Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 523
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • в полите на.... Балкана
Добър ден Simple Smile
Днес наистина е страхотен слънчев ден   Nature Sunny, ние с Криско излизахме на разходка, горкото, не сме излизали градска от не помня кога Confused Ходих до Райфайзен да си платя и последната вноска по заема и изпитах гоооляма облекчение, 5 г. всеки месец внасях, а те все вдигаха лихвите. Най-накрая приключи. Дано не ми се налага вече /или поне не скоро/.

Лорка, всъщност то май беше таекундо /то все тая/. Е, естествено че децата не тренират професионално /те и не могат/, на все пак ги учат там на някакви стъпки и движения,предполагам. Щом са го въвели като "дисциплина" може да им е от полза, по-палавите да си изразходват енергията.  Е,както и да е, ние не сме от тях  Wink Аз исках за народните, ама......няма да е сега.
Ронка да не се е запътила вече към родилното  newsm78. Стискам палци.
Айде,че стана време да ходя за яденето.
Лек ден

# 136
Още съм тук! Tired Много ми писна вече, но поне ще си оправя всичко.
Майка ми посрещнахме снощи, Ема е много щастлива! Много подаръци получи, много нещо.
Следобед отиваме в новата квартира да изчистим, дано след няколко измити прозорци зараждам.

# 137
Ронка, с теб съм Simple Smile

# 138
Здравейте!
Идея нямам от кога не съм писала  newsm78
mona-balona,количката ти на Чиполино една зелена на цвят ли е?Стори ми се,че те видях онзи ден в един супер на пл.Левски,може и да бъркам.
Ронка , Hug ,малко остава  Simple Smile
Имах намерение да пиша още,но Иван се събуди и вика"ам,ам"  Grinning

# 139
Здравейте мамчета!  Всичко под контрол ли е???

Само минавам целувки и усмивки Laughing..

# 140
little angel , Simple Smile , разкрита съм Simple Smile) аз съм била, защо не се провикна да се запознаем  Flutter

# 141
Сега поне и аз ще знам за каква количка да гледам  Wink

Весе, как върви училището?

Бубето, сподели как е Малинка в яслата този път.

# 142
Ронка, едно , две , три.... проба.... шшшшесттт...  Thinking

Slyn4o , с очила съм, леко ходеща като шемет Simple Smile)

А с тези ясли и училища... като се наслушах на какви ли не истории... взех и аз да се замислям къде да го записвам... че с тези два зъба ... след 2 месеца ще е за предучилищна..

# 143
Мона, четири, пет, шшшшеееессстттт! И бебе още нямааа! Crazy

Момичета, минавам да ви кажа, че след малко се изнасяме. Страшно много ще ми липсвате! Confused

Надявам се другата седмица да съм с нет вкъщи. Ако не съм родила това ще е сигурно, защото няма да мирна докато не ми вкарат отнякъде. Mr. Green

Ще научите хубавата новина от Сисето!
А аз ще се включа при първа възможност.

Мона, мерси за куража! Вчера цял ден се сещам за теб и се усмихвам! Simple Smile

Хайде изчезвам, че да не ставам сантиментална. Wink

# 144
Хайде, Ронка, лека по лека към новия дом Simple Smile)) И стискаме палци Simple Smile)

# 145
Хайде, Ронка, лека по лека към новия дом Simple Smile)) И стискаме палци Simple Smile)
Peace
И много ще ни липсваш,в частност на мен Heart Eyes Hug Hug

# 146
Ронка стиснати палци и от мен,леко раждане и здраво бебче на финала. Hug

# 147
Ронка, успех! Стиснатите палци отдавна ги имаш Wink Hug

# 148
   Здравейте на всички,
аз чак сега намерих време да седна пред компютъра и да ви прочета.
   Слънчо: Училището нещо много ме тормози. Още не мога да смогна с уроците. Дано да почна да свиквам вече, че направо не знам
   Ронка: стискам палци за пренасянето. дано скоро ти вкарат нет.
   Аз да ви кажа тази седмица ми беше направо ужасна. Колежката я нямаше и взимах целите класове. Направо ми скъсаха нервите. А в петък имаше инцидент в училището с учениците и беше голяма олелия.
   На това отгоре и детето се разболя. Той цяла седмица си се прокашляше от време на време, но нищо сериозно. Давах оскилококцинум, обаче явно съм закъсняла. В неделя ми вдигна температура, та в понеделник бяхме първа писта при Янчев. Уж започва от 8, а пред кабинета вече имаше 4-5 човека. Ужас, чакахме около час. Оказа се, че е почнал да развива бронхит. Предписа ни оспамокс, амброксол и вентолин. В сряда вече беше по-добре, нямаше температура и отидохме пак при Янчев. Чакахме около час и нещо, някакви си ученици да си взимат бележки за училище. Детето направо издивя, а никой не пожела да ни даде ред. Както и да е, Доктора каза че лекарствата действат и от понеделник може пак да ходи на ясла. А и аз го виждам че е по-добре. Миличкият ми до сега не беше се разболявал. Не знам от яслата ли е или сме си ние виновни. Дано другата седмица да не ми се върне пак болен, че направо не знам. Ако ми се разболява така, то каква ми е сметката да работя? Да си давам парите за антибиотици! По добре да си го гледам вкъщи.
   Ох, оплаках се.. да речем, че ми е олекнало.
   Дано не съм ви скапала настроението.

# 149
 Весе,хубаво че се разписа,та да поразмърдаш темичката PeaceРони ,изчезна и всички замлъкнахме... Whistling(Сисе,чакаме вести... Peace)
 Весе,то моето настроение няма как да го скапеш ,тъй като страшно си завиждам ,че имам още няколко месеца свобода и съм си сама шеф. PartyРазбирам те за работата -това беше най-големия ми кошмар -да работя с малко дете(а какво ли ще е с две-не ми се мисли ooooh!).Направо изтръпвам от ужас като се сетя как бях- с едни мигрени ,болести,изтощение и недоспиване.Едвам смогвах да съм на ниво на работа  TiredЕдинственият съвет ,който мога да ти дам ,е да стиснеш зъби до...Коледната ваканция-тогава ще се поотпуснеш,ще си поемеш дъх и ще си пренаредиш  нещата Laughing
 Важното е ,че Крис бързо се е оправил ,че ние какъв вирус изкарахме...Мани ,мани... Sick Sick

Утре Биляна ще прави туршия в градината с г-жите и само проверява къде й е пликчето със зарзавата Thinking LaughingСакън да не го забрави(или някой да го изяде! Wink
 Хайде,лека от мен ,че утре ме чака тежък ден Crazy!

Общи условия

Активация на акаунт