Випуск 2010...

• 61 225
  • 378
  •   1
Отговори
# 45
  • В твоето съзнание...
Записвам се и аз за темичката...
По-късно ще пусна рокличката, която съм си набелязала... Simple Smile

# 46
  • В твоето съзнание...

Аз за момента съм се спряла на това моделче на Шери Хил, но с малко корекцийки. Идеята ми е панделката да е малко по мъничка и да е на гърба. Освен това планувам да е една идея по дългичка (над коляното)
За цвят мисля да е тъмно синичък Simple Smile
Още нищо  не съм решила със сигурност, но понеже не съм особено висока и дългокрака (157см ), за сега съм се ориентирала към късите рокли.

# 47
Моят съвет, драги момичета, е да заложите на нещо семпло и елегантно.  Peace
Зарежете тия финтифлюшки, пайети и огромни панделки. Все пак няма да ходите на цирк !  Tired
В цялата тема не видях нито една свястна рокля !
  ooooh!

# 48
Моят съвет, драги момичета, е да заложите на нещо семпло и елегантно.  Peace
Зарежете тия финтифлюшки, пайети и огромни панделки. Все пак няма да ходите на цирк !  Tired
В цялата тема не видях нито една свястна рокля !
  ooooh!
  Peace Точно така! Това ,което най-много отива на младостта е една модерна семпла ролкя.Ако моят бал беше сега(а той беше преди 8г.) бих заложила на това: http://www.asos.com/Drew-Barrymore/Asos/Asos-Contrast-Bow-Bandea … t=3&clr=Black

http://www.asos.com/Asos/Asos-Metallic-Bow-One-Shoulder-Slinky-D … rt=3&clr=Gold
http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Satin-Seamed-Tulip-Dress/Prod/pgep … rt=3&clr=Pink

# 49
grafit4eto роклята, която си показала е много сладка, ако панделката е отзад ще е още по-хубаво и на едно ниско момиче (аз също съм 1,57) с високи изчистени обувки, без много каишки ще стой като бонбон. Не смятам, че дългите рокли са подходящи за ниски момичета, а и въобще, защото са по-неудобни. Wink
Само това, че е доста развеяна и разкроена надоло не ми харесва, но то си зависи как стой като се облече. Peace

# 50
аз изобщо не съм се впрегнала,мисля че матурите и изпитите са много по-важни.мисля да си поръчам някоя рокличка от "asos" и ако не ми става ще я преправя,шивачи много.иначе искам да е нещо късо,което да ми харесва и да ми е удобно.

# 51
Момичета цените в асос какви са,т.е каква е тази валута и например 38 на колко бг лева се равняват?  Rolling Eyes
Моля,ако някой ще прави поръчка от там след 3-4 месеца да ми каже,ще платя и доставката и роклята,но не мога сама да поръчам,защото явно трябва кредитна карта.  Praynig

# 52
миличката валутата, която най-вероятно си гледала е англ.лира, нз точно на колко лв. точно се равнява, но в горния десен ъгъл има едно CHANGE CURRENCY, с което можеш да си смениш валутата, например на US DOLLARS, който се равнява на около 1,33лв. Wink

# 53
миличката валутата, която най-вероятно си гледала е англ.лира, нз точно на колко лв. точно се равнява, но в горния десен ъгъл има едно CHANGE CURRENCY, с което можеш да си смениш валутата, например на US DOLLARS, който се равнява на около 1,33лв. Wink
  hahaha Малко съм си кьорава.  Flutter
Благодаря ти!  Hug

# 54
  • В твоето съзнание...
grafit4eto роклята, която си показала е много сладка, ако панделката е отзад ще е още по-хубаво и на едно ниско момиче (аз също съм 1,57) с високи изчистени обувки, без много каишки ще стой като бонбон. Не смятам, че дългите рокли са подходящи за ниски момичета, а и въобще, защото са по-неудобни. Wink
Само това, че е доста развеяна и разкроена надоло не ми харесва, но то си зависи как стой като се облече. Peace
И аз не знам как ще ми седи и ще потърся да пробвам подобен модел. Аз не съм с най-перфектната фигура и рокличките, които е дала Front row, няма да ми седят толкова добре, иначе ужасно ми харесват.
За обувки мисля да са изчистени в цвета на роклята (стига да намеря), класически модел, но не остри, или пък от тези, които са отворени леко отпред.

Що се отнася до матурите и кандидат-студентските изпити, аз имам голямо желание да уча във Великобритания и резултатите от изпитите ми излизат другата седмица, съответно малко по-рано ще знам къде съм приета и това ще ми отпадне като грижа. За матурата по БЕЛ, разчитам изцяло на госпожата ми в училище, защото съм сигурна, че ще ни подготви достатъчно добре.

# 55
  • Москва
Здравейте момичета.И моят бал мина преди няколко месеца.Отначало твърдо бях решила,че роклята ще е дълга..Е да,ама не.Роклята беше къса,защото дългите ме захлупваха с целите ми 162 см. (а милата ми мама се умори да ме убеждава,докато сама не го проумях).Отделно м исе струваха неудобни.Ако сега ми предтой бал пак бих избрала същата рокличка.На цвят беше тъмно синя,а обувките бяха сребристи,като бижутата...Но каквото и да изберете най-важното е да се чувствате добреи да ви е удобно Wink

# 56
  • София
И аз ще ви посъветвам нещо. Класическите рокли са станали такива, защото винаги са подходящи и са супер-удобни. Освен това е много неприятно след 2-3 години, като показваш снимките си от бала да обясняваш, че тогава е била модерна тази рокля... Класическата рокля е модерна винаги и с гордост ще я показвате много дълго време.

# 57
Не ви ли е шубе, да си купувате рокли от нета? Смисъл без да сте ги мерили, да видите как ви стоят. Как ще уцелите размера? Rolling Eyes
Много ми харесват дългите рокли, но мисля, че ще ми е неудобно + това съм само 160см.
Влюбих се в тази:
http://www.promgirl.net/shhiprdr30.html

# 58
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Включвам се с удоволствие да следя темата като човек от "другата страна", аз пък съм мама на абитуриентка и искам да се ориентирам и помогна на дъщеря си в избора й. Засега сме на едно мнение и се надявам да останем така, тя предпочита като повечето от вас изчистена рокля с дължина до към коляното като смята да заложи на ефектно бижу и/или украса в горната част на роклята (бродерия, камъни или др.подобни).  Grinning 

# 59
И аз тази година съм абитуриентка, макар още да не ми се вярва.Ниска съм и затова съм се спряла също на къса рокличка.Проблема е, че не съм с перфектни мерки и избирането на модел ще стане трудно.Не съм се спряла на нищо, и затова приемам предложения.

Общи условия

Активация на акаунт