Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Галче, уговорката ни е с Дани в 11,20 на спирката на метрото в Младост, ама горе на булеварда до асансьора за колички. Айде да те водим и теб с градския транспорт, ще ти е много лесно, обещавам. На спирката на стадиона има асансьори от перона на метрото до горе чак.

# 601
  • София
Еми, хайде и ние да почерпим по случай първите две зъбчета, толкова са сладки, че направооооооооо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Трябва да направя всичките там ритуали за здрави зъбки!

Да ви питам нещо важно: понеже и Йойо вече пристъпва и ходи по мебелите:

Май е най-добре бос да се учи да ходи, а? Или трябва да му взема обувки за прохождане? Какви, от къде?

# 602
ХЕтера, хич не е смешно  Joy Mr. Green  

Знаете ли, че САвина1 днес ни е рожденичка  Hug  bouquet  bouquet Светле, честито и за много години, здраве и обич около теб  Heart Eyes

# 603
Десика, много мило, че си се сетила за мен. Аз съм на линия, често вися на балкона като прани гащи. Току се наканя да се разпиша, ама все не ми се получава - тотална липса на организация.
Иначе сме добре. Рошлата расте, придвижва се все така основно назад (не мога да го нарека пълзене или лазене), от два дни мърда с по милимунда напред, и вири дупето. И през ум не й минава, че може да си движи ръцете, за да постигне желания ефект. Бърбори много някакви нейни си неща - последните дни най-актуалното е нещо от рода на "айдеее", вършее с проходилката и прави само "боц" и само с отражението си в огледалото. Мен не ме брои в тая игра.

Виждам, че се организира мащабна среща в Борисовата и ме хваща яд, че май няма да има време да се спретем и ние. Ще звънна все пак след малко на Мечолана да видим дали няма да се навие, та ако ще и късно да се класираме.

А, и по актуалната тема - Патееее, голям атракцион се заформя при вас. Дано оберете повече предимствата на цялата ситуация и всичко бъде не само безпроблемно, а и прекрасно!

# 604
  • Sofia
Привет!

Патееее, страхотна новина!!!!!!! Hug Hug Hug Голяма смелост! Браво на вас! Пожелавам ти най-леката, спокойна, щастлива и безоблачна бременност! И една девойка на финала  Wink

Савина,  newsm59 Да си жива и здрава!!! Grinning

Нещо май няма да се класирам за сещата аз днес... Rolling Eyes С тия 6-часови разходки всеки ден се чувствам изцедена... Ама ако реша да идвам, ще звънна да питам къде сте.

Доре, пуснала съм една тема за обувките точно. Виж я, има интересни неща Simple Smile

Хубав ден, мацки!

# 605
  • София
Коте, ще я прочета, ама въпросът е дали са нужни изобщо?

Кога ще е срещата в Борисовата??

# 606
Добро утро Hug
Доре в 12 на слончето(пързалката),но ти така или иначе ще закъснееш ще ни звъннеш да питаш къде сме Laughing
Сватя,аз и Мая сме ти сърдити Crossing Arms това са едни от последните хубави дни айде да не ги изпускаме,елатееее моляяя тееее newsm45
Ламтурник честито ви озъбване,да са ви здрави,бели и подредени всичките зъбки. tooth
Доре и на вас честито ви озъбване,да са ви здрави,бели и подредени всичките зъбки. tooth
Аз ви оставям и отивам да направя на детето пюрето.Ще се видим в парка
Днес се почерпете за здравето на брат ми,да ми е жив и здрав още дълги години

# 607
  • София
Ееее, много рано, бе, ми ние пак към 14:00 ще можем! ooooh!

# 608
Мами, някой знае ли какво става в София? Сирените вече пищят 15 минути "опасност" , "внимание" , " тревога" и т.н.  newsm78
  newsm78  Хвана ме страх да изляза! Някой знае ли нещо?

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:46 от dideroncho

# 609
Диде споко мила,та Петя писа,просто ги изпробват дали работят Hug

# 610
Aaaaa Диде изловихмете ......не четеш  hahaha

# 611
Чета, чета.....  Embarassed  обаче като чух тия сирени и включих компютъра и питам какво става  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Савина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!  nbirthday

Аз тръгвам за срещичката!  Hug

# 612
Така като гледам май повечето се срещате в момента. Ние хартисахме, та ще чакаме разкази в картинки  Simple Smile

# 613
Мерси, мами, сега вече всичко опитваме с новото зъбче.  Mr. Green
Гери, ами аз съм нощна птица. Сутрин ставам рано, ама със зор, за да помогна на татито да приготви Калина за градина, изпращам ги и с Раличока се търкулваме за още малко.
Тука голям дъжд валя, ама спря и сега ще ходим на разходка, да си вземем и ние паричките от дядо Ной (Пете, мерси за информацията и аз съм от зарадваните).Ще купя каши, че вече трети ден ми изплюват елдата в сурата, а съм харесала и една проходилка от Продавалника. Уж не смятах да купувам, ама таткото ме кара, че много искала на ръце, щяло да и е интересно и т.н.
Марте, щом е цветарка свекито ти защо не и купиш един луксозен цветарник. На мен колежките ми подариха такъв от желязо, като преплетени лозници с листа, а на метална пластинка също под формата на листо са гравирали посвещение. Оставих пластинката за спомен, и без това се връзва с цветарника. Моят е малък, че и цветята ми са малко, но съм виждала същите и за по 7 саксии.
Карбо, честито на мъжо ти, все така татко за пример да е!
Толо, исках да те попитам нещо за зъбките на Калина. Вчера забелязах на едното и зъбче бяло петно, мием редовно, сутрин и вечер, пастата е с флуорид, но иначе не съм давала никога Зимафлуор, водата, която пием е от кана Брита, вярно, като сме навън, ако не намеря детска вода, купувам каквато има. На какво може да се дължи?
И в тази връзка да кажа на Деси, че не намерих номера на онази детска зъболекарка, но разбрах, че преглежда в Първа Частна Стоматология зад Рощток, единствената детска зъболекарка там била.

# 614
  • София
Здравейте и от мен и много ви благодаря за чудесните пожелания! ЧЕСТИТО на всички, които имат повод за празнуване днес!!!    bouquet
Хриси има вече 6 зъбчета - две отдолу и четири отгоре. Прави опити да пълзи, но се придвижва най-вече с претъркаляне.
Ето една почерпка и от мен:

А ето го и нашият юнак:

Общи условия

Активация на акаунт