Випуск 2010...

• 61 212
  • 378
  •   1
Отговори
# 195
Ако си от София с удоволствие ще ти дам съвет. Simple Smile

# 196
От София съм,да Simple Smile Разглеждах из форума и според повечето най-добри за грим са Джули,Мис Бони и Кирил Чалъков,но Джули няма свободни часове вече Sad А за фризьори си нямам никаква идея Blush

# 197
Няма часове?! Shocked
Стига бе,аз си записах часа през март и имаше.Ти обади ли и се лично?
Една приятелка много хвали Пепа.

Иначе за фризьор аз си правих прическата в салона,където си ходя....Доволна съм много,защото в деня на бала фризьорката ми измисли прическата.

# 198
Ами и аз многи се учудих,но тва ми го каза една съученичка,която си е запазила последния възможен час.Иначе за Анелия Крушарска четох добри отзиви и като гримьор,и като фризьор Thinking

# 199
Според мен и звънни лично. Peace
Коя гимназия завършваш?

# 200
# 201
Супер. Simple Smile
Аз ти препоръчвам Джули-звънни и лично все може да има начин да те включи в графика и.

# 202
И аз препоръвам да звъннеш лично на Джули.

# 203
 Ами да,най-добре лично да се уверя Simple Smile
0888 650609 - дали още е с този номер?

# 204
  • Москва
sisi_91 не се тревожи за краката си.И а зтака казвах,но накрая бях с къса рокля и краката ми изглеждаха страхотно.Много исках дълга ,но се захлупвах,защото съм нисичка. Най-добре е както ти искаш-да мериш разнообразни модели,но не тръгвай с предубеждение,че няма да изглеждаш добре.Моите предубеждения и нагласи станаха на пух и прах  Wink

# 205
Ами и аз многи се учудих,но тва ми го каза една съученичка,която си е запазила последния възможен час.Иначе за Анелия Крушарска четох добри отзиви и като гримьор,и като фризьор Thinking

С две ръце гласувам за Ани, обикалянето ми от фризьор на фризьор приключи, след като я открих  Peace

# 206
Можете ли да ми препоръчате добра гримьорка в Пловдив? Simple Smile

# 207
И в Бургас Simple Smile

# 208
За Бургас-Мирослава,определено.Салона и е до Макдоналдс в центъра,точно до седналия клоун има врата на кой етаж не се сещам точно.Грима и струва 50лв.Телефона е 0888348344 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
  • Пловдив
За Пловдив Даниела от м-н Бонжур.Там дават контакти.Тя е гримьор .

Общи условия

Активация на акаунт