Перник-20

• 62 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
А предвид студа трябва спешно да си купя боти/ботуши, ама освен, че този месец финансовото положение не ми е розово, не мога и да си харесам  Confused
Ето ми новата придобивка;
http://prikachi.com/files/1105322U.jpg
http://prikachi.com/files/1105323e.jpg
http://prikachi.com/files/1105324y.jpg

Ние сме си в нас и се чудя кои да поканя на гости или къде да отидем че иначе е стращна работа  LaughingАко не се повозим в колата и се прибираме. Laughing

cvetka-koketka  в Колош отзад се намира в началото до пазара.Но аз като ходих ми казаха че има разнообразие за дечица до годинка и на 4 г. и не съм много разглеждала.Иначе другия е на търговска срещу химическото над Златарското-там е Зара де.А дамската Зара са я преместили за Фаги.
А и в Квартала гледам че ще правят Аутлет-спорт ,точно до Логото.Някои знае ли дали са го отворили??

ами като си дойдем заповядайте у нас Simple Smile

# 136
Ами ще доидем  PeaceА вие кога ще се прибирате?

# 137
Ами ще доидем  PeaceА вие кога ще се прибирате?
ние още с шофьорската книжка се мотаем , но ако падне сняг - догодина Simple Smile

# 138
Аз от английския. Няколко пъти ползвам Емпреса. Като чакам няколко неща, с тях доставкат излиза доста изгодно.
и аз от английския

# 139
Здравейте бандата,да се запиша и аз тук,че напоследък много задачи и време не остава.
Хайде да изпием по едно горещо кафе,че какъв студ е на вън

# 140
Здравейте бандата,да се запиша и аз тук,че напоследък много задачи и време не остава.
Хайде да изпием по едно горещо кафе,че какъв студ е на вън

Да изпием ама няма никои.

# 141
тук сме  Simple Smile как е времето ?

# 142
тук сме  Simple Smile как е времето ?
Отвратително.

# 143
И аз съм тук  Mr. Green
Хайде пък от мен закуската за честит ни празник на града  Hug

# 144
ей вярно Simple Smile честит празник на града Grinning

# 145
И от мен да ни е честит! Жалко че времето е такова - аз си мислех да слезем с бебо и да се поразходим, ама сега - пак цял ден ще си стоим вкъщи. Sad

# 146
Честит празник
Аз само мога да ви се похваля какво прави Кальо-най-новите постижения ни са,че казва на и показва на колко годинки е,като питаш как се казва отговаря с огромно вдъхновение ТАТИ(това е защото баща му все му вика-+къде си бе тати" и то детето решило,че така се казва),познава и посочва почти всички животни,но много бърка камилата и коня.Сам се качва и слиза по стълби,знае всички движения на песничката за ХЕЙ РЪЧИЧК,ходи като дядо и е ужасно смешен и вчера го научих и като пате да ходи и да си вика па па па,много говори по телефено(на негов си език),храни се сам,само супата все още не мога да го науча да я яде,защото си обръща лъжицата,познава всички роднини на снимките и ги посочва с лекота,абе сега е на тема да повтаря,но не думи,а всички движения и се учим на разни неща по цял ден.А думички знае около 30-тина като започнем от ам-ам минем през мама,бау,мау та чак и акккк на боклука вика и търчи да го изхвърля в коша.Почти не мога да го заснема с фотоапарата,защото щом го види и хуква да го вземе или да го цунка.

# 147
  • от Луната
Честит Празник!
Ир най-накрая се появи. Браво на голямото момче Hug

Много малко пишете, като, че ли сте все на вън и слънце грее  Crossing Arms

# 148
  • Перник
Ир, радвам се, че се появи  Hug Браво на Калин - вече е голямо момче и може много неща. Калоян сутринта ми обясняваше как ти помагали да прибираш играчките  Laughing Не знам дали е истина, като се има предвид, че казал на баба си и дядо си, че един багер ни е ударил колата. А те хем я видяха сутринта, каот го закарахме, хем пак звънят да ме питат  Crazy Малък измамник си имам.
Ние вчера излизахме на деня на града - в най-големия дъжд към 4 следобед. После обаче огря слънце.  Sunglasses

# 149
Поздрави на всички и пожелания за по-топло и слънчево време и настроение!

Valiakuz, моля те прочисти си кутията за входящи лични съобщения, че не може да ти се изпращат повече и ми пиши пак.

Общи условия

Активация на акаунт