Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 958
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Доброооо утроооо!

Вени, мила, лоша работа това с играта през нощта  Sad Дано скоро да й минат мераците на Танчето  Praynig

Диде, абе Зари е цяла фурия, браво на нея, как пляска и с ръце  ooooh! ние сме много далеч от тези неща, още се учим на ЧАО ама безуспешно  Whistling добре, че има и други дечица като нас, че и аз като Гал, взех да се притеснявам вече!

Мартеничке
, идеята за часовник е много добра, може и да го гравираш отзад  Peace идеите на Писчето също са страхотни  Peace

Креми, много фина дама си имате, много са сладки двамата с адаша ни  Heart Eyes  

Фокси
,  Hug

Като гледам доста бебоци са над 9 кг, поуспокоих се малко, дано този месец не наддадем, че от 1 седмица сме на 4 ч хапване и така махнах 1 ядене   Crazy засега схемата работи, да видим по-нататък. Ние вече не се кърмим през деня - изцяло хапваме пюренца и попарка, кърмя само през нощта Мрм, аз в началото започнах с 2 сухарчета на Хип  Peace

Вчера получих три пижамки от ибей на Early days са, но са ни абсолютно точни в момента, да не кажа леко малки, че мисля да запазя само едната, а другите да ги продам, пускам първо тук - трите излезнаха към 10 лв, така че двете са 6.50-7.00 лв, пускам и снимки, само да кажа, че са разпечатани и изпрани, защото на пръв поглед ми се видяха големи  Blush.   offtopic Мами, ако ви досаждам с моите неща за продаване, няма да пускам повече, обещавам, просто смятам, че нещата са хубави и изгодни (все пак ги купувам за Гоги) и предпочитам тук да ги пусна, после в Продавалника  Peace

Хубав ден от нас и пак ще пиша Simple Smile

тази е нашата Simple Smile

# 511
  • София
Здравейте банда:)

Галя, не съм сигурна,че те разбрах, т.е. Дарко си го кърмило до 2 годишна възраст нощем? Ако съм разбрала правилно си герой,аз не бих издържала!
Тази нощ пропуснахме яденето в 3  Mr. Green Таткото стана имаше подготвено шише с кисело мляко,естествено Никола не го пожела,и тати го успокои само със залъгалка и люлеене,аз се изнесох от стаята и продължих да спя на дивана,защото иначе бях готова да го взема и да му дам да суче,много ми е жал като плаче,в крайна сметка той си е заспал и се събуди в 6 и нещо и тогава си го накърмих.Съгласна съм да си го кърмя още известно време в 12 вечерта и 6 сутринта,но определено ще продължим да упорстваме и да махнем яденето в 3 дано стане!!!
ЯНА, пак мерси за помощта!!! Наистина е чудесно,че ни помагаш,ти даваш съвети и не съдиш хората.Въпреки че си почитател на кърменето никога не си казала на някоя майка нещо лошо,защото е решила да спира с кърменето или да го сведе до минимум,благодаря ти,че не ме съдиш и,че можеш да разбереш и да приемеш чуждото мнение!!!

Маринче, да е жива и здрава майка ти!!! Ти ще бъдеш ли на срещата утре? Разбрах,че сте имали едно падане от проходилката,много лошо  Sad радвам се,че бебка е добре!!!

Мартеничке, не знам дали би било удачно,но една моя баба,която е голяма домакиня и фен на такива неща за 50-тата годишнина преди време и подарихме порцеланов сервиз за хранене,ама много луксозен,тя получи все такива подаръци-порцелан,кристали и т.н. просто защото обича такива неща,а и остава за спомен,не знам при твоята свеки дали ще върши работа.

kremucka, Никола направо тича в проходилката и няма спирка,много му е забавно и се радвам,че му я взехме. Вашата проходилка няма ли степени на височина? Ако има е по-добре да я свалите по-надолу,за да стъпва с цяло краче!

