Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора

Опитвам се от 2 часа да я приспя коконата,ама не ще  Crazy
Теди,искам такава торта ,страхотна е
Тези емотиконки станаха заразни

# 241
Благодаря за комплиментите за Кико.Всичките ни бебчета са прекрасни!
Един поздрав от танцуващото бебе Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=jqA-YGa9eAo

# 242
Направо се изумявам с лекарските методи, наистина  Shocked Гея, аз също знам, че всяко възпаление дали в бронхите, или в дробовете се блекува с АБ, независимо дали е доказано дали е бактериална или не  newsm78 Поне антибиограма не направиха ли  Rolling Eyes

Като видях Венци сладура по пижама и аз искам да попитам с какви пижами ги слагате. МАлко тъпо звучи, ама аз искам точно такава, като на КОтето - тип ританка плюс блузка (може и цяла). За да не му се притискат глезенчетата с ластика на чорапите  Crossing Arms и попитах аз на няколко места и продавачките ми се изсмяха и ми обясниха какви ринатки търся аз за едногодишно дете  ooooh! та такаааа, ако някой е виждал подобни тук в БГ, свиркайте, моля  Praynig

Иначе аз се запилях във Варна на сватба. Ей, много хубав град, много красива работа, но и като цяло градът е по-скъп от София определено. Четири дни се изкефих - морска градина, бира, риба, молове, делфинариум, аквариум, купон, бебешки рев, таксита, търчане, мазоли, вино, цигари ( Embarassed ), уморителен път, а сега пералня след пералня  Mr. Green
ЦЕлуФки  Heart Eyes

Днес съм изпуснала срещата  Crossing Arms ама нали съм примерна, гледах да изчета всичко.

ДОре, хвани се с ПР, душа, има сеир, гаранция  Wink

# 243
  • пак там
Галче, аз моите ги купувам от Хиполенда - размери 80, 92, 98 - по-големшки, че да не ги израства за седмица  Mr. Green, фирмата производител е Комес.

# 244
Чудно  Wink мерси Рися  Hug

# 245
Гал  аз му взех ританки от Вис Виталиса на Симеоновско шосе до хотел Макси. Имат и по-големи размери, модели също.
 А Комес имат склад до офисите на М-тел и Сименс на Кукуш. Намират се точно зад зградата на Сименс вдясно, минава се през една бариера. Има една по-старичка постройка на 3-4 етажа май беше. Та склада е на последния етаж. Ние с Дидерончо и Мия ходихме като бяхме бременни в 8-9-ти месец ейййй едва идрапахме нагоре с големите кореми. Но само да вметна продавачката не беше от най-любезните  Mr. Green

# 246
здравейте ,
да се отчетем след консултацията 7,900 69см натежали сме с около 400 гр и не е пораснал на см.докторката ни имаше мн пациенти и за туй едно бързо прегледче на дясното око само за друго нямаше време да я питам . иначе ядем доста неща остана ми да въведа някои месца и яйце и млякото ама ще почакат да не натварваме коремчето яде си добре пупу да не го урчасам нямаме зъби и често се криви нощем, едва пълзим, иначе стои прав, но не прави крачки и в паяка едва мърда

абе да питам дават ли се на бебета допълнително витамини или имуностимулатори профилактично и от кога ?

ставам, че домошарската работа мен чака докато звяра спи

лек ден на всички

# 247
  • в сърцето на един мъж...
Гал, преслушаха я и след това й взеха кръв и това беше. Кви антибиограми, че и тестове... Това тука ти е Германия, не е България, дето можеш всичко, за което се сетиш да направиш като изследване...

# 248
Ей, нямате изчитане ........... а и едни огроооомни емотикони сте напускали .... така ще се запълват темите по-бързо  Joy

Аз не съм влизала няколко дни, че нашето тате имаше извънредна почивка по празниците. Извънредна, защото при тях няма почивка за нац. празници - само за Коледа и Великден  Confused Та поразходихме се насам-натам, поглезихме се.

Гея, очаквах малката бонбонка да е оздравяла, а то още се мъчи горкото. Дано бързо му мине след марките, които си взела.  Hug
И на другите болнички - бързо оздравяване.

