Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 958
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Аз цял ден си вися на балкона, ама дори не мога да ви изчета, че все нещо правя, дори тази вечер се приспивахме почти час и половина  Rolling Eyes Гого заспи в ръцете ми и като го прехвърля - рев и така доста пъти  ooooh!

Айде лека и мека от мен до утре  Hug

# 496
Алхимика, не, ти заговори за едновременно забременяване и аз тебе те заподозрях в укриване на информация search Ама явно търсим под вола теле Joy

Hetera, разгледай статиите в този раздел:
http://www.askdrsears.com/html/7/T070100.asp
Относно въпроса ти- няма как да ти отговори никой предварително, просто изпробвайте различни варианти. Възможно е ако преместите бебето в отделна стая да спи по-добре, може като те няма наоколо да не се буди... Опитайте няколко варианта и вижте кое работи...

Мами от Пловдив- утре ще се подвизавам при вас. Няма да се обаждам на никого, защото не знам коя има време и желание да се видим (ще гледам на Вержи да звънна, за нея знам че обича компния, но пък не знам дали ще успея аз да стигне в нейния квартал), но ако имате желание потърсете ме вие. Данните ми ги има във файла.

Гери, и Дими е така тия дни... И както уж е заспал дълбоко изведнъж надава вой... Надявам се да е зъбче и като избие да се успокои...

# 497
  • София
Инче, инфото за обувките е добре дошло. newsm51И аз не можех да взема решение какви да му взема.
И ние бяхме на консултация днес-9100гр.и 72см.Педито каза, че не е нужно обувките да са високи и вкъши да ходи бос. Peace
Хайде лека и мека, че много ми се  smile3507

Дано се съберем повече мами за четвъртък.И последно в 12ч. ли?

# 498
  • София
Лейдимакс, ЧРД!!! Много здраве,любов и късмет ти желая!
Коте, за попарата моята педиатърка каза да заместя 2-то ядене за деня (да станат мляко, попара, пюре, каша и мляко), ама съм доникъде още. Аз пък не разбрах колко сухара се слагат от малките на Хип напр.
Алхимиче, откога действаме за втора отчетна Simple Smile ? Аз го мисля догодина по това време да се пробваме.
И ние идваме в четвъртък, но естествено ще закъснеем и пак ще тормозя адашката по телефона.
Фокси, точно се скарах с майка ми и ти прочетох поста и много се сдухах. Моята майка е от първия вид - супер загрижена и жертвоготовна и понеже я е страх да гледа Мишето компенсира с домакинска помощ. Дошла докато ни нямаше и изчистила, сготвила и т.н. И сега плота на новата кухня е на обезцветени капчици от неизвестен препарат, хладилникът е чист, но с 2 пукнати рафта, а любимият ми тефалски тиган е нарязан жестоко. И аз и го казах според мен тактично, но тя горката се съсипа, почти ревна. И сега и на мен и на нея ни е гадно. И се чудя дали трябваше да си замълча за пореден път и така да си караме - тя да се скапва от домакинстване, аз после да броя щетите или да и кажа и да я обидя. Много гадно. Сори за отклонението.
Забравих какво друго исках да ви кажа.

# 499
ХЕТЕРА, много весела истоия в трамвая,голямо съвпадение!
Ммомичета да ви кажа днес в една аптека-понеже тук и в аптеките продават бебешка храна,намерих бебешки био бульони-пилешки,зеленчукови,взех да пробвам.Откога се каня да й направя супичка.
Хайде лека нощ на всички и сладки сънища!

# 500
Веси, Гери, напълно ви разбирам за нощното кърмене и приспиване! Вечер спя гола до кръста, детето спи до мен на спалнята и цяла нощ се самообслужва и приспива сама  Wine Glass   eat   cheers . Сутрин- аз съм наспана, а тя се оригва звучно от пиршеството!

Значи метростанция стадион "Васил Левски" е точно при Борисовата градина?  newsm78  Embarassed  Rolling Eyes Там ли да сляза за срещата в четвъртък?

Сега да ви покажа как си играем вкъщи, но преди това си намалете звука, защото пищим и се заредете с търпение, че клипчето е цели 4,30 мин  ooooh! : http://vbox7.com/play:62244120

# 501
Ние днес се сдобихме с проходилка (както Гого каза на баба си по тел: "Ванеска има крокодилка")  и столче за хранене bowuu
Голям кеф беше за мишонка, надявам се утре да имам поне 15 мин. свободни. Малко стъпва като балеринка, само палците и стигат до земята, ама успя да се придвижи 20-тина см.
Пускам малко снимки, ако някой ни е забравил  Wink
- тук сме с новото возило
- така се мъчим да седим седнали, ама няма много търпение за това начинание

- а така играем с бати, когато са го хванали добрините.

