Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 083
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Прехвърлих първата страница на две на три, но ще отделя довечера време, сигурна съм, че ще получа нужната информация. Сега отивам при личния, стискайте палци. Ще пиша как е минало.  Peace

Ще чакаме  Peace

Е,за съжаление  се оправда максимата, че ако сам не с помогнеш и оня ... отгоре не може...и после как да не сме "доктори", да ме извинят тези от форума, но е...ти държавата - на мен ми искаха 100лв. за направление за ЯМР, което "уж" се полага затова си споделяме патилата тук и се учим кое какво означава ... на мен тук ми разтълкуваха диагнозата... newsm48...
newsm10, точно така е, пожелавам им тия пари дето ги взимат от нас с изнудване, само по доктори да ги харчат  #2gunfire

# 496
Здравейте отново Hug!
Да се включа и аз - 2 дни без нет, полудях. И не само от това, разбира се hahaha. Аз съм от досадните, та да благодаря още веднъж на всички дали ми съвет тук и на лични, сърдечно. Няма да изброявам, ще изпусна някой - всички си знаете  bouquet. Продължавам по същество - талоните за ЯМР. Преди седмица посетих за сетен път невроложката, този път мъжа ми ме носеше на ръце, като добре че съм 45 кила с мокри дрехи (толкова бях зле, не че сега съм на пушка). След прегледа ми изписа новата рецепта, аз отново засягам болна тема - Талон за ЯМР няма ли да ми дадете? Еми нямам  #Crazy(беше отговора, не за пръв или втори път). Тогава мъжа ми я изгледа накриво, почервеня и беше готов да й се нахвърли тука пропускам малка част, та резултата е следния: Написа талон, който занесохме при управителя на поликлиниката. Той от своя страна написа писмо до здравната каса да им отпуснат допълнителен лимит за 1 бр. ЯМР, като приложи талона от невроложката. От там до здравната каса да занесем 2-те листчета и сега чакаме, казаха минимум 10 дни. Ако съм жива дотогава ще видя ЯМР. Много ми става иначе рентген - плащах, скенер - плащах, лекарства с купища - отново. Това е омагьосан кръг.
tishoo - моята е мома - Лъчезара, но това няма значение - да са ни здрави.

# 497
  • Варна
След час и 1/2 чакане успях да се вредя при личния. Има нещо, което много ме дразни, всички са със записан час и то само за тези рецептурни книжки, аз бях единствената за преглед, но стоях и си чаках. В никакъв случай не го обвинявам личния, защото и той човека става луд, но защо е цялото това писане, подпечатване, една голяма лудница.
Даде ми човека направление за невролог, изписа ми да пия Flamexin и Mydicalm докато отида при специалист. OK, записах си час при Въжарова, личния ми препоръча този лекар за който ти споменаваш и аз не му запомних името, но за него се чака повечко. Видях, че е професор.  Peace Утре в 17.30 съм при Въжарова да видим какви изследвания ще ми пусне, какво да очаквам? И да пия ли тези лекарства преди прегледа утре?
Сега като ви чета, то работата за ЯМР май е сложна, как да искам от първия път? На какво имам право по здравна каса? И ако реша да си плащам, как вървят цените?

# 498
Здравейте!
Позагубих се и изтървах от 24-та страница насам  Cry Работата вече ме метна с пълна сила, къщата ми е с краката на горе, а яденето все не е станало навреме и в крайна сметка си лягаме към 12... Не ми остава време да му се не види  Crazy Кръста ме боли, леко ми изтръпва кракът ПАК, добре че е рядко, но пък ми се получават едни нечувствителни зони на петата и възглавничката на пръстите, което си е ново явление за мене. Прогресирам явно  Laughing Повръща ми се само от мисълта за лекарства! Отпуск или болничен не мога да взема, пък и още не съм се скопосала достатъчно по моите стандарти  Rolling Eyes  Laughing
Лека и безболезнена! Отивам да режа салатата, че пак съм закъсняла и с нея както се сещате  Joy

# 499

Браво на теб, много добре  Peace
За почни да ги пиеш от тази вечер и утре ще си подобре, но ги пии и утре докато те види невролога, после той ще ти каже  Naughty
Трябва да очакваш един обикновен неврологичен преглед за да види какво ти е състоянието и дано да те изпрати на ЯМР или скенер, кажи и че спортуваш  и е важно за теб да знаеш какво ти е Wink
Цените вървят от 200-300лв, така че направи всичко възможно тя да ти даде направление, извърти нещата така, че да си много зле Sunglasses /знам че е неморално но няма начин/