# 512
Добро утро и от мен! Hug

Срещичката вчера беше супер, откарахме я цял ден. Снимки по-късно. Всички мами са супер, а за бебетата да не говорим. Аз специално се разтоварих много, а и докато децата спят - слако, сладко -  lalalala

Лейдимакс - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ!!! ОТ ВСИЧКО ХУБАВО, ПО НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

ИНЧЕ, за прохождането смея да дам съвет, защото ние вече ходшим.  Blush Има някай правила.
1. На проходилката не трябва да стъпват на пръстчета, а само на цяло ходило, т.е проходилката да не е вдигнато мн нагоре
2. за вкъщи ние си щъкаме или по чорапки или с обувките за прохождане
3. навън задължително с обувки, които не трябва да са му големи, а по крачето и да са твърди отзад на глезена - сводът нее задължителен.

Мартеничка аз миналата година ходарих от тези ванички за крака и свеки е мн доволно.Хем си оправя педикюра, хемзимата като е настинала си я  пълни с топла вода и морска сол и селекува.

Айде хубав ден от мен

# 513
  • София
Биби,ама наистина ли ходите?Без чужда помощ???

# 514
Добро утро Hug

Днес ми е вече по-добре.Вече не се ядосвам заради майка си..става ми безразлично,а това при мен е по-лошо,защото ставам гадна,когато не ми пука за някого..Дано когато майка ми стъпи на бг земя да изляза и от това състояние,защото сигурно ще се държа кофти..
Рени,Рени...ако знаеш как те разбирам...Винаги съм казвала,че според мен да имаш деца с разлика от 2-3 години със сигурност е по-трудно,отколкото да имаш близнаци...Просто нуждите и на двете деца с разлика са различни..Макар че честно казано и при нас нуждите са различни.Гошко непрекъснато се изправя на решетките на леглото и държейки с една ръка решетката обикаля цялото легло.Във всеки един момент го дебна или да не падне назад и да се удари в другата решетка,или да не падне напред,защото все му е интересно какво има длу и доста се надвесва напред.Като го сложа в проходилката пък ходи абсолютно навсякъде и отново все тичам след него,за да не се удари някъде...Много е шавлив и постоянно си търси белята..Добре че Наско все още,освен в проходилката,не изявява желание да ходи.Когато обаче и това се случи...Crazy бедна ми е фантазията какво ще става вкъщи...

То мъката ми не беше 100% за това,че не мога да си почина,ами заради това,че майка ми не може да каже твърдо "не" на брат ми и снаха ми,за да не се обидят.Тя знае,че когато пренебрегва мен аз не се обиждам и никога няма да спра да й говоря,противно на брат ми.Майка ми е много слабохарактерна.Тя никога не иска да застава нито на моята страна,нито на брат ми на страната и затова в повечето случаи с брат ми сме се карали.Тя дори не се опитва да предотврати споровете ни.

