug спамъри такива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт