Вени, мила, лоша работа това с играта през нощта
Дано скоро да й минат мераците на Танчето 
Диде, абе Зари е цяла фурия, браво на нея, как пляска и с ръце
ние сме много далеч от тези неща, още се учим на ЧАО ама безуспешно
добре, че има и други дечица като нас, че и аз като Гал, взех да се притеснявам вече!Мартеничке, идеята за часовник е много добра, може и да го гравираш отзад
идеите на Писчето също са страхотни 
Креми, много фина дама си имате, много са сладки двамата с адаша ни
Фокси,

Като гледам доста бебоци са над 9 кг, поуспокоих се малко, дано този месец не наддадем, че от 1 седмица сме на 4 ч хапване и така махнах 1 ядене
засега схемата работи, да видим по-нататък. Ние вече не се кърмим през деня - изцяло хапваме пюренца и попарка, кърмя само през нощта Мрм, аз в началото започнах с 2 сухарчета на Хип 
Вчера получих три пижамки от ибей на Early days са, но са ни абсолютно точни в момента, да не кажа леко малки, че мисля да запазя само едната, а другите да ги продам, пускам първо тук - трите излезнаха към 10 лв, така че двете са 6.50-7.00 лв, пускам и снимки, само да кажа, че са разпечатани и изпрани, защото на пръв поглед ми се видяха големи
.
Мами, ако ви досаждам с моите неща за продаване, няма да пускам повече, обещавам, просто смятам, че нещата са хубави и изгодни (все пак ги купувам за Гоги) и предпочитам тук да ги пусна, после в Продавалника 
Хубав ден от нас и пак ще пиша

тази е нашата

.