Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Цунки по гъзунки от нас и поздрав:

http://www.flowgo.com/funny/1740_made-poop-oop-loop-shoop.html

http://www.flowgo.com/funny/4232_baby-queen-were-out-pampers.html

Довечера като заспят шомпалите ще насмагам с четенето  Hug Heart Eyes

# 151
И ние нямаме зъби!
Чакаме ги,чакаме
Не мога да спяяяя,на съседите детето пак е надуло метъл!
Не издържам вече,всеки ранен следобед едно и също-точно,когато решаваме да поспим.
Сега пък от другата страна някой човърка из нещо си и се чува едно монотоно скрибуцане ааааааааааа!
Аз не мга да спя на шум,тук живеем в слепени къщи и от двете ни страни живеят много шумни съседи с по 2-3 деца.Еднте досега са живели сами в една ферма по средата на нищото с трите си деца и от скоро са в града,така че познайте за какво става на въпрос,още си живеят така,сякаш са сами в гората

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 15:51 от Darima

# 152
Мама Пети и ние още не сме се озъбили  Peace

# 153

Aз пак имам да черпя, този път за седмата месечинка на Симона Heart Eyes
Честита месечинка и на Сияна и Мишо Hug

Емотиконките са страхотни, но ако си ги инсталирам, моят комп тотално ще сдаде багажа, затова ще се кефя само на вашите.

# 154
Пак не съм писала отдавна, че и нас ни улепи гадния вирус - вече втори път (предния път преди един месец), но го преболедувахме за около един ден най-гадното и вече сме си в проходилката и правим белички (опитва  се да счупи антената на рутера и й говори галено "та та та та"! smile3521
И ние още си стоим беззъби!
Честито на патерица за рождзенния ден на Деси и за годишнините на Дая и Писчето!
Честита независимост на България!
Пускам две снимки - едната на проходилка и другата от разходка:

# 155
  • Стара Загора
Тук съм Елфитка,обещавам да съм по-редовна вече
Аааааа,Инеситка,какви са тези кръчми бе душа
Ние както нямахме зъби и изведнъж 4  #Crazy Да ви кажа аз съм много доволна от едно гелче - Pansoral -хомеопатично е и можеш да мажеш без ограничение н -брой пъти на ден .Струва 5 лева и малката е много спокойна от него   Peace

# 156
ЧЕСТИТИ 4 ЗЪБЧЕТА НА МАЛКОТО  ЗЪБЧЕ tooth ТАНЯ
Аз нещо не мога да си ги сваля тея емотикони,искаааааам,ако искате може вче да не пишем а да првим разкази само с картинки Mr. Green

# 157
Я да ги пробвам и аз -нещо не ми се получава, но утре ще ги разуча.Тези уж почивни дни направо излетяха, то не беше чистене, пране на килими, обикаляне и малката не иска вече да стой в количката, днес бяхме на центъра-ужас орева света, само на ръце искаше.
zabche -честити ви зъбчета, нас ни мъчат горните 4 вече от почти 2 месеца и още не са избили.
Лека нощ

# 158
Иииииихххх Инесита стра'Отно изглежваш бе жена, ти кога го ражда малкия сладур, кога придоби манекенска фигура.
И ние сме със същата проходилка като на Пепчо , нашата е наследство от племеницата.
 Аз преди няколко часа посрещнах майка ми и сега ще си имаме баба за експлоатиране няколко дни 
 Фокси мерсаж за емотиконите, аз питах Антон дали да ги сваля , тои каза "Не" , че ще задръсим компа, и аз .............не ги свалих 

# 159

Фокси мерсаж за емотиконите, аз питах Антон дали да ги сваля , тои каза "Не" , че ще задръсим компа, и аз .............не ги свалих 

# 160
И ние нямаме още зъби. Успокоих се- мнооого сме, сииилни сме...  Mr. Green
Май само ние нямаме проходилка и не смятам да купувам поне засега. По-скоро бих взела уолкър, но по-нататък. Така като я гледам, няма намерение да проходи скоро. Все още не може да седи сама, не може да се надига, предвижва се с претъркулване и примъкване доста бързо и успешно.
Гея, оправят ли ти се мишоците?
Теди, как е Евичка?
Ние сме добре, утре ще водя Ралица на изследвания да видим дали сме излекували проклетата бактериална инфекция. В петък Калина е на контролен преглед, ако е добре тръгва следващата семица на градина.
Какво стана с общата поръчка за Май Тойс?

# 161
И ние се присъединяваме към беззъбият отбор . Дано се озъбим по-бързо , че сме големи киселици . Ние също ползваме Пансорал и наистина има ефект . И проходилка нямаме , ама не ни и влече .Няколко пъти я слагам в тази на племеника ми и е голям рев .

Имам един въпрос към майките на първолаци . Какви са условията за получаването на тези 150лв. ?

# 162
  • Пловдив
Имам един въпрос към майките на първолаци . Какви са условията за получаването на тези 150лв. ?

единственото условия е доходът бруто на член от семейството да е равен или по-малък от 350 лв.От училището взимаш удостоверение,че детото е ученик и отиваш при социалните.

# 163
здравейте , не съм писала скоро , но от мн почивни дни не мога да се вредя до компа.
да почерпим за месечинка и да пожелаем мн здраве и радостни дни на Симона и Сияна.

да почерпя и на патерици и за рож ден на моя мъж(20,09)и първата ни годишнина (21,09)

вдруги ден сме на консултация и ще се отчетем , а  и ние още нямаме зъбчета !!!

лека вечер

# 164
Цвети днес сме свежарки

Мойту любим утре пристига в София и утре вечер или вдругиден ще си е у дома   Обаче имам проблем - мнооого съм зле откъм идеи какво подаръче да му купя  newsm78 Някакви свежарски идейки ??????

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 00:17 от wondertedy7

Общи условия

Активация на акаунт