Какво бих и какво не бих направила сега!

• 35 488
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • София/Осло
Не бих оставила най-малката стая за детска! Трябваше да я направя спалня, защото сега едва ще поберем двете деца вътре, а камо ли трето... Crazy
По този повод на пролет ще сменяме стаите, спалнята ще става детска и обратно. Не ми се мисли каква какфония ще настъпи  Twisted Evil, но никой не ми е виновен. Говориха ми навремето, ама аз НЕ искам да ми е широко в спалнята. Та сега да ми е яко д... Mr. Green
Аз избягнах тази грешка..и всъщност за какво да ми е широко в спалнята  Laughing

# 226
Аз избягнах тази грешка..и всъщност за какво да ми е широко в спалнята  Laughing

hahaha
Може да решите да се гоните вътре Joy Joy...
Иначе хубавка идейка ми давате Thinking. Нашата спалня е много голяма, пък детската - малка. Дали да не подметна на мъжо newsm43....

# 227
Иначе хубавка идейка ми давате Thinking. Нашата спалня е много голяма, пък детската - малка. Дали да не подметна на мъжо newsm43....

Само изчакай удобен момент  Joy

# 228

Само изчакай удобен момент  Joy

Да, то това е ясно Mr. Green.
Само се чудя от техническа гледна точка дали ще успея да побера всички мебели в по-малката стая newsm78. Ще хвана аз метъра hahaha.

# 229
милинка,благодартя за съвета,но вече пробвах и не стана самото стъкло е силно грапаво и не може да се изкара въздуха межди грапавините,ако ме разбираш какво искам да кажа.Някаде в темите бях чела за боядисване на такива стъкла,съшия горчив опит имаше някоя от мамита само че на кухненските вратички,не помня коя точно.
 smile3511Може би трябва да потърся повече инфо за такъв вид боядисване newsm78

# 230
  • София
Пробвай някоя мебелна фирма да смени стъклото с лакобел или да сложи нещо отзад...За боядисването бих ти препоръчала да пробваш върху по-малко стъкло. Съмнявам се да не стане на петна, защото боя върху стъкло се нанася по някакъв по-специален начин.

# 231
Не бих оставила най-малката стая за детска! Трябваше да я направя спалня, защото сега едва ще поберем двете деца вътре, а камо ли трето... Crazy
По този повод на пролет ще сменяме стаите, спалнята ще става детска и обратно. Не ми се мисли каква какфония ще настъпи  Twisted Evil, но никой не ми е виновен. Говориха ми навремето, ама аз НЕ искам да ми е широко в спалнята. Та сега да ми е яко д... Mr. Green
Аз избягнах тази грешка..и всъщност за какво да ми е широко в спалнята  Laughing

За кошарата на бебето докато си иде в стаята... Mr. Green

# 232
милинка,благодартя за съвета,но вече пробвах и не стана самото стъкло е силно грапаво и не може да се изкара въздуха межди грапавините,ако ме разбираш какво искам да кажа.Някаде в темите бях чела за боядисване на такива стъкла,съшия горчив опит имаше някоя от мамита само че на кухненските вратички,не помня коя точно.
 smile3511Може би трябва да потърся повече инфо за такъв вид боядисване newsm78

Автоемайл лак на спрей, пръскаш хубаво от вътрешната страна на стъклото. След като изсъхне боята - отгоре два слоя качествен лак за паркет. най-добре е процедурата да се извърши на балкона, и по възможност в по-топло време, за да изсъхне по- бързо.
Тази комбинация вече почти 10 години издържа и няма проблеми, нанесена е върху грапаво стъкло.

# 233
Благодаря ви момичета за бързите отговори,ше опитам пък да видим дали накрая ще излиза нешо,дано не се наложи да купувам нов гардероб Joy
Той мъжа ми все повтаря това е ефекта на гардероба ама аз не та не малко да е разхвърляно и личи

# 234
  • София/Осло
По този повод на пролет ще сменяме стаите, спалнята ще става детска и обратно. Не ми се мисли каква какфония ще настъпи  Twisted Evil, но никой не ми е виновен. Говориха ми навремето, ама аз НЕ искам да ми е широко в спалнята. Та сега да ми е яко д... Mr. Green
Аз избягнах тази грешка..и всъщност за какво да ми е широко в спалнята  Laughing

За кошарата на бебето докато си иде в стаята... Mr. Green

Аааа за кошара винаги има място  Laughing

Хахахах а моя никога не е далеч. Това ми е най -употребяваната вещ..
Малко извън темата, но това ми е метъра /само че няма дръжка за ключодържател/ http://www.monsoon.co.uk/invt/69417560 и ми седи в ето тази чанта  http://img.photobucket.com/albums/v202/chrysalis/owlpouch.jpg Joy Joy
Не ми се хилете много

# 235
fungi, защо не опиташ разтвор от бира +английска сол ,нанасяш от вътрешната страна с тампон от памук и оставяш да изсъхне.Ако не ти хареса може лесно да се измие.

# 236
Госпожичка Клавèл , завидях ти, да знаеш! Wink

# 237
  • София/Осло
Госпожичка Клавèл , завидях ти, да знаеш! Wink

Laughing Laughing Laughing ее ти пък..направи си...аз имах в София един, който си беше най-обикновен ,мини и ми седеше на ключовете..има ги навсякъде..уший му дрешка просто Wink
Смених снимката, защото намерих точно как изглежда моя  Laughing
 Hug

# 238
  • Варна
Цитат на: Госпожичка Клавèл link=topic=429561.msg14204502#msg14204502 [/quote
Преди да се нанесем в нашето жилище бяхме под наем в боксониера и накрая вече не издържах. Затова исках да ми е широко, и хола държах празен една година по тази причина. Само ТВ-то и възглавници по пода.

# 239
Оправяме сега с бъдещото съпружеско тяло апартамента и попаднах на тази наистина полезна тема. Почти всичко,което е изредено като негативно сме го избегнали в планирането и почти всичко позитивно ще го приложим. Това се дължи в известна степен на форума и в известна степен на това, че съм сменила сума ти му жилища и много добре знам, кое е практично и кое ми харесва.

Само за едно нещо се двуумя и ми се ще да чуя още няколко мнения : засега сме планирали с мъжа ми да не слагаме миялна машина. Той обича да мие чинии!!! На мен също изобщо не ми е проблем миенето .
Убедете ме, моля ви , защо да си купувам миялна!!! Какви са предимствата ?
Само да уточня, че кухнята не ни е изобщо голяма. Шкафовете сме ги предвидили да стигат до тавана, за да имаме повече място. Пералнята и сушилнята ще бъдат в отделно помещение. Жертвахме втората тоалетна. Изобщо не ми се стори практично да мия и чистя две тоалетни цял живот  Mr. Green !
Така че, ако много настоя, може и да намеря място за миялната, но ако няма , ще имам един шкаф в повече !
А ако си купя , не знам , дали ще я пускам за няколко чинии. Чиниите така или иначе съм чувала, че трябва да се изплакнат от хранителните отпадъци  преди да се сложат. Аз докато ги изплакна и вече съм ги измила.  Тенджери и тави си искат търкане ,ако са загорели, дори и леко. Освен ,когато дойдат гости и са много чиниите, може само тогава или ако имаме 3 деца , за което нямаме такова намерение  Mr. Green ,така че пак ще попитам: кои са предимствата ???

Общи условия

Активация на акаунт