Да ви кажа ли цялата история?
Преди 6 месеца майка ми беше в България.Преди да дойде хиляда пъти й казвах да не купува нищо оттам на малките,защото незнам колко ще пораснат докато тя дойде,пък и вкусовете ни са абсолютно различни.Казах й да не си харчи парите напразно,защото тук бебешки неща има в изобилие и ако иска да направи подарък може да го направи и от България..поне ще  е нещо,което и аз харесвам и което ни е нужно. Е,тя накупи от Швейцария някои дрешки за малките,които по-късно като дойде се оказаха или големи за сезона,или такива,каквито не ми харесват...Не че съм претенциозна,но все пак и аз си имам мнение и вкусови предпочитания.Е,на племенницата ми беше накупила толкова уникално красиви дрешки,че ми се прииска и аз да имам момиченце.За нея беше накупила повече,отколкото за нашите две деца общо. Майната му на това...проблема се получи на по-късен етап...Излязохме веднъж и тя купи 2-3 неща за децата,като ми каза,че ще излезем пак и ще им купи още.След няколко дни бяхме със снахата,влязохме в един магазин и тя напълни две торби с дрехи за малката,при положение,че преди това на мен ми беше казала,че няма да й купува,защото очевидно за нея е имало повече подаръци..Майната му и на това.Обидих се,защото тя дори не ме попита дали аз съм си харесала нещо от магазина..те двете дори не ме забелязваха в магазина.Ето това ме обиди..аз не съществувах,когато излизахме на разходка трите.
бСтигнахме до къщата на снаха ми и явно,забелязали че нещо ми е криво,ме питаха какво ми е.При което аз съвсем спокойно си обясних,че ме обижда горепосочения факт.Тогава майка ми отвори една голяяяма уста и взе да ме обижда,че съм неблагодарница,претенциозна,че нищо не харесвам,че все съм недоволна и всякакви такива..и че не иска да ме вижда повече.... Аз през цялото време само мълчах и я слушах.Накрая си тръгнах,но понеже чух че нещо ме обсъждат се върнах и казах,че не съм виновна,че съм родила две деца и че разходите по тях са повече..Казах й,че благодарение на другата им баба децата са облечени,макар и от втората употреба.Казах й също,че е абсолютна тъпотия да брои за кой колко пари е дала,при положение,че все пак е баба на тия деца..И че имая трима внука..да не го забравя...Това са най-общите приказки..той спора беше дълъг и по-епитетен,но не ми се връща сега толкова падробно назад.Накрая завърших с изречението,че майка и е като слънчогледите-обръща се винаги натам,накъдето е слънцето,т.е. винаги гледа натам,където й е интереса..

Забравих да ви спомена,че изрично подчертах,че караницата ми е с майка ми и в случая племенницата ми изобщо не е замесена и че нямам нищо против нея /защото те си помислиха,че не я обичам и завиждам/.

По-късно майка ми се прибра вкъщи и все едно нищо не се беше случило.Ние и преди сме се карали по подобен начин.Явно обаче преди това са ни обсъждали жестоко,защото разбрах,че били "потресени как може да говоря така на майка си",въпреки че аз почти мълчах през цялото време... Говорили са,че родителите на Боян били "грандомани без абсолютно никакво покритие" и не разбрах това защо са го обсъждали..
Тука вече става друга темата,но накратко..Цялата махала знае,че на снаха ми родителите са материалисти и използвачи и използват всички средства,за да извлекат полза от хората.Купуват си постоянно нови скъпи телефони и коли  и непрекъснато парадират с това и се надпреварват да са все най-отгоре над всички...Както и да е.Майка ми тия работи отказва да ги приеме,но вярва,че на Боян родителите били еди-какви си..Излишно беше според мен да казвам по какъв начин те събират пари и колко време им беше нужно,за да си направят къщата и как ни купиха почти всичко за нашата къща...Майка ми хвърчеше в облаците,вътрешно подкрепена от мисълта,че всички от страна на брат ми и снаха ми са зад гърба й.Беше  много обидена от факта,че родителите на Боян я били поканили само веднъж на вечеря,докато на снаха й я канели всяка вечер.Обаче явно не осъзнаваше как се държеше през въпросната единствена вечеря...Стояхме си,вечеряхме си,говорихме си и изведнъж децата нещо започнаха да мрънкат и да плчат.Всички се втурнаха да ги успокояват,а тя стоеше на дивана,пишеше си СМС-и и отвреме-навреме поглеждаше телевизора.Изобщо не се трогна да вземе някое от децата. Обяснението й беше,че така или иначе всички се били втурнали да успокояват децата и нямало нужда от нея.. Laughing
Впоследствие тя стана много арогантна.Излизаше с мен и лъжеше брат ми,че е сама,за да не й се скара явно...Зарязваше ме по средата на пътя,само и само да не я видят с мен...Абе простотия до шия....Пожчти по цял ден беше с тях,вкъщи не се прибираше.Излизаше с тях,обикаляха насам-натам и никога не ни поканиха да се разходим и ние.Аз си седях ука и се уморявах да си гледам децата,че и третото /майка ми/,която нито веднъж не си изми чиниите или не сготви нещо,за да ме отмени...
Сигурна съм,че такива неща им е наговорила за мен,че свят ще ви се завие...
И сега 6 месеца по-късно брат ми все още не ми говори и не иска да ни види,убеден че аз съм кучката..Не позволява дори на снаха ми да види малките..забранил й е.Аз правих 3 опита да се сдобрявам с тях и да обясня,че спора е бил с майка ми и те нямат нищо общо с това...Обаче NO MERCY!!! Никаква жал не предизвиквам у него .Мъчно ми е за племеницата ми,че не мога да я видя..първите месеца плаках много,после свикнах...

