Перник-20

• 63 423
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, къде се продават вкусни торти? Трябва ми за рождения ден на малчо. Не държа да е с някакви детски неща по-нея, повече ми се иска да е наистина вкусна, ако може и да не е скъпа...

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 14:42 от Bibita

# 376
  • Марс
liskalisankova, честно да ти кажа още не мога да разбера, ще чакаме хистологията да каже, но и на нея много вяра нямам всъщност. При разговора ми с д-р Крумова по телефона останах с впечатление, че тя още почти отначалото е видяла, че бебето се движи назад в развитието, но защо не е взела мерки аджеба не мога да кажа. Думите и бяха, навярно става въпрос за отхвърляне на плода защото се движи с три седмици назад, аз я чаках да пристигне при мен в Понеделник да си я насоча с правилната диагноза за хоспитализация. Не мога да си го обясня и ако наистина знаеше, по думите и личеше че знае, защо остави зълва ми да влезе във втория месец, да и бяха направили аборта още в началото за да няма тези травматични последствия. След това и Галева я прегледа, понеже й се обади Крумова и потвърди, че бебето е твърде малко и не отговаря на гестационната си седмица и организма й го отхвърлял, дали са се разбрали по телефона за едно и също, или са го диагностицирали и двете също не знам. Но и както Светлето се изяви, ако някой и беше обърнал внимание знам ли, можеше и да се постигне сигурно нещо, а сега си измиха ръцете.

# 377
ev4o  е това наистина е гадно от страна на лекарите че хем виждат че има нещо нередно ,хем си затварят очите и накрая лошото става още по лошо.0х Свтле незнам дали е щело да и е по леко, Sad Аз някакси съм винаги с убеждението че лекарите не ги е грижа за пациентите си освен ако не си вземат паричките от под масата-разбирасе има много много малки изключения.И е това ме е яд на тоя Борисов щял да прави здравеопазването платено.,Много се съмнявам че ще им се промени държането тогава-те са си свикнали да лапат от хорицата ,и са си свикнали да си се държат както си искат все едно са богове.В  Испания като бяхме и в бърза помощ ни се наложи да ходим и на зъболекар.Коренна разлика от тук макър че не мога да кажа че беше кои знае колко по скъпо от при нас.Часните кабинети там имат много високи цени но държавно си е безплатно.
ev4o дано по бързо се въстанови момичето от шока и и пожелавам здраво бебче.
Приятелка беше влезла в 6 мес и в София се наложи да махнат бебо защото не се развивало добре а в Перник 2 лекари-единя по ЗК другия на часно я гледа на 3д(няма да им казвам имената) и казваха  оооо всичко си е наред. #Cussing out
Вчера отидохме до Билата към 20 00 ч. защото в 19 беше като митинг от пред.Вътре на касите беше мазало.Даже и балони не даваха .
Момичета, къде се продават вкусни торти? Трябва ми за рождения ден на малчо. Не държа да е с някакви детски неща по-нея, повече ми се иска да е наистина вкусна, ако може и да не е скъпа...
Наи ми харесват тортите на ''Неделя'' и ''Двете фукли''.Средна цена са.Иначе по 20-22 лв. има в травопоста тея дето са с картинките а има и без картинки няколко вида.Не са лоши но ми втръснаха вече.

# 378
Bibita, според мен най-вкусни са тортите Неделя и можеш да си купиш такава от сладкарница Сюрприз, под пожарната. Има и в сладкарница София. Габи най-обича торта Гараш. За третия й рожден ден купих една Гараш, украсих я със захарни фигурки от Дет маг, а сега има такива и в Кауфланд и детето остана много доволно. Аз харесвам Сахер, за рождения си ден винаги взимам такава. Иначе им е хубава и тортата с ягоди. Други торти, които могат да ти излязат и по-евтини има в сладкарница София. Поразгледай ги. За този рожден ден й взех торта от трафопоста в квартала. Беше вкусна и прясна, но нищо особено, на Неделя са по-добри.
Еv4o Hug

# 379
  • Перник
...Искаха да вземат балон за малкия, но не можаха да се доредят от многото лелки и бабки Rolling Eyes Абе, аванта ли е ... гледай какво става, дори и за балони. Казаха, че откриването ще е в 6 часа. Мисля да го посетя най-рано другата седмица.

