Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 523
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • в полите на.... Балкана
Добър дееен !

maya, аха  Simple Smile А ако си раждала във врачанската болница сме се засекли там -родила си един ден след мен /2008г./  Simple Smile
Лоритка, тук бързи процедури не приемаме  Naughty , Я ти кажи как сте се събрали с мъжлето, Буба-85 май се отчете по тоз въпрос, ако не се лъжа.

Днес ще бъде страхотен ден  Nature Sunny възползвайте се,момичета ! Wink

# 616
Добър ден
И аз по бързата - вчера прекарахме страхотен ден!
yanchik , май се явява снаха и за вас!
Чао до по - късно момичета

# 617
Хайде като сте почнали по бързата и аз така да мина. Wink

Ходих и записах Ема в новото училище. В понеделник е първа писта, там ще обядва, а от декември остава по цял ден/да ми отдъхна душицата и на мене/. Peace
Ходих до разни нституции и сама се справих чудесно. Много съм доволна от себе си. Не че е кой знае какво да запиша детето на училище, но за мен си е нещо. Embarassed Simple Smile

Вчера им правих бисквитена торта, сложих и бананче вътре и стана чууудна! Не им бях правила 1 седмица и бяха подлуднали/и Ема и Калин обожават тази торта, ходят като хрътки по мен, за да им направя/.

Мая, ти набор 82 ли си? Embarassed Прощавай за любопитството.

Колкото до квартала...Един познат от Враца, обича да казва..."Знаете ли кой е по-добрият квартал на Враца?-София, разбира се!" Joy

Хайде уж за малко, пък пак се улисах.

Хубав ден!  bouquet

# 618
Аз се опитах вчера да напиша и нашата история,ама не мога да се добера до тоз компютър.Почнах и трябваше да излизаме до болницата,че мъжа ми има някакви плексити и тем подобни.Тичаме от 3дена по лекари,те вчера цял преди обед,а в тоз кабинет,а в онзи в 14часа свършихме.
Ние се запознахме в интернет в един сайт за запознанства.В началото се заговорихме кой какво слуша и тем подобни.После се срещнахме в едно заведение и там всяка вечер след работа се виждахме за по бира и аз тичах за рейса.Като пепеляшка хаха.Ходих на един техен концерт.Така почти цяла година.На края почнахме да се виждаме по сериозно близо месец и половина и се взехме.Вече почти 2 години сме женени. Та ние сме интернет семейство хахаха.По късно ще прочета и другите какво са писали,че последните няколко поста не съм чела.Лек ден.

# 619
Отдавна несъм се весвала насам ,та и аз да споделя нашата история
Ами май не толкова интересно като вас започнах работа и се влюбих от пръв поглед в колега,но несподелих .
И така много добри приятели и навсякъде заедно две години ,докато колежка не ми сподели ,че е влюбена в колега но не ми каза името и аз се изплаших да не е моето момче и предприех мерки  Joy
Итака бяхме гаджета една година и после семейство вече девет години с две деца ммомиче 8 г и момче 5г
Ронка колкото и малко да е но си е постижение  Hug
Малкия е страхотен сладур
Лори никаква те няма ,то и аз баш не се вясквам
А по по задната тема родена и израснала във Враца както и мъж ми но това не ни пречи да започваме всичко отначало жилище и дрън дрън .Нищо наготово всичко изкарано с мннооого труд и мъки

# 620
 Зузка,хубаво е,че сами сте се справили без зависимости,защото на нас един апартамент през носа ни излезе,бе.Съжаляваме ,ама на...Съдба!
 Родословие:Врачанка (така се чувствам).Почти от раждането съм тук Peace
Селото ми е гр.Мездра.И двамата ми родители са от там Crazy
 Бабите и дядовците имам от села,но връзката е прекъсната(живяли са във Враца ,после са се остановили в Мездра).
   А,имам и една баба Видинчанка и един прадядо от Беларус.За друго не се сещам... Rolling Eyes

С мъжката ми половинка се запознах в един друг "форум"-под асмата на градината на едно мноооого обичано от мен заведение.
 Беше си дошъл замалко от София и "отворкото" се самопокани на нашата маса с един негов приятел.(За протокола:1996г бях девойче на 16-17г).
 2 години ми беше "приятелка" и  излизаше с моята силно женска компания.Докато едно скучно ,ама много скучно лято се озовахме двамата на кафе и уж неангажиращо ,уж на майтап да дразним гаргите,се хванахме и не сме се пускали вече 11 лета. Laughing
 Драма нямаше като при Рони...Просто в семейството ми отдавна бяха свикнали да звъни в нас и да се отчита кога си е дошъл ,какво ново и бла-бла...
 С днешна дата сме бракувани с две чавета .Кака на 5г. и половина+ и сестричка на 1г. и половина +:whistle:

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 16:37 от loritka

# 621
Бре, абе всички млади и зелени са ни излъгали! Wink

Лорич, Зузка, кажете какви ги вършите, недейте така телеграфно! Crossing Arms

# 622
 Бубе 85,знам какво е плексит.Ужасно боли!Кремчета,прахчета не помагат.Може би Аулин-а донякъде,но инжекциите са най-ефикасното PeaceКъпане с хладка вода,защото възпаления нерв не понася гореща.И много масажи за по-добро оросяване...Сериозно,не се шегувам за масажите,ами запретвай ръкави Laughing

Ронка,то моето не е за разказване...Неприятности ,проблеми колкото щеш,но като един непоправим оптимист  виждам светлина в тунела.Стискам зъби и чакам периода да отмине.