Майка ми се прибра в Швейцария,звънеше ми за всякана болежка или мъка..да ми споделя.Плачеше ми на телефона когато нещо не й беше на кеф и въобще..всичко постарому.Първи приятелки бяхме пак. И когато повдигах въпроса за спора,тя казваше,че нищо не е станало и че всичко е наред.Все я питах защо се държа така,а тя ми отговаряше,че била прекалила.Е,питах я аз,защо не каза и това на брат ми,а ме плюеше пред всички..Защо не каза истината,че знаеш, че за моите деца донесе по-малко неща и изатова искаше да се реваншираш...какво ми беше обещала след това и въобще всичко.... Много е дълго,момичета,затова няма и с тия нейнипреказки да ви тормозя главите...

Сегашни дни...
Майка ми отново ще идва в България...Бяхме се разбрали,че отново ще е у нас,защото брат ми прави ремонт на апартамента си и няма как да отиде там.Дотук-ок.Вчера обаче изведнъж ми се обажда,че внезапно брат ми и снаха ми били намерили легло и щяли да я сложат в едната стая на апратамента,а те щели да бъдат в хола,който вече е завършен.И така..майка ми само и само да не е у нас и да се разсърди брат ми,предпочете да отиде в празна,олюпена,гола стая,вместо да дойде у нас,кодето си има специално за нея направена стая.Въобще не помисли,че аз имам нужда от помощ за тия две деца,а реши,че ще й е по-лесно да отиде да си прави мохабета в готиния луксозен хол на снаха ми...Щяла да идва..ха-ха..да ми идва за по един час на седмица въобще ни върши работа..Сега знам как ще се развият нещата...Ще трябва да й се обаждам 5 дни предварително,за да се уговарям нещо с нея,защото съответно те ще са си направили планове преди това,само за да не излиза майка ми с мен...Смешно,а?

Най-ми беше болно,че за целия си престой тук,тя не погледна моите деца,не пожела да изкъпе,да ги облече,да си играе с тях..Нищо.Не знаела как да ги забавлява,защото били още малки и не реагирали толкова,колкото племенницата ми...А с нея колко си играеше и как се държеше..излишно е да ви казвам..пълно щастие...

Много ви се извинявам,че ви напълних главите с глупости.Може и да не ме разберете,може и да ви се струва смешно,но на мен ми е криво..За майка ми е по-важно брат ми  и снаха ми да не се разсърдят,а не да дойде и да ми даде поне малко едно рамо..Тя си мисли,че всичко е ок,но не е.С тях ще й е по-приятно,сигурна съм..Те я водят насам-натам,канят я на вечери постоянно,имат си общи теми /клюки и сплетни/ за раговор...Аз реших,че няма да се меся..Ще чакам да видя дали майка ми сама ще се сеща,че и ние съществуваме...

П.П.  Забравих да спомена нещо много важно...Докато майка ми беше тук се наложи да водим Наско на невролог заради съмненията за ЦБ. Сутринта майка ми дори не предложи да гледа Гашко,докато ни няма.Заведохме го у другата баба.Моята майка ми каза,че щяла да ходи на гроба на дядо ми да оправя нещо...По-късно тя изобщо не се обади да ме попита какво става с детето.Аз й се обадих и се оказа,че била с барт ми и снаха ми в МЕТРО и по-късно щели да ходят на гробищата...Това нормално ли е?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 11:27 от foxy81

# 515
Хетера, браво че си издържала геройски и не си се предала. Още няколко вечери и всичко ще си дойде на мястото.
Ние също похапваме късно вечер/не чак в 24 часа/, но в 6 ставането ни винаги е гарантирано. Хубаво е, че мъжът ти те подкрепя и ти помага в отглеждането и възпитанието на младежа. Simple Smile

На нас тази сутрин ни доставиха столчето, ама не у нас, а в една приятелка, че нейната част от пратката е по-голяма. И сега нямам търпение да го видя. Довечера ще си го вземем, а утре ще го снимам, за да се похваля.

