Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ами аз съм била  newsm53

# 211
 Нищо ,де!
   Другият път..на поправителен! Mr. Green newsm66

# 212
Здравейте момичета! Hug
Включвам се набързо да кажа, че преди малко ни изписаха с малкия Кристиан. И двамата сме добре. Малкия суче като за световно, аз имам кърма за 3 бебета миниум. Crazy Всичко ми е до болка познато, надявам се този път да нямам проблемите от предният.
Крис го изписаха 3830г., демек по-тежък отколкото се роди. Голям лакомник. Heart Eyes

Ето и снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9761&AlbumId=134379

Ще се включа когато мога за по-дълъг разказ. Сега съм включила лаптопа към телефона на Калин и не знам каква сметка ще ни дойде. Crazy

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Hug

# 213
 kyllmg
Колко е сладък , Рони! Simple Smile)
Голям мъж!!!
Да е жив и здрав Simple Smile)

# 214
Ле, ле, за първи път виждам снимки на бебе буквално в първата секунада след раждането  Shocked Впечатлена съм , особено от мадетата  Embarassed Защо са толкова кафяви  Embarassed Embarassed Embarassed  newsm78 И наистина си е голям мъж! Да е жив и здрав!
Аз колко се вълнувам, ако знаете-очаквам всеки момент да стана леля Heart Eyes На бебето на брат ми, чакано и желано дълги години! Имам чувството, че се вълнувам повече, отколкото за моите деца!

Лори, трябва да го разучим въпроса с тае бо-то  newsm78

И, я разкажете нещо интересно от срещата?

# 215
 Леле,Рони,голям мъжага! Heart Eyesи аз като Слънчо се впечтлих от Топките #Crazy,ама на мен ми се сториха червени Rolling EyesАма то ние с женските отрочета май само се дзверим Shocked JoyГолям хубавец сте го докарали ,бе Рони!А щом е и лакомник,направо си щастливка Wink

Слънчо ,на мен ми се ходи повече на йога...  PeaceИначе голямо съвпадение това с лелите Peaceаз се моля за племенник,че да има кой да ми води момите на дискотека Mr. Green

# 216
   Ронка, да ти е жив и здрав малкия юнак и много радост да ти носи.

Така ме е яд, че вчера не влезнах да видя че ще се срещате #Cussing out Щях да дойда.
   Иначе какво да ви кажа, в понеделник пуснахме малкия на ясла, за да си го вземем във сряда с температура и кашлица. Милия така се  беше опростил, че нямаше сили за нищо. Директно като го вземех ми заспиваше в ръцете, нито е ял, нито водичка е пил. Толкова се бях притеснила, той като бебе не ми е бил толкова пасивен. Пак ни изписаха антибиотици.. Днес Янчев каза, че бил по добре и може в понеделник да го пускам пак на ясла. Само да не да го заведа в понеделник и пак да ми се обадят да си го взимам. Ужас
   Грета, то аз разбрах на следващия ден, че ни е било празник, при това от майка ми. Никой в училище не се сети.

# 217
   Ронка, да ти е жив и здрав малкия юнак и много радост да ти носи.

Така ме е яд, че вчера не влезнах да видя че ще се срещате #Cussing out Щях да дойда.

Грета, то аз разбрах на следващия ден, че ни е било празник, при това от майка ми. Никой в училище не се сети.

Не са се сетили ,защото си го празнуват на 1-ви ноември Wink.Та се стягай за банкет Party

А ние днес решихме ,че работиш ли,работиш... Whistling
  Весе, за яслите  си е в сила принципът :1 седмица здрав ,2 болен...Ние чак на 4 г. изградихме що годе имунитет,т.е. боледуваме ,но по- леко.Гледайте да не прекалявайте с антибиотиците-1-2 на година е добре,но да не са повечко ,че сриват организма.Изпитано!!!

Хайде,лека нощ!Стига съм надничала  WinkАма така е ,като съм с едно животинче и то спи... Whistling

# 218
Привет и от мен  Hug

Ронка, Честит син Кристиян  bouquet Да е жив и здрав и много щастлив.  Heart Eyes

Много хубаво бебе е. Направо така мило ми стана, че нямам търпение вече и аз. И си е голямо бебче доста Hug

Али тази седмица е здрав, за мое щастие, та ще видим докога. Давам му Имунобор всяка сутрин, уж за подсилване. Ваксина няма да му слагам тази година.