Здравейте!
Позагубих се и изтървах от 24-та страница насам  Cry Работата вече ме метна с пълна сила, къщата ми е с краката на горе, а яденето все не е станало навреме и в крайна сметка си лягаме към 12... Не ми остава време да му се не види  Crazy Кръста ме боли, леко ми изтръпва кракът ПАК, добре че е рядко, но пък ми се получават едни нечувствителни зони на петата и възглавничката на пръстите, което си е ново явление за мене. Прогресирам явно  Laughing Повръща ми се само от мисълта за лекарства! Отпуск или болничен не мога да взема, пък и още не съм се скопосала достатъчно по моите стандарти  Rolling Eyes  Laughing
Лека и безболезнена! Отивам да режа салатата, че пак съм закъсняла и с нея както се сещате  Joy

Пази се че да не стане зле работата, ти си знаеш де ама все пак да кажа  Laughing
Пии хапче и при най малкото съмнение за проблем че после сатава зле Sad

# 500
tishoo - моята е мома - Лъчезара, но това няма значение - да са ни здрави.

upss..  Blush, извини ме, но прочетох само Лъчи и избързах, а то после си пише, че е момиче ама кой да чете  Blush Blush Blush

# 501
  • Варна
Благодаря за съвета.   bouquet Не обичам да симулирам, но щом казваш, че това е начинът да получа полагащото ми се, ще се правя на шут няма начин, макар че не ме бива много. А и ако от лекарствата ми отмине малко, ще ми е трудно представлението. Но ще се поразправям, все пак затова съм го взела това направление, за да ми се направят нужните изследвания и да ми се постави диагноза. А иначе личния каза, че имало 2 начина за лечение, едното е с лекарства през устата или някакви инжекции (стероиди ли каза, хаха май не беше това).
Сега се връщам на първа страница да се информирам малкко повече, а ако имам въпроси, надявам се че няма да ви досадя с тях.  Heart Eyes

# 502
Благодаря за съвета.   bouquet Не обичам да симулирам, но щом казваш, че това е начинът да получа полагащото ми се, ще се правя на шут няма начин, макар че не ме бива много. А и ако от лекарствата ми отмине малко, ще ми е трудно представлението. Но ще се поразправям, все пак затова съм го взела това направление, за да ми се направят нужните изследвания и да ми се постави диагноза. А иначе личния каза, че имало 2 начина за лечение, едното е с лекарства през устата или някакви инжекции (стероиди ли каза, хаха май не беше това).
Сега се връщам на първа страница да се информирам малкко повече, а ако имам въпроси, надявам се че няма да ви досадя с тях.  Heart Eyes
Нямаш проблеми  Hug
Кажи й, че ти изтръпва карак долу при стъпалото, е само гледай да не те хвант, че ще се изложиш   Laughing /не съм гаден, просто няма друг начин/

# 503
  • Варна
А какво е това изтръпване? Симптом за какво е? И как могат да ме хванат, не ми се вярва от 1 прахче утре да съм пушка.  Mr. Green

# 504
Pepsilight, писах ти на лични.

# 505
А какво е това изтръпване? Симптом за какво е? И как могат да ме хванат, не ми се вярва от 1 прахче утре да съм пушка.  Mr. Green
точно от прахчето, ставаш пушака за около 5-6 часа, ама само толкова  Crazy то е обезболяващо
Симптом е на Дискова херния или нещо друго което ти е притиснало нерва  Wink Но не съм сигурен дали е добра идея  newsm78

# 506
  • София
Pepsilight, аз пък смятам до прегледа ти утре да не ги пиеш лекарствата. В смисъл пий си болкоуспокояващо, но без да поемаш
коктейли от лекарства.
Първо, за да може симптоматиката да е достатъчно видна, така че да може неврологът добре да се ориентира.
И второ, самият невролог ще ти назначи лечение и аз бих се доверила на неговото предписание.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 08:07 от sophsan

# 507
  • Варна
Изпих вече едното прахче, да спя нормално. А да видим утре как ще се изтържа от леглото и цял ден ще бъда пред компютъра, просто няма начин да не съм на работа. На мен ми е по-безболезнено, когато се движа, а като се застоя малко и ме боли повече.
Има ли начин да ме боли сега и да нямам никакво заболяване? Май се размечтах нещо.  Rolling Eyes

# 508
Изпих вече едното прахче, да спя нормално. А да видим утре как ще се изтържа от леглото и цял ден ще бъда пред компютъра, просто няма начин да не съм на работа. На мен ми е по-безболезнено, когато се движа, а като се застоя малко и ме боли повече.
Има ли начин да ме боли сега и да нямам никакво заболяване? Май се размечтах нещо.  Rolling Eyes

има шанс да се разминеш с нещо по дребно от дХ, но чак пък нищо не ми се вярва Crossing Arms

# 509
  • Варна
И на мен не ми се вярва, но нали надеждата умирала последна. Както казваш дано да го хванем навреме и да е нещо по-леко, то че ще има болка ми е ясно, но да е по-рядко и по=лека.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт