Айде лека и мека от мен до утре
Ама явно търсим под вола теле 
И аз не можех да взема решение какви да му взема.

? Аз го мисля догодина по това време да се пробваме.
. Сутрин- аз съм наспана, а тя се оригва звучно от пиршеството!
: http://vbox7.com/play:62244120

- тук сме с новото возило
- така се мъчим да седим седнали, ама няма много търпение за това начинание
- а така играем с бати, когато са го хванали добрините.
, прегърни си мъжлетата и ще ти олекне. 
Ама нямаме финансова възможност за трето, даже второто ни идва малко нанагорно, но и двамата искахме второ дете. Преди няколко дни питах мъжо дали би се навил, ако със сигурност знаем, че ще е мъжко- каза "не".
Ако я оставя в хола и отида в спалнята, ще дойде при мен за нула време. И даже не вдига дупето, пълзи легнала по корем с невероятно бърза скорост

), бижута (поне 3 комплекта), кутия за бижута, голяма ваза с аранжировка от сухи цветя... Тоест отпадат вариантите за подарък като парфюм, бижута и гримове (не носи, а и едва ли бих уцелила).
...аз се бях "родила" с тази проходилка, но от онзи ден когато падна в нас ми е много смотано да я слагам пак. Цял късмет е,че падна върху един доста дебел килим и омекоти удара и кълбото ,което направи, защото вкъщи щляпа само по паркет и не ми се мисли да се беше забила в някой шкаф...
ще мисля и ако ми хрумне нещо...

например поръчайте торта с готина форма (снимка или предмет), билети за любима постановка, ваучер за масаж с мед например
може пък и на един фризьор да я пратиш. Не знам за какви пари говорим, но фоторамките също са доста вървежни в момента, особено ако я напълните със снимки на беби
може би това съвпадение е начало на едно добро приятелство
Аз толкова бих искала да постигна този режим
с Дарко карах по този начин до двегодишна възраст, като към годинката това късно вечерното отпадна