Гал, не се притеснявай, че си заразила Яна, много съм далече от мисълта, че хремата е заразна. А и ти не си я приближила изобщо, така че споко. Grinning
Тази сутрин звънях на педи, тя препоръча да й капя по 1 капка Виброцил в нослето 3 пъти на ден. Купих го, пише, че е за деца над година, ама разчитам на това, че педи си знае работата.

Ние утре на срещата няма да дойдем, най-вероятно, че все пак да се се окаже, че е възможно да разболеем някой друг. Много съжалявам, ама ще се класираме за следващия път.

Мартеничка, щом свеки е домошар, избери нещо за дома, например някой красив халат/може и за баня/, някаква ваза или сервиз. Аз на моята съм й подарявала и несесер Солинген за маникюр, ако твоята обича , това е хубав подарък, луксозен и полезен едновременно.

# 516
Диде, и твоята Зари е "шило" като мойта - две минети не може да стои седнала. Ти къде я оставяш докато домакинстваш? На мен това ми е голам проблем (хората още кърмят по три пъти през нощта, а аза от какво се оплаквам  Whistling)

Весе, утре няма да идвам на срещата, че още съм при майка ми. Мерси за пожеланията и от нейно име. Ти внимавай Ники да не залитне по някоя друга принцеса Naughty.
Другата седмица ще се включа в някоя среща.

# 517
  • пак там
Вержи, слънчице,  Hug, не се ядосвай! Зная, че отстрани е много лесно, но донякъде и аз съм в твоята ситуация (имам по-голям брат и той е на мама слънчицето, със съответните последствия за мен). Аз, от моята камбанария разбира се, бих те посъветвала да си правиш пас. Възрастни хора не можеш да промениш, това е като да спориш със стена. Не й се връзвай, не й звъни, ако тя се сети да звънне - дръж се мило, любезно и дотам. Просто не разчитай повече на нея. Ако нещо донесе, ако поиска да помогне - ок, но си разпределяй времето съобразно себе си, а не нея. Аз поне така процедирам вече, че не ми останаха сълзи от обида.

# 518
  • София
Вержи, не го разбирам как може майка ти да се държи така,но разни хора,разни идеали,просто ми е странно при положение,че е по-логично на твоите деца да държи повече,така ми се струва,все пак ти си и дъщеря и си се мъчила да родиш 2 дечица,тя като майка трябва да те жали,уколкото и да държи на снаха си тя малко или много и е чужда,а ти си и кръв от кръвта и би било редно теб да жали повече,но явно не е така.Опитай да не се ядосваш.

Маринче, ще го пазя много да не кривне от правия път моя хубостник!:)

# 519
Фокси прочетох целият пост и мога да кажа, че твоята майка наистина си дели децата. Не е нормално да предпочете брат ти пред теб, да не се радва на внуците си... Аз изобщо не бих я търсила тази жена нито да ми помага, нито да ми носи "подаръци" за децата. Peace Връща се през 6 месеца в БГ и да се чуди де да се разхожда, вместо да дойде да ти помогне, да види децата... според мен е достатъчно показателно. Идва си на почивка тук, а не да обгрижва някой... Вярно е  също, че никой не ни е длъжен да ни гледа децата, ама тя пък съвсем бяга по тъча. При такова поведение от нейна страна направо ти се чудя, защо си си губила времето да и слушаш излиянията по телефона. Да се обади на снахата нея да натоварва Sunglasses
Твой ред е да и дадеш урок без да и се обесняваш и търсиш Whistling

