Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 060
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
И на мен не ми се вярва, но нали надеждата умирала последна. Както казваш дано да го хванем навреме и да е нещо по-леко, то че ще има болка ми е ясно, но да е по-рядко и по=лека.  Praynig

Надеждата умира последана, защото е уморила всички останали  smile3532
Щом взимаш мерк ивсичк още е наред  Peace

# 511
Добро утро!  Hug

Как сме тая сутрин?

# 512
  • София
Добро утро!
Отново е супер неприятно времето.
Няма как, това ни чака, дано да сме добре.  Praynig

# 513
  • Варна
Добро утро!  Heart Eyes
Тук времето е много приятно, идеално за бавния ми ход днес.  Mr. Green
Да споделя сутрешното си изпитание. Ставането беше добре, не пълзях по леглото, но..... Обличането си беше цяло приключение, 30 мин съм си обувала панталона, чорапите и накрая ботите, като чорапите едвам ги нанизах на краката си, а вече при обувките се разплаках, толкова безпомощна се чувствах.В момента няма и кой да ми помага, птиятелят ми се прибира другата седмица от чужбина и как ще го посрещам така, още не съм му казала, за да не го притеснявам. А и нямам идея как ще си изчустя къщата преди идването му, освен да помоля майка ми да дойде за 2 дни, ама и тя милата хич не е добре, направо не знам. Ще кажете бели кахъри, но на мен ми е притеснено.
Личният лекар ми препоръча още един невролог, работи в МЦ Пулс, но не мога да му разчета името,прилича ми на Дюкмедиев или нещо подобно, та се чудя дали да не звънна и да видя за кога има час.

Хубав ден ви желая на всички и мнооогооооо здраве.  Heart Eyes

# 514
Ако не те прати първия на ЯМР или скенер, тогава отиди при другия Wink И двамата без снимка ще ти кажат едно и също.
Ще чака ме довечера, инфо  Peace

# 515
  • Варна
Аз ще настоявам поне на снимка да ме пратят, такива празни приказки не ми трябват.
Записах си час и при един друг лекар, който ми беше препоръчан от личния, мисля при него да отида с направлението. А винаги на частно мога да отида и при друг. Важното е аз като здравно осигурена да си знам правата и да не ме правят на луда и да се разбере, откъде точно идва проблема.
Сега ще потърся инфо и за ЯМР, че не ми е много ясно.

# 516
Добро утро!  Hug

Кака сте тая сутрин? Аз имам едана болка почти в ребрата отдясно  Crazy

# 517
  • Варна
Добро утро и от мен. Днес обличането беше малко по-леко, болката в крака е отшумяла малко. Simple Smile След 2 часа съм при лекаря и като се върна от там ще пиша как е минало.  Praynig
tishoo , дано болката отмине бързо.  Peace

Хубав ден на всички.  Heart Eyes

# 518
Кака сте тая сутрин? Аз имам едана болка почти в ребрата отдясно  Crazy
Добро утро!  Hug
tishoo добре че болката е една  Joy ще мине, може би е от времето.

# 519
Кака сте тая сутрин? Аз имам едана болка почти в ребрата отдясно  Crazy
Добро утро!  Hug
tishoo добре че болката е една  Joy ще мине, може би е от времето.

исках да кажа, че е в една точка  Blush,  Laughing

tishoo , дано болката отмине бързо.  Peace
Хубав ден на всички.  Heart Eyes

Благодаря  Hug, пиеш ли нещо?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 09:20 от tishoo