Djona,дай следващия въпрос от Лексикона  hahahaМай на всички ни се хареса Heart Eyes

# 623
 Ронка ,много е сладък Крис.Аз от два дена се чудя,абе къде са го видели всички,а ти си побликувала снимка и то голяма,ама няма кой да види.Иначе на неговото,аз му викам, блаженство-лежи си и си спи и мама да му мисли.И недей така,че е нищо разправията по записването.Аз в бг едвам се оправих(гледала съм 2 г племенницата) с тия работи,представям си какво ти е било на теб. От мен Hug

# 624
Да Рони, набор 82 съм,млада и зелена ме излъга моя мъж Simple Smile,а пък на янчик отговарям че да във враца съм раждала,но и да сме се срещнали там не сме се познавали ,но може да поправим това.  bouquet

# 625
Добро утро,момичета.Хайде на кафе!

# 626
Цитат
Добро утро,момичета.Хайде на кафе!
Добър ден от мен  Hug
Иаз искам кафе навъън ама нямаааа
Таз работа е такова ангаже,че незнам как издържам още
Ронка добре сме ,ама ще се оправим
Бачкам от сутрин до вечер до 18.30 като се прибера вечер едвам успявам да въведа къщата в ред да сготвя нещо да видя децата и направо съм скапана ,но какво да се прави
Затова мами радвайте се на майчинството сега че после като ни поеме живота е теглоооооооо
Поне при мен
Целувки на всички и дано не сте като мен  Hug

# 627

Затова мами радвайте се на майчинството сега че после като ни поеме живота е теглоооооооо
Поне при мен
Раждай още едно! Wink
Виждам, че не си на кеф и малко да разведря обстановката.
Нали знаеш и този зор ще мине! Hug

Аз сутринта пак ходих по административни задачки. Свърших чудесна работа и вече мога да дишам спокойно, че съм оправила всичко! С 2-те деца се справям чудесно по институцийте...мислех си, че ще е мисия невъзможна, но не е толкова страшно. Simple Smile
После се видях с една позната, разходихме бебоците/тя е детегледачка/ и преди малко се прибрахме за обяд.
А като се наспи Ема отивам до един търговски център до нас...отварят м-н на ХиМ и искам да видя какво ново има..Любим магазин ми е, и все с по нещо си тръгвам от там. На Калин му призля като разбра, че и тук ще отварят, иначе все го ръчках да ходим 1 път в месеца в др. търг. център който ми е далече/сега като ми е под ръка Mr. Green/. Та така...

Тук времето е разкошно! Надявам се и при вас да е така.
Приятни разходки на всички ви! Hug

# 628
ха привет Simple Smile
отдавна не съм писала, но хич не ми остава време Sad

по диагонал минах последната страничка само  Embarassed
рони - според мен ще ти е много по-различно с каката на градина Simple Smile поне при мен си беше облекчаващо и не се изморявах толкова
бисквитената торта звучи супер Simple Smile

гледам за "предбрачни" истории е ставало реч Simple Smile на следващата разходка навън ще разказвам нашата  Mr. Green
иначе одисеята с великите преселения на народите май всички я знаете  Mr. Green

ПП: момичета, мноооого ми липсват разходките навън с децата Sad тия дни гледам времето само през прозореца колко е хубаво и направо на моменти съжалявам, че съм на работа, а не съм още майчинство да се припичам на слънце с децата и да бъбря на женски теми..  Confused

# 629
   Здравейте на всички,
Криско беше с 37-38 градуса температура миналия петък, ходихме при Янчев сутринта, прегледа го и уж нищо му нямаше на детето, каза да давам нурофен и ако почне да кашля проспан. Да ама в Събота като дигна детето 38,9 и като се омърлуши следобедта, и като почна да диша на пресекулки.. та хайде на спешния - Приеха ни с белодробен спазъм и пневмония, настаниха ни в интензивното на кислород.. та до вчера си постояхме в детското. Правихме по 6 инхалации на ден, урбазон и антибиотик отделно. Как опазихме абоката толкова дълго не знам. Ужас направо. То детето издивя там, аз също. Ръце не ми останаха от носене и крака от тичане. Докторите и сестрите вдигнаха ръце от нас, казаха че такова палаво дете до сега не са имали. Вчера едва се измолих вече да ни пуснат за домашно лечение и още вечерта започна едно повръщане, разстройство.. направо изпднах в паника. Пак ходихме изписаха му прахчета 100 вида и го сложиха на диета и казаха, че ако не се оправи до няколко дена може пак да отседнем в болницата. Не ми се мисли направо. А то милото ни гледа как ядем и мрънка и иска и то да яде.. направо ми се къса сърцето. Никога не съм го спирала от храна. Горкото ми пате.
   Е оплаках се да ми помине малко, на капак на всичко не ми дадоха боничен за домашното лечение и днес съм на работа. Направо незнам как ще се справя. Стискайте ми палци да оживея

Общи условия

Активация на акаунт