Съжалявам, ако съм отегчила някого.
И накрая - фокси,   bouquet , прегърни си мъжлетата и ще ти олекне.

# 502

Честит Рожден Ден на Лейдимакс! Желая ти от здраве и щастие да не се отървеш!  Laughing
Аз напоследък не мога ни да пиша, ни да чета. Побърква ме  моето чаве. Имаше едно време, когато на разходка беше много ревлива, а сега си седи по неколко часа в количката, но в къщи се повъргалва на земята за около половин час и после иска на ръчички. Отделно, че я мъчат зъбчетата и за сутрешния сън не мога да я приспя, ако не си легна с нея. Не, че не ми се отразява добре, 2 часа сън след закуска, ама къщата е все едно, че бомба е паднала. И мъжо ме ядосва напоследък, сама се чудя на търпението си засега, ама да видим докога ще търпя, де...
И сред целия този хаос и аз искам още едно дете. Не знам, хубаво е да имаш деца, да гушкаш деца, да виждаш света през очите им...  Heart Eyes Ама нямаме финансова възможност за трето, даже второто ни идва малко нанагорно, но и двамата искахме второ дете. Преди няколко дни питах мъжо дали би се навил, ако със сигурност знаем, че ще е мъжко- каза "не".  Mr. Green
Галл, и Ралица казва само мамамамама и гука. Още не може да седи без опора, какво остава за изправяне и вървене. "Дзак" правим само, докато обличаме блузките, опитвала съм да я науча, да го прави с одеялцето, но не възприема. Много се радва на огледалото, мога с часове да я държа пред него. Няма още зъби, струва ми се че скоро ще има, но отдавна ми се струва така, а зъби все няма. Още сме на плодовите пюрета, изяжда 2/3 от бурканчето. Утре сутринта смятам да я пробвам с домашна каша от елда, дано да и хареса. Тоест 1 хранене засега и то около час след него я кърмя. Ама аз и не бързам , де, има време, пък и не смятам скоро да отбивам, или да я записвам на ясла.
Лека нощ, дано успея да се включа утре.

# 503
Здравейте и от мен. Бързам да се оплача, че София е болничка, има хрема и много се мъчи милата. И да я похваля - вече много пълзи Grinning Ако я оставя в хола и отида в спалнята, ще дойде при мен за нула време. И даже не вдига дупето, пълзи легнала по корем с невероятно бърза скорост Laughing ще й направя клипче тези дни и ще ви я пусна да я видите Laughing

За обувките за прохождане: купих пантофки от един магазин на Пиротска, просто влязох и обясних, че синът ми прохожда и ми предложиха някакви "специални" пантофки с твърда подметка. Според мен самите обувки не са толкова важни, колкото размерът им. Трябва да стават точно, за да може детето да стъпва стабилно на тях. Иначе според мен всякакви пантофки с твърда подметка ще са подходящи.

Фокси, не знам дали от това ще ти олекне, но напълно разбирам как се чувстваш. И аз съм по цял ден сама с 2 деца. Синът ми си е още бебе и непрекъснато проявява харктер, тръшка се и исетерясва за всичко, постоянно реве и мрънка и на моменти е непоносим. И за разлика от твоите юнаци ходи и не иска да стои в количката... но ако го извадя ми бяга и постоянно се страхувам, че ще го изгубя или че някой ще ми го вземе. Софи е по-кротка, но и тя е доста подвижна вече и не мога да ги изпусна от поглед и за секунда... абсолютно невъзможно е да отида на пазар и да си купя нещо ново на спокойствие след като огледам няколко неща и спокойно ги премеря. Няма такъв кеф. Всичко се купува на секундата, понякога без даже да се премери.... и от доста време си мечтая да отида на маникюр и на фризьор, но засега това няма как да стане. Не че мъжът ми няма да ги гледа, но ми е неудобно да го моля като знам колко много работи и колко уморен се връща след работа... Tired

Един съвет: порадвайте се максимално на малко спокойствие преди децата да са започнали да ходят, да проявяват характер и да се тръшкат!