Теди, искам и аз тортаааааааааааа ....... цял ден се облизвам. Направо ти се възхищавам как успяваш винаги да сътвориш нещо толкова красиво, а и вкусно. Аз едно време също майсторях торти, но от години не съм се опитвала дори.

siolina, аз нищо не давам на малката, освен вит. Д, и то откакто стана по-мрачно времето.

Какво щях да пиша още  newsm78, май трябва да си водя записки ....

А да, за спиралата. Аз вчера бях на профилактичен преглед и цитонамазка, и питах лекарката ми какво да ползвам за контрацепция, освен презервативи. Тя ми каза, че докато кърмя няма какво друго. Спирала не би ми сложила, защото има опасност от трудно забременяване после, а тя знае, че искам и второ дете. Каза за някаква болест или състояние, което може да предизвика спиралата, но не го запомних. В моя случай няма утежняващи обстоятелства като миоми, кръвоизливи и т.н. /да чукна на дърво/, за които се препоръчва спиралата, която Пепи е споменала.

Хайде, лека вечер от мен, като се сетя нещо може пак да пиша.
Много  Hug

# 249
  • София
аз пак нямам какво да пиша.. ама ей така, да се отметна че съм тук Simple Smile

ааа като пуснах ТАНЦУВАЩОТО БЕБЕ и Бел. като чу музиката и тя изпадна в див възторг... явно тая песен наистна е хубава и мелодична Simple Smile

Щяхме да ходим за петък и събота на хижа БезБог, ама май ще отложим... ох... а как ми се ходеше Sad

Ооо сетих се какво да пиша Simple Smile
И Белката днес за пръв път пролази напред  Peace От 2-3 дни беше намерила начин с плъзгане да се придвижва с милимундер напред, а не само назад, но днес беше първото оригинално Simple Smile
Онзи ден пък за пръв /и за сега единствен/ път успя от леж да седне... Пак от тогава казва и БАБАБА... Наиситна децата се развиват скокообразно з Mr. Green

# 250
  • София
Деси не надничай, а драсни някой ред.Къде се загуби?

# 251
Момичета благодаря ви

Писче той вчера беше в София , днес ще го посрещам тук. Трябваше вчера да ви организирам по обяд вместо в парка да отскочите с количките до летището  1stroller 1stroller 1stroller hahaha

Ние също бяхме на консултация вече сме 67,5 см , но очаквано след цялото това боледуване сме заслабнали  Confused свалила е 200гр и сега май отиваме към редиците на най-финните 6,680 кг

Айде отивам да се подготвям  

# 252
 HugЗдравейте от нас!Пак се загубихме,но не съм ви забравила.
Дано вс болни вече се оправят Heart EyesНие от вчера сме с температура 38,5 и разстройство.Водих я на лекар,казаха че най-вероятно е от растеж на зъби,който още нямаме и да давам само противотемпературни,Дентокинд,мазила за венците,витамин С,осцилококцинум,Бела Дона-все неща които вече бях започнала да давам.За съжаление днес Иза вече е с 39,5 температура и се чудя какво да я правя.На вс отгоре от страната,за която твърдят че се усеща подут венеца днес на бузата се появи червено петно чак до ухото и тази бузка беше гореща,а др студена.Не знам какво е това и дали е нормално и разбира се никой от лекарите при  които ходим не си вдига телефона извън работно време така че ни остава да чакаме до утре  Cry
Всички бебенца са страхотни и вече изглеждат като големи деца,което малко ме натъжава от една страна,защото тези моменти с  бебешката безпомощност и първите трепети за нови неща никога няма да се повторят,въпреки че ни предстоят мн други радости.
wondertedy7,приятно посрещане на съпруга ти  и много щастливи мигове заедно

# 253
Лелееееееее момичета Миленка току що мамуна се изправи на кошарата  #Crazy  а до преди няколко часа говорех , че е мързелана и няма скоро да се опита да се изправя  Confused Още като се върнем от автогарата май ще сваляме нивото  Naughty

Айде лека на всички сладурки и малки сладурчета  Heart Eyes Аз тръгвам  Grinning

# 254
  • пак там
Клави, не съм сигурна, че от зъб може да се вдигне такава температура! Нека по-вещите да кажат, че нашите зъбчета излизат много леко, но 39,5 е сериозно според мен. Сваляй температурата - с лекарства, оцет или каквото имаш. И утре на лекар!

Общи условия

Активация на акаунт