# 520
zdraveite na vsi4ki Hug , priqtno mi e, kazvam se Niki i sum na 22. Mai se vklu4vam ni v klin, ni v rukav, no prosto iskam da spodelq s vas Simple Smile iskam da vi kaja, 4e nqma za6to da se pritesnqvate ot operaciq, kato 4eta, vseki kazva "ne se re6avam". Nqma ot kakvo da vi e strah, hora. Men me operiraha ot herniq na L5 S1 predi 3 dena, ve4e me izpisaha i sum si vku6ti, 4uvstvam se strahotno, ni6to ne me boli, kato izklu4im normalnata bolka ot samata operaciq i razrezut koito e na gurba, no i tova e ne6to nezna4itelno v sravnenie na tova, koeto be6e predi tova. Ot momenta, v koito si otvorih o4ite sled upoikata adskata bolka v leviq krak  q nqma6e, bole6e me samo krusta, za6toto vse pak tukmo sa me bili za6ili, no i tova be6e za ne pove4e ot 2 4asa. Na 4etvurtiq 4as sled operaciqta suvsem spokoino si stanah i otidoh do toaletna,  Grinning okrilena ot lipsva6tata bolka pratih ba6ta mi za kafe i predstavete si nqkolko 4asa sled upoikata az bqh pred vhoda na bolnicata s kafe v ednata ruka i cigara v drugata Grinning, kude mi e bil uma i az ne znam. Za moi lo6 kusmet oba4e to4no togava izleze anesteziolojkata i kato me vidq samo ne pripadna, nakara mi se i az si se pribrah. Ta s cqlata tazi istoriq iskah da kaja, mojete da si predstavite kolko dobre sum se 4uvstvala, sled kato i kafe mi se pie6e, super, ne moga da povqrvam 4e ve4e ni6to ne me boli, suvsem normalno se dvija v momenta, kakto kazah ima leka bolka, no tova e ot samata operaciq. Ne znam za6to se strahuvate, az i minutka ne mislih kato mi kazaha 4e trqbva da se operiram. A i realno poglednato diskovata herniq nai prosto kazano e edin hru6tql, izko4il ot samiq disk, tozi hru6tql pritiska vsi4ki nervi minava6ti ottam, nqma kak da se opravi ako prosto ne se mahne, vsi4ko drugo e s vremenen efekt, ako vuob6te ima nqkakuv Simple Smile Tova nai qsno se vijda na magniten rezonans, vijda se edno kato top4e izpuknalo nazad, nqma kak samo operaciqta ima postoqnen efekt. Mnogo sum dovolna ot lekarq, koito me operira, zatova nai bazceremonialno mu pravq reklama - d-r Ov4arov v klinika po nevrohirurgiq v medicinski universitet v Pleven, izklu4itelno vnimatelen i dobur 4ovek, 4e i 4aroven Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes i taka za posleden put - nqma ot kakvo da se strahuvate, naistina predi 15 - 20 godini sa bili dosta riskovani tezi operacii, no sega ne sa. Party Party Naughty Praynig Heart Eyes

# 521
  • София
Добре дошла, Ники!  Hug
Радвам се, че при теб операцията е толкова успешна.
Дано възстановяването ти върви все така бързо. А казаха ли ти какво точно
да правиш в следоперативния период?
От колко време имаше дискова херния? Какви точно ти бяха проблемите преди
самата операция?

Искам да те помоля да пишеш на кирилица. Ако нямаш на компютъра си, горе на страницата на самия форум има кирилизатор.

# 522
ок, няма проблем за кирилицата, от две години ми беше този проблем, първоначално болките ми бяха в десния крак, но ми мина от разни инжекции, една година не ме болеше и като почна миналата по това време една болка в левия крак, не ми помогнаха нито инжекции, нито физиотерапия. До този момент диагнозата ми беше без скенер, неврологът ми предположи, че е херния, но когото направих скенер, не го разчетоха правилно и ми казаха, че имам два спукани диска и ако ще в Ню Йорк да отида няма лечение за това. Добре, че реших да отида и на неврохирург, като ми видя скенера д-р Овчаров, веднага видя, че е дискова херния, казаче само операция ще ми помогне и така.... Сега да стискам палци всичко е ок. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 523
Здравей  Hug
Много се радвам че си добре, надявам се по често да пишеш имаме нужда от позитивно мислене малко  Wink
Като четох, направо ми се прииска и на мен операция при д-р Овчаров  Wink
Пази се, от сега на там, много  Naughty
Риск, има винаги, върни се малко назад и прочети поста на Рони, 20 дена в болница 4-5 не е ставала от леглото и т.н.

п.с. готин аватар, напомня ми за някой  Laughing

защо го сме ни страия беше по готин Wink

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 10:53 от tishoo

# 524
риск винаги има, и знам, че трябва голямо пазене от сега нататък, няма как, не съм особенно вярващта, но се моля на Господ всичко да е наред за в бъдеще

Общи условия

Активация на акаунт