# 504
  • Стара Загора
Добро утро  smile3507
НИе пак си играхме през нощта  Confused
Отивам да чета назад,после на кафе със сестричката и братовчедката ми и след това ще пиша  Hug

# 505
 Лейдимакс, честит ден-ден на патерици! Желая ти да имаш всичко това, което те прави щастлива!   bouquet

Мацки, като заговорих за рожденни дни, имам нужда от помощ!! Свеки ще има юбилей другата седмица - 50год. Предвижда се официално тържество на заведение в тесен кръг (ама пак с вечерни рокли  Rolling Eyes). А аз нямам грам идея за подарък! Кажете какво сте/ще подарявате на свекитата за такива поводи.

С две думи за нея: мила, грижовна, добра домакиня и цветарка, непретенциозна.
 Минали подаръци (които се сещам): ръчно рисуван копринен шал (не съм го виждала с нея досега  Blush), бижута (поне 3 комплекта), кутия за бижута, голяма ваза с аранжировка от сухи цветя... Тоест отпадат вариантите за подарък като парфюм, бижута и гримове (не носи, а и едва ли бих уцелила).

ПОМОЩ!!!  Praynig Confused

# 506
Добро утро сладурки!

Алхимиче, и ние мислихме,че е от височината на проходилката, но сме я вдигнали на най-високата и пак и е ниско newsm78...аз се бях "родила" с тази проходилка, но от онзи ден когато падна в нас ми е много смотано да я слагам пак. Цял късмет е,че падна върху един доста дебел килим и омекоти удара и кълбото ,което направи, защото вкъщи щляпа само по паркет и не ми се мисли да се беше забила в някой шкаф...

Инче, ще я цункам и от теб! Венци е станал голямо сладурче! Да го нацелуваш от мен хубаво!

Мартеничке, за подарък на свекито - винаги ми е било най-сложно #Crazyще мисля и ако ми хрумне нещо...

Днес майка ми става на 46 години и аз вчера и направих торта (вярно,че с готови блатове, но с много любов и стана ужасно вкусна)!

Отивам при малката,че ме мамосва вече няколко минути....
 Hug

# 507
  • Пловдив
Мартеничка ,твоето свеки би се зарадвала и ползвала поне според мен-портмоне от естествена кожа,кожени ръкавици,бутиков чадър,дамска чанта от естествена кожа,ръчен часовника /ако ползва/,някакво екзотично и трудно намиращо се цвете в саксия

# 508
Мартеничка ,  то 50 години си е сериозен юбилей. Аз за съжаление нямам много голям опит със свеки, женени сме от година само. Но до сега съм и подарявала - дреха, козметика, декоративни цветя. Но за такъв повод ми се струва че задължително трябва да е нещо което да остане за спомен. Не я познавам жената, но някоя картина на български майстор, малка пластика, рядка книга, икона  осветена в някой манастир ако е по-набожна. По практичните са ръчен часовник гравиран за случая......ох не знам то аз на хората, който познавам ми е доста трудно да избирам. Само знам, че има едно правило при подаряването - избирай според вкуса и нуждите на получателя на жеста, защото аз едно време в по-младите си години, правех грешката да ибирам според моя вкус и разбирания  Embarassed . Успех в избора и ще чакаме снимки с официални рокли  Peace
 Диде , загледах се в клипчето на Заринка, а Ачо вилнееше около мен в проходилката, но като започна клипа се лепна до мен и се кротна. През всичките 5 мин. гледаше в захлас и само подвикваше от време на време. До сега нищо друго освен рекламите не му е задържало вниманието толкоз  Joy

# 509
Марте, моето предложение е нещо за душата  Grinning например поръчайте торта с готина форма (снимка или предмет), билети за любима постановка, ваучер за масаж с мед например  Wink може пък и на един фризьор да я пратиш. Не знам за какви пари говорим, но фоторамките също са доста вървежни в момента, особено ако я напълните със снимки на беби  Mr. Green

Хетера, светът е пълен с изненади  Hug може би това съвпадение е начало на едно добро приятелство  Simple Smile
Колкото за кърменето (малко ще те обезнадеждя тук), аз при твоята ситуация бих проила първото и третото кърмене за вечерно и сутрешно, т.е. имаш едно нощно кърмене  newsm78 Аз толкова бих искала да постигна този режим  Outta Joint с Дарко карах по този начин до двегодишна възраст, като към годинката това късно вечерното отпадна  

Общи условия

Активация на акаунт