Випуск 2010...

• 61 221
  • 378
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Здравейте и от мен в тази тема! Тази година и аз съм абитуриентка, но си нямам никаква идея с какво ще се облека  Laughing Пък и си мисля, че е рано  Wink Гледам модели из разни сайтове в нета, ама нещо не знам в кои магазини да търся въпросните рокли  Rolling Eyes Но май обувките ще са ми най-големия проблем по отношение на бала, защото досега все с маратонки съм ходила ... На токчета не съм се и опитвала  Confused

И аз знам за изложението в София, но май няма да се ходи до там ... по финансови причини ...

Аз днес си купих рокляи няма нищо общо с това,което си представях преди това.Съветвам те по-добре ходи и пробвай,за да видиш кое ти стои добре,защото в крайна сметка това е по-важно дори и от модела.Не се подвеждай по картинките в нета- роклите като се облекат стоят по съвсем различен начин и в много от случаите не изглеждат толкова добре.
 Успех Simple Smile

Хайде, покажи роклята де... не ни дръж в напрежение.  Laughing

# 256
Cvetty, мерси за съвета  Grinning
Ще ни покажеш ли роклята все пак  Laughing

# 257
Ами не искам да се снимам и затова роклята е прибрана на сигурно да не ме изкушава Grinning А и ме е страх,че до бала няма да ми харесва вече  Mr. Green

# 258
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Cvetty, за миг помислих, че дъщеря ми е писала във форума  Laughing, толкова познато ми звучи. "нашата" (т.е. нейната) рокля също стои прибрана и тя се притеснява дали няма да й се нарадва преди бала и дали тогава все още ще й харесва. Обаче я купихме неочаквано още през януари, беше харесване от раз. Но като почне да се колебае, си я облича, оглежда се в огледалото и грейва от радост - няма грешка! това е роклята!

Момичета, много е точен съветът на Цвети: ходете и пробвайте как ви стоят моделите. Моята дъщеря искаше точно определен тип рокля и шивачката ни посъветва да пробва готова преди да започне да шие, защото едно е на картинка, друго е да я облечеш. Отидохме в магазин, намерихме същия модел и почти същия цвят и се оказа, че не й харесва как й стои. Обаче пък харесахме друга рокля, коренно различна от представите ни, която й стои прекрасно. И я купихме, за разочарование на шивачката (може би).  Wink

# 259
Здравей те! Heart Eyes
Ето няколко предложения за рокля и от мен
 http://prikachi.com/files/1378018R.jpg
http://prikachi.com/files/1378045Z.jpg
http://prikachi.com/files/1378046z.jpg

# 260
Относно високите обувки,не се притеснявайте момичета.Моят съвет е ако съвсем не сте свикнали с токчета да си купите по един чифт съвсем евтини обувки с ток с височина приблизително,колкото обувките,с които ще сте на бала(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ХУБАВА ИЗВИВКА И СТАБИЛЕН ТОК,КОЙТО ДА НЕ СЕ КЛАТУШКА КАТО ВЪРВИТЕ) и да си ходите месец преди бала с тях,за да намерите своята грациозна походка.Говоря от опит,защото аз почти всекидневно съм на ''кокили' newsm03 smile3521
Освен това ви препоръчвам обувка или сандал с лека платформа,защото са по-удобни и не се набиват толкова ставите и не се усеща всяка песъчинка като се стъпва newsm10

# 261
Относно високите обувки,не се притеснявайте момичета.Моят съвет е ако съвсем не сте свикнали с токчета да си купите по един чифт съвсем евтини обувки с ток с височина приблизително,колкото обувките,с които ще сте на бала(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ХУБАВА ИЗВИВКА И СТАБИЛЕН ТОК,КОЙТО ДА НЕ СЕ КЛАТУШКА КАТО ВЪРВИТЕ) и да си ходите месец преди бала с тях,за да намерите своята грациозна походка.Говоря от опит,защото аз почти всекидневно съм на ''кокили' newsm03 smile3521
Освен това ви препоръчвам обувка или сандал с лека платформа,защото са по-удобни и не се набиват толкова ставите и не се усеща всяка песъчинка като се стъпва newsm10

това е много полезна информация  Naughty Благодаря ти   bouquet

# 262
Ммм ... Днес бях във Варна с една приятелка и нейните родители. Момичето беше тръгнало за тоалет за изпращането, но се сдоби с бална рокля  Laughing И вече не е сигурно, че й харесва  Wink
Междудругото форумките, които са от Варна, може ли да споделите магазини, които предлагат бални рокли ..., защото ние намерихме един-два и въпросната рокля беше закупена от първия магазин ... Мерси!  Grinning

# 263
Хммм аз съм от Бургас,но за бала ходих до Варна.Роклите за изпращането и бала ги поръчахме от Булчински салон Холидей на ул.Кръстю Мирски 7.Има страхотни готови неща,а можеш и ти да си измислиш модел и да си избереш цветове и материи.На мен даже ми направиха отстъпка,защото поръчах две рокли.
Много е важно обаче първо да пообиколите и да пробвате различни модели,дори и такива,към които сте скептични,защото наистина на картинка е едно,а може да ви заспи модел,който дори не сте си помисляли да облечете. newsm26 coolcool newsm26

# 264
Да, права си ... Ще видим и този магазин, за който ти спомена  Grinning Мерси  Mr. Green Heart Eyes

# 265
  • В твоето съзнание...

Аз съм с голямо дупе.  Laughing Точно гледам Стани поп фолк звезда и се загледах в роклята на Нели. Харесва ми, но може би ако е дълга до коляното или малко под коляното, защото цяла вечер с тази рокля си мисля, че няма да ми е удобно. Обувките и на мен са ми проблем. Рядко се качвам на токчета и то по-дебели. А почти всички бални обувки са на тънък ток, а и стои много по-добре..... но мисля да заложа на нещо хем по-удобно, хем и да е подходящо за роклята, ако намеря ....
Моля тези, които са ходили на миналогодишното изложение в Земята и хората (незнам дали така беше) да каже дали си заслужава да отида. И къде в София има наистина хубави рокли (не искам разголени и кичозни, тип торти), но да не са по 1000 лв.  Laughing И аз харесвам на Виргиния роклите, но за една вечер (няколко часа) не мисля, че си струва да хвърлям толкова пари в гардероба.   bouquet

Моят съвет е да посетиш Земята и хората, най-удобно е да разгледаш, защото всичко е на едно място събрано. Факт е, че има покъртителни модели, но се намират и хубави неща... Цените определено са под 1000 лв на повечето рокли... Simple Smile

# 266
Здравейте,аз също съм абитуриентка тази година и вече имам рокля и обувки Simple Smile
Сега обаче искам да изпратя на гостите си покани но не зная къде да ги напечатя.Някой може ли да ми даде съвет в София къде печатят ХУБАВИ покани

# 267
Аз имам вече напредък с роклите  Laughing Вчера гледахме рокли, но още не съм ги пробвала, де  Rolling Eyes Днес може би Simple Smile

# 268
  • Стара Загора
Аз днес ходих до Земята и хората.... имаше хубави модели, но имаше и страшно грозни рокли ... кич до няма и къде. Радвам се, че ми помогнаха да избера рокля, в която ще се чувствам удобно и няма да ме е страх да я цепна всеки един момент и да не мога да клекна .... Поръчах я в Романтика и до 17.04 ще е готова. Вече ще   smile3524  спокойно.  Peace

# 269
  • Ст.Загора
Моля и за други мнения от Земята и хората, струва ли си да ходим до София? На 5 ти март с дъщеря ми сме там.

Общи условия

Активация на акаунт