Какво бих и какво не бих направила сега!

• 35 527
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм в къща, но на вторият етаж, и без балкони... Crossing Arms. Мъжа ми е там hahaha. Като не ме послуша тогава, сега ще трие Mr. Green.

# 196
Никога повече разтегателен диван!Опъни,разтвори,затвори - не си е работа.
Сега спя на огромно легло,заело половината стая,но спя човешки.

# 197
  • Бургас
Не бих си сложила никога повече алуминиева дограма,светли фуги в банята особенно на земята и толкова малък сифон ,че да се запушва толкова често,което налага винаги при къпане да се отваря ,за да не се наводним ,а тогава се носи едно ухание ....направо не ми се говори.

# 198
Не бих си сложила никога повече алуминиева дограма,светли фуги в банята особенно на земята и толкова малък сифон ,че да се запушва толкова често,което налага винаги при къпане да се отваря ,за да не се наводним ,а тогава се носи едно ухание ....направо не ми се говори.

Нашите фуги са тъмни и постоянно са запълнени с бяло..от сапуна ли е  незнам, но пак всичко си личи.Така че не съжалявай ooooh!

# 199
А аз си мислех, че само аз съжалявам за ремонта си... Rolling Eyes
Ми да изброявам тогава: първо никога не бих си купила апартамент от този строител, ако знаех, колко е зле, наложи се да си прокараме отново водопровод, да сменим инсталация да изправяме стени, тавани и подове и всичко, което се сетите. Ако някога пак купим апартамент, то със сигурност ще е само на тухли. Второ, съжалявам, че не сложихме изолация на стената към съседите - адски са шумни и ще правим пак ремонт за да я сложим. Съжалявам, че се отказахме от втора тоалетна, но пък си имам отделно място за пералнята, сушилната и всички кофи, парцали и т.н. Съжалявам, че толкова бързахме да се нанесем, защото ремонта можеше да стане по-добре, ако го бяхме давали по-леко; съжалявам, че не преместихме една врата в коридора за да имам ниша за гардероб; съжалявам, че не послушах мъжа си за барплот - адски исках, но мястото ми се виждаше малко и отказах, а в последствие се оказа, че не е така. Сега ще ми е малко трудно да го оправя, защото е италианска и ще трябва да се сменят няколко шкафа за да се предвиди и барплот и ще дойде малко скъпичко май... Но пък много си я харесвам - вярно, че е модулна, но стана готино. И последно, съжалявам, че всички външни стени на апартамента са с френски прозорци - красиво, но непрактично, като тръгна да ги мия с неотваряемите е ужас, вися като паяк, а и апартамента се топли доста по-трудно.
Това е от мен... сори стана дълго.  Embarassed

# 200
  • BG
Ние още не сме се нанесли, но определено съжалявам за инвестираните пари, които дълго време ще връщам. Апартаментът ни е малък - около 43м2, а аз послушах мъжът ми и купихме уреди и вещи, които съпоставени с квадратурата са прекалено скъпи. Истина е, че сега апартаментът изглежда по-светъл и уютен, но ако можех да се върна назад във времето, определено не бих  се съгласила с половинката си и бих вложила по-разумно в ремонта. Надявам се и си мечтая да не живеем в това жилище цял живот, все пак.  Rolling Eyes

# 201
Бих се справила сама - ползването на "дизайнерски" услуги само ме объркаха повече и изнервиха допълнително..  Close

# 202
  • Русе
Бих се справила сама - ползването на "дизайнерски" услуги само ме объркаха повече и изнервиха допълнително..  Close

Абсолютно  Peace Толкова ми обърка представите и идеите че у дома въобще не стана това което искам.
Тъмни МДФ врати. Нямат изчистване и все замазани стоят  ooooh!
И фурната. Трябваше да я сложа под котлоните и абсорбатора а не от страни. Шкафът над фурната започна да се надува. И абсорбатора ми е достатъчно мощен, но фурната е далече.
Иначе другите неща съм ги оцелила.

# 203
И фурната. Трябваше да я сложа под котлоните и абсорбатора а не от страни.

И абсорбатора ми е достатъчно мощен, но фурната е далече.

Леле, не ми споменавай това.. Twisted Evil
Заради едно недоизчисление, на промяна в движение - имам си и аз абсорбатор ( за над 1000 лв), който е встрани и не върши никаква работа.. Twisted Evil Twisted Evil

# 204
Купихме си сравнително голяма стъклена маса за дивана в хола, защото нямаме място за кът трапезария в гарсониерата, но на практика рядко ни идват гости, за да я използваме, а малката постоянно се блъска в нея.

# 205
  • Gone with the wind

..............(въпреки че фурната е със защита на копчетата т.е. натискат се навътре, за да излезнат, дъщеря ми много бързо разбра как става номера и ако може да ги достига такова въртене ще пада  Crazy)

Ако още не си купила фурната, ще те посъветвам да я смениш.
Преди доста години, когато излязоха тези "екстри" нашите си купиха фурна с прибиращите се копчета. Първото, което се развали на фурната бяха точно копчетата.
Предполагам сега технологията е усъвършенствана, но от този им опит аз никога не бих купила повече уред с прибиращи се копчета.

# 206
  • София

И аз май така....

# 207
Много полезна тема, на нас ни предстои тепърва ремонт и ще ви следя.

# 208
Не на теракот и ламинат с повърхност, която не е гладка! Моите са някакви с грапава повърхност и събират мръсотия, която няма изчистване  Close Трябва да стържа окапаното сладко от децата, а ако са стъпили и 2-3 пъти върху него - направо ужас, всичко залепва в дребните пори на настилката и няма измиване!

# 209
Никога вече неотваряеми крила на дограмата  smile3511!!!

Винаги ДА на мивка с две корита!!

Това е от моя опит.

Общи условия

Активация на акаунт