# 520
Според мен тя ни дели,защото когато са се развели с баща ми,брат ми е останал да живее с него."горкото дете" се е мъчило толкова години с баща-пияница..така явно го разбира майка ми и сега се опитва да компенсира с нещо...Забравя за всичките простотии,които е правил брат ми,за всички обиди,които й е нанесъл,как я е правил луда и как е правил луди и всички останали около него.А той като се разсърди и повече не говори с този,който го е разсърдил..Ето това плаши ужасно много майка ми..че брат ми ще й се сърди  иняма да й говори с години..Всичко друго се забравя.
Ками,абсолютно си права,но тя ми е майка,виждам я веднъж в годината  и не мога да я игнорирам на 100%.Затова я изслушвах и продължавам да го правя.Затова и не мога да й се сърдя повече.Затова казах,че вече започвам да ставам безразлична,което е по-лошо при мен.
Снахата я търси от интерес..да не мислите,че много й е притрябвала.Това обаче майка ми не може да го проумее.Щом Ленчето се държи добре с нея,значи я харесав и са големи приятелки.Само че пропуска момента,че когато майка ми не е в България брат ми  и снаха ми изобщо не я търсят...
Майната му.На мен мен ми мина ядът.Остана ми разочарованието.Затова сега просто ще чакам да видя дали тя сама ще се сеща да идва у нас да ни види...
Тези дни си мислех нещо,което явно съм пропускала през годините.И когато сега аз имам деца го осъзнавам много ясно...Когато съм била на 5 годинки майка ми  и баща ми са ме оставили да живея у баба и дядо,"защото у-щето ми било по-бизко".Е,кажете ми кой нормален родител ще си остави детето да живее 20 години у баба и дядо,само защото не му се разкарва всеки ден да си прибира детето от у-ще? Явно по някакъв начин съм им пречела...незнам.И вместо да ходя през уикендите у баба и дядо,както е нормално,аз отивах у майка и татко... Laughing Сега си давам сметка за тези неща.Аз никога няма да оставя децата си да живеят 20 години у баба и дядо,заради шибаното разкарване до училището..

Извинявайте..ама не се сдържах!

Хетера,нормално е майка ми да държи и на двете си деца и да не дели внуците си.Нормално е и да й идва отвъртре да иска да помага на мен,най-малкото защото нашите две деца са по-дълго чакани и всичко около тях беше по-притеснително.Аз не искам майка ни да ни дели.Колкото аз съм й дете,толкова и брат ми й е такова.Просто искам да си разпределя времето така,че да обръща достатъчно внимание и на двамата.Искам да предтвратява споровете ни,а не да ги създава...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 11:17 от foxy81

# 521
  • София
Вержи сега като си прочетох поста видях,че съм писала,че е редно да държи на товите деца повече,не това точно имам предвид,а че е редно да държи на теб повече отколкото на снаха ти,т.е. то не е редно,но обикновенно става така при майките макар и неволно.Съгласна съм с теб,че трябва да помага и на двете семейства било то с помощ или финансово еднакво,но ако е пристрастна,то би било по-разбираемо да е към твоето семейство - както вече казах ти си и дъщеря и дъщеря се жали повече от снаха,вие имате 2 деца,които се гледат по-трудно от едно и имате повече нужда от финансова подкрепа, т.е. ако може да се приеме пристрастност аз бих приела такава към теб,но не и обратното.

# 522
Добро утро
Вержи чета  и ми се реве(сигурно нямаш нужда от сълзите ми,ама така ми идва)Аз съм разказвала,ние сме три деца без баща от 1982година,никога по никакъв повод майка ми не ни е деляла и за никой от трима ни не е имало повече от колкото за другите,та по този повод не мога да я разбера майка ти и ако бях на твое място щях да съм ужасно люта,гневена,лоша и жлъчна към нея.Не и звъни дай и пълен игнор,имаш прекрасен съпруг който смятам е най-добрия ти приятел и помощник,знам че си изморена и имаш нужда някой ей така да те отмени за малко,но недей от нея да търсиш тази помощ(сигурна съм че ако и оставиш малките и за 1 час,ще ти излезне през носа)
Ох сега всички ще и запарим ушите