Да, аз това не го разбирам - за какво се бутат за балони хора, които нямат деца дори наблизо?!? Калоян се беше уредил с балон в деня на откриването, даже за Йоан (племенника)  бяха взели  Simple Smile Днес мислим да пазаруваме в БИЛА.
Бибита, тортите на "Неделя" и според мен са най-вкусни. Предполагам,че можеш да поръчаш и в новата сладкарница в квартала срещу ШЕЛ. Иначе за рожденните дни на Калоян поръчваме в трафопоста на Бучински път. Тортита са пресни, ефектни, големи, евтини и според мен са вкусни  Peace

# 380
Момичета днес сутринта бяхме във Фъстъчетата е отношението към децата е на най-високо ниво.
Онзи новият клуб на Рашо Димитров за нищо не струва.Вчера се разочаровах.
Отидох с още 5 мой приятелки и съответно с техните деца.Имаше някакво момиче сигурно кандидат за персонал еми тя през цялото време се занимаваше с дъщерята на шефката.А нашите мъничета ги оставиха на произвола на съдбата.Трябваше да вляза за да помогна на уж персонала.
А днес във фъстъчетата ги оставихме самички и нямаше проблем имаше две момичета и те пазиха децата ни,за да не се ударят или нещо друго.А пък в другият например Калин е ужасно смел и качил се на пързалка се спуска директно без да е седнал.Там ще се разбие без да има човек който да го хване.Ако правим парти или събиране предлагам да е във фъстъчетата.

# 381
  • Марс
Айде аз като новак да попитам, къде са тези фъстъчета и какво представлява, затворено ли е?

# 382
  • Перник
Ир, съгласна съм за "Фъстъчета" Peace
Евчо, това е детски център, намира се в кв. Изток срещу бензиностанция Шел в един..комплекс. Отпред има сладкарница, в която също има детска стая, "фъстъчета" е в дъното на "тунелчето". В сладкарницата има нови игрчаки - Калоян е бил там днес преди обед.

# 383
  • Марс
Светле, кажи ми работно време, как се плаща и изобщо нещо по конкретно, може да разходя малката Hug

# 384
Мерси на всички, които ми разказаха за тортите!  bouquet
А сега да ви питам - къде има от тези факли/фойерверки, не знам как се казват... дебели пръчици, които горят с голям пламък подобен на бенгалски огън, но не така разпилян... Ама как го обясних само... Laughing ,ама който е купувал преполагам ще ме разбере...  Simple Smile

# 385
Факли има в книжарница Веси на пазара.Около 2лв са.
Евчо ето ти необходимото инфо http://fastacheta.com/

# 386
  • Перник
Евчо, Ир ти е дала най-точното инфо  Peace
Бибита, ако питаш за тези "фойерверки", които се слагат на торта, има ги и във всички сладкарници, както и по книжарниците, както и в Кауфланд (там май са най-евтини).

# 387
Да, Светле, точно за тях говоря... едни златни такива... поне аз такива съм вижадала. Мерси! И на мене ми хрумна за Кауфланд, ама там май само украси за торта съм виждала. Ще трябва да като ходя да си отварям очите на четири..., да не ги пропусна.
Иначе междувременно за в Детмаг разбрах, че имало. Ама до К. така или иначе ще ходя, та... най-вероятно от там ще купя, само да има. Я да те питам направо... те на някакъв щанд за украси за парти ли са?

# 388
  • Марс
Супер, много Ви благодаря момичета, мен ме съблазняват двата коледни купона, дано до тогава ни пристигнат новогодишните подаръци Mr. Green

# 389
Bibitа, аз си купувам такива от магазините по левче. най-често от този на площада в сградата на профсъюзите, където беше бар Синди преди

Общи условия

Активация на акаунт