Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
 Здравейте, момичета!

Отдавна не съм се разписвала, ама знаете как е комбинацията бебе и хубаво време - при всяка възможност сме навън, още повече, че мама почва лекции от другата седмица и ще има малко гърч Sunglasses

Днес ни е осмата месечинка, затова давам отчет: 7,900кг., 70см., зъби - няма, пълзи, седи сама, играе и "говори" много, яде всичко без млечните продукти, спи нощем от 20 до 7 (пу,пу), денем 2 пъти по 1 час. Най-новите ни номера са да "разказваме" като разгръщаме страниците на книжката и да се крием и да правим куку-дяк (търновският вариант на pick-a-boo  Wink ).

Черпя ви с нещо отпускащо преди вечеря и ви желая дълбок и спокоен сън!

# 436
Мартеничка, спри се, че аз започвам да се притеснявам, че аз си отглеждам галфонче  Joy hahaha моят човек едва зацикля на ба-ба-ба и дотам  ooooh! то вярно, че е мъж, но... Laughing

и мен ме бройте за Борисовата  Blush

Еми, къде изчезна  newsm78

# 437
Zabche,Гея ми обясни,че може би на Гошко през нощта му пада кръвната захар.Затова тя ми препоръча в последното ядене /АМ/ за деня да слагам малко захар или бисквитка.Е,направих го и продължавам да го правя,защото наистина има ефект Peace

# 438
Галче ти сама днес каза че момичетата са си момичета(майките на момчетата да не се обидите Hug) Мая от един месец маха за здрасти и чао,показва колко ще порасне,мие ръчички на "хей ръчички хей ги две" знае къде е лампата,и тя като Дарето се крие под завивката и си умира от смях като питам къде е бебето и се плаша като се покаже.Аз имам наблюдение и върху племениците си и наистина при девойките всичко става по-бързо в много отношения Peace
Срещата днес беше много хубава,на сватята на апарата има много хубави снимки да вземе да се включи и да пусне малко Heart Eyes
За Борисовата и аз съм навитак,на мен ми е все едно на коя спирка на метрото ще слезна.Ако искате в четвъртък 11-12 някъде около слончето(пързалката).Естествено ако е хубаво времето.Лекичка от нас и останете си със здраве Simple Smile
Вержи честити ви нови бебоци в приятелските ви редици,нека растат здрави и щастливи деца  bouquet

# 439
  • Стара Загора
Фокси,благодаря ти  Hug
Леле,пчеличката Мая е страхотна,толкова много е научила
НИе казваме само "баба" ,"тата","айдеее" и се навеждаме сякаш се крием под масата за "Дзак" Joy

# 440
Зъбче,да ти кажа да е жива и здрава майка ми,тя има търпение слонско за такива неща и много се занимава да я учи.
Сватяяяяяяяяя виждам те пусни някоя друга снимка,моляяяяяя тееее

# 441
  • София
Срещата беше супер. За Борисовата съм за, само моля да ми обясните като на идиот с метрото от Опълченска до парка как да стигна - т.е има ли асансьори и къде!

# 442
  • Sofia
Ето ме, ето ме, само да ги сваля от апарата и пускам Simple Smile

Ето, пускам Simple Smile
Предварително извинете, че ще залея темата със снимки и то големи  ooooh! Нещо не ми се получават малки напоследък, какво се пишеше, за да станат по-малки?  newsm78

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 22:17 от cutesmallcat

# 443
  • София
Срещата беше супер. За Борисовата съм за, само моля да ми обясните като на идиот с метрото от Опълченска до парка как да стигна - т.е има ли асансьори и къде!

Слизаш на стадиона и си там, а има и асансьори. Ако ти се върви, можеш да слезеш и на университета, но там само от едната страна има асансьори и трябва да се върви повече.

# 444
Лелеле, ама много хубави снимки, а последната с Пети е като картичка  Peace

Нека да си спретнем една варненска срещичка докато е хубаво времцето, че после като настане люта зима (в Добрич обикновено е такава) и няма мърдане Sad

Мами, искам да ви кажа, че съм супер очарована от Деси (Лейдимакс) - страхотен човек е и тя и съпругът й, нямам думи наистина, а като цялотемичката ни е супер и всички мами са страхотни, никога не съм очаквала, че са останали толкова добри, сърдечни и мили хора, като едно семейство сме, а това наистина е страхотно  Peace Този факт ме прави много горда, че съм една от вас  Hug

Лека и мека от нас и цунки по муцунки  Hug Hug Hug

# 445
  • София
И на мен ми хареса точно последната снимка на Яна и Петя. Peace
Момичета изглежда ще има срещичка в четвъртък http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727011#d24.03.2009 .За колко часа ще се разберем.Май 12 е удобно за повечето.

# 446
Тъкмо разгледах снимките,и казах на милото колко много ще ми липсвате когато повечето започнете работа догодина и спрем да си общуваме така както сега,че ще спрем и да се виждаме Cryа аз много свикнах с вас Hug и няколко реда по надолу прочетох какво е написала Гери и ми стана едно такова newsm45(ей сега и трябват готините емотикони на фокси)
Момичета дайте заедно да си правим някои второто други третото дете,да забременеем заедно отново и да си имаме нова отчетна пак всички Laughingкакво ще кажете???????????????
Ей да знаете много сте ми мили HugНезнам какво ми става newsm78аз не съм чувствителна попринцип,извинете за лиричното отклонение.

Четвъртък в  12 аз съм на линия за Борисовата,ще бъда до слона или на ушите му(сиреч,ще се пързалям Wink)

# 447
  • Пловдив
alximika ,така ще се получи наистина.Но се надяваме работещите мами да не ни забравят и да се включват.

Идеята да стартираме направата на второ отроче е много добра.Аз съм за

# 448
  • София
Момичета дайте заедно да си правим някои второто други третото дете,да забременеем заедно отново и да си имаме нова отчетна пак всички Laughingкакво ще кажете???????????????

Е тая идея ме разби! Shocked Laughing

# 449

Е тая идея ме разби! Shocked Laughing

Аз съм пас тоя път  Joy hahaha baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт