Бързо оздравяване на всички и никакви болести цяяяла зима!

Като гледам каква агитка се заформяме на бабини рецепти, направо завидна! Ще си запиша всичко, за да съм подготвена в дадена ситуация.
Лошото е, че тук няма откъде да намеря повечето съставки от сиропа на Янчек. Ни лукчета, ни локум. А може и да намеря по някой турски магазин. Ще се разтърся при първа възможност.
Тони, за повръщането имаше някакви ефокасни свещички Вомитусхил се казват! Но пък те предизвикват разстройство.
С друго не мога да помогна по въпроса. Тони, тук съм още, скорошно раждане не се очертава. Мъж ми и той ме ядосва, не иска да е с мен на раждането.
Аз не го карам да седи при самото изгонване на бебето, а преди това да ми прави компания. Докато му обясня как стоят нещата, той моля ви се ми обяснява, че не съм мислела той как ще се чувства!
Сякаш него ще боли, сякаш той ще напъва...Нямам думи просто. След обстойно обяснение вече е навит. Няма да го оставя да се измъкне, неговото дете раждам, не на комшията, ще е съпричастен!
А той си мислил да ходи да пие бири в някое заведение до б-цата. Като го питах за какво ми е и защо да му звъня като зараждам, отговора беше "да те закарам". Е мерси, аз и сама ще се закарам. После ми били силният пол, глупости на търкалета! Важното е, че стигнахме до консенсус. Сега чак ми се репчи и ми казва, че и с камерата ще снима как излиза бебето, ако искам.
Аз наистина не искам да го травмирам, става въпрос да ми прави компания в стаята. Като започнат напъните, излиза щом го е шубе и толкоз.Пак се улях в писане посред нощите.
Хайде лекичка!
ПП. Мишето ми се губи!
, голямя смелчага си, но правилно си му рекнала на мъжа ти.
.

Даже и до морето си ходих така , правя три четири крачки и хоп стягане , секунда стоп и продължаваме . 
Гадничко е и щипе.На него му капвам физиологичен и вит.Це.