Добре че сте се срещнали. Аз май няма да сколасам да дойда на някоя срещичка скоро, но някой ден ще се видим надявам се   bouquet

# 219
  • в полите на.... Балкана
Здравейте момичета-кокичета  Laughing

Ронка, страхотни снимки Peace. Направо съм впечатлена, и макар че си имам двама пачунковци, се смаях от топките на твоя юнак. Голям мъж ще да бъде, да ти е жив и здрав. А, и видя ли - съобрази се бебчо, изчака цялата дандания около новия дом да премине и тогава се появи.  Simple Smile А, и между другото адашчета са с моя син. Wink
Аз няма какво толкова да се похваля, щото всички се натръшкахме болни - аз барабар с децата. Вече цяла седмица и ми писна,ама така ми писна, че издивявам вече. То са едни сополи,то са едни температури, кашлици.......няма ви описвам. Мислех че ще се отървем от антибиотика, ама на- не смеех вече да рискувам да изчаквам и днес дадох на Криси, пък ще видим как ще бъде. А, и безсънието всяка нощ е неизменна част от картинката. Не можахме да се възползваме от хубавото време да излизаме, а ето че другата седмица вече го дават и сняг да вали  #Cussing out
Добре е ,че сте се срещнали,....при Вейдъра  Joy разсмяхте ме
Ей, спортистките ,как мина аеробиката ?
Аз си купих тази година крос-тренажор с намерението да тренирам редовно ,уж да не завися от работно време и графици на фитнеса, пък и е по-изгодно. И в началото 1-2 месеца наистина бях редовна, всеки ден, но ...откак почнахме с ремонта /край му се не види/ се свърши с тренировките. Много се надявам скоро пак да почна, че зима иде, празници, ядене, пиене и др. дейности, свързани с качване на тегло. Пък и наистина се чувствам много добре след натоварване - и физически, и психически.
Щях да пиша и други неща, но всичко ми се изпари. Май е по-добре да си лягам, че незнам тази нощ каква ще е . Thinking

# 220
ха добър вечер, аз по никое време  Blush

да кажа за срещата днес - момичета, много ми беше драго  Hug и ще се радвам пак да се разхождаме
то кой на градина, кой на ясла, кой здрав, кой болен, но все ще се засичаме
на мен понякога ми е много скучно като никой не познавам  Confused и днес ми беше много хубава разходката сутринта с вас  Hug
следващия път по-стройна организация  Wink

за вейдъра нали няма засегнати, то ей така от майтап се роди това име и така си остана, ама си е забавно  Blush
даже като даваха по тв "бягство към победата" и нали във враца едната задача беше да идат на паметника на софроний и аз в първия момент питам половинката - абе кой е тоя паметник, в следващия кадър вече го показват и следва - аааа, вейдъра ли!  Mr. Green та така

иначе и теди ужасно боледува, той и на ясли, и без ясли все тая, всичко прихваща
на 4 мес го боцкаха в търновското детско отделение заради бронхит, на 8 мес брутална гнойна ангина направи, отделно в помеждутъка няколко нормални ангини и хреми с кашлици, направо ми е писнало
таня тръгна на ясли на 1г10м - никога не е била така, тя до ден днешен е пила АБ 2 пъти... а той е много по-изнежен... гледаме ги еднакво, но явно не е само това
сега в понеделник съм решила да го водя в яслата, да видим колко дни ще изкара
според мен ще е мъка до пролетта  Confused

рони - браво, какъв голям мъж! а ти изглеждаш толкова спокойно в тая родилна зала, браво  Hug и какъв голям корем си имала, но с този младеж почти 4 кила как да е другояче Simple Smile да те слуша и да спи нощем  Wink

# 221
Добро утро в съботния ден!

Рони, страшен манекен имаш,много е готино бебето да ти е живо и здраво!!!

Ние спортистките се срещнахме, тренирахме и мисля, че сме доволни от себе си.
Нели как е мускулната треска има ли я. В понеделник те чакам да я разбиваме пак.

Та като казах, доволни, аз лично съм много доволна от себе си, защото НЕ ПУША от 10 дни, но имам един въпрос към всички бивши пушачки.

Как се справихте с килограмите, по колко качихте,защото всичките ми познати, които спряха цигарите надебеляха? newsm78

На мен това ми е болна тема и не искам да ставам ДЕБЕЛА НЕпушачка.

За сега чао отивам на София да гледам мач на синът ми. Лек ден на всики!!!

# 222
Здравейте Simple Smile)
Ние се събудихме и "О, каква изненада!" - Няма вода...Наистина вече ми писна, цяла седмица спира...и сега пак авария...   ooooh!

djona , защо се притесняваш, нали спортуваш Simple Smile повечко течности Simple Smile)
Аз съм непушач откакто родих, да си призная, преди попушвах по цигара на ден ...и без съм минавала, разбира се...Сега чопля страшно много слънчогледово семе... Ама не мога да съм критерий, все пак още кърмя и си хапвам Simple Smile)

# 223
Брей, този Кристиян е перфектно бебе! Страхотен е.

# 224
Рони малкия е много сладък, да ви е жив и здрав
с риск да се изложа къде си раждала че са дали снимки веднага да се правят, това е много яко

Общи условия

Активация на акаунт