Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 523
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
мисля че работи до към 7 часа"мечо пух" утре

# 646
Герганчето  Мечо Пух в неделя работи до 14часа Simple Smile
За свещите, мисля че може да си запалиш за здраве.Знам че на всеки празник си палиш свещичка,ако искаш де Simple Smile

# 647
Благодаря ви, ние сигурно сутринта ще минем от там, че после от 10 съм на лекции и не знам до кога ще ни държи преподавателя  Wink а съм хвърлила око на една количка от там, та ще водя мъжо да я оценява  Laughing

# 648
 Честит празник и от мен!  bouquet
Герганчето направо си е задължително да палнем свещичка ,ама аз забравих Embarassed,а вече се прибрах и съм се разготвила...Биляна се уреди на детски театър непредвидено,та така... Whistling
 Та в тая връзка да сменя  Джона и да попитам с какви вкусотийки ще почете празника?С други думи кой какво е сготвил или ще приготви ?

Аз направих кашичка на първо време за децата.
  Сега се пробвам как ще са на вкус замразените ми чушки.Пълних ги със сварен боб -пак от фризера.То май си готвя вече като в ресторант-със заготовки  PartyLaughingАма не смогвам иначе Rolling Eyes
 И ето това, от което на мен лично ми текат лигите всеки път Crazy
 http://media.snimka.bg/4712/015678943.jpg -  "Пияни дробчета с булгур"
 давам и рецепта,ако някой реши да пробва(бързо става и си заслужава):
 500г дробчета(пилешки)
 1 майонеза
1ч.ч. бира(+ една за готвача Mr. Green)
сол,подравки по желание
1 шепа булгур(може и без него.Става отлично мезенце)

Дрочетата се варят задължителна 10мин.След това се изваждат от водата и се омешват с майонезата и бирата.Ако слагате булгур,ще трябва да добавите и водичка.
 Запичат се за около 30 мин и до готовност на булгура.Да ви е вкусно Heart Eyes

П.С.Весе,старшничко LaughingБързо да се оправя Крис Praynig

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 13:24 от loritka

# 649
Срам, не срам идея нямам какво е булгур  Laughing
Аз приготвям дробчетат по следния начин:
Сипвам олио в една тава, в която ще пека и го пъхам във фурната да се заграява. През това време овалвам дробчетата в брашно всяко по отделно и когато се нагорещи олиото ги слагам. След не знам колко време обръщам и слагам многооо лук и гъбки от буркан цели от ситните  Wink Та много ми стават сочни и хубави. Онзи денс претнах едни в нашите, после се прибрах и направих и тука в къщи едни  Laughing
За довечера идея нямам, чакам свекърва ми да се прибере да даде някоя идея  Wink

# 650
здравейте и от мен първо да ви честитя празника   bouquet ние досега бяхме навън с децата сега малкия ще дремне малко и пак навън днес няма да готвя мъжо ще ме води на сбирка ще се сбират колеги плюс жените да се видим малко и ще си спестя едно кухненско задължение Twisted Evil може ли да випомоля да кликнете на този адрес да ни дадете точка на нашия бати от една игра   bouquethttp://ninori.mondozoo.com/

# 651
Герганчето,ще пробвам и така дробчетата,да знаеш HugА гъби обожавам Crazy и щом има в рецептата ,не се съмнявам ,че са вкусни.
 Булгур реших да пробвам наскоро.видях го в Кауфланд и заради него се разрових в нета за рецепти . Води зърнена храна,като елдата.(мами-кулинарки,дайте някоя изпробвана рецепта с елда Whistling)
 Иначе никога в семейството ми  не са готвили булгур и ми стана интересно да пробвам. Освен полезен е и вкусен.Всъщност няма собствен вкус-придобива този на останалите продукти ,подправки...Чудесно замества ориза.
 хайде да полегна ,че да почна и десерта.Освен ,ако не ме домързи и не отскоча до "100 грама сладки" Thinking

Нинори,готово! Peace

# 652
Минавам само да Ви благодаря за милите пожелания!!!

Благодаря ви!!! Hug Hug Hug

# 653
 може ли някой да ми помогне пишем домашно по литература трябва да се сетим приказка в която героят помага на животинки и те му дават перце крилце и тн. и после когато той има нужда от помощ те му връщат помощта дано да сте ме разбрали Rolling Eyes

# 654
Аз имам спомени че имаше такава приказка,но не се сещам как беше.Съжалявам че не мога да ти помогна.Ако изнамеря нещо ще пиша.

Виж тук има разни приказки,дали по заглавие няма да намерите някоя подобна.
http://ljube.com/278/

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 17:55 от buba_85

# 655
Здравейте момичета,
прекарах чудесно съботата и неделята-сестра ми и племенницата си  дойдоха от София и се започна:приказки,приказки от 1001 нощ и разходки без край,най важното е,че Юлето ''вуртельосваше'' кака си,а не мен.
loritka Вечерта късно в събота разбрах,че е ден на християнското семейство,а и не съм голяма кулинарка-готвя от август насам и в повечето случаи не се получава нищо,а пък от началото на ноември съм си при мама,та съвсем няма как да се захвана с готвене.

За сега чао и лека вечер!

П.П.ninori ,не я знам тази приказка!

# 656
  • Бургас
Привеееети!!!!!!! HugС пожелание за хубава вечер и слънчева, спорна седмица! Джона, чрд и от мен, всичко добро!  bouquet

# 657
здравейте.аз също прекарах хубав weekend.моята сестра също си идва от софия за малко и се наприказвахме хубаво.излизах с приятелка,а днес с "мойто мъж"си направихме една разходка.отдавна не се беше случвало.добре че времето беше хубаво.дано поне се задържи още някой ден така.лека вечер от мен.

# 658
Айде привет на всички завърнали се от почивка.Ние вчера работихме в градината,подготвихме за пролетното сеене на трева и пресаждахме цветя.Днес пък бяхме малко в близката горичка и Димана потича на воля по поляните.Много се кефи миличката смя се с глас.След обяд пък ходихме на разходка до центъра.Там също падна едно тичане по топката,само където тук историята завърши с ожулен нос и чело хаха.Падна си по лицето докато си взимаше топката.

# 659
Тази сутрин станах рано, измих се, приготвих дрешки на Дени за градинката и тъкмо да го събудя, реших да си го оставя с мен днес. Такова хубаво време, ще се шматкаме заедно по улиците, да му се нарадвам че тия дни рядко си го виждам. Та по този повод, ако днес я има традиционната срещичка, издайте мястото на събитието, защото в плановете ми е ходене градска, да си купя чанта и да посетим прабаба.

Общи условия

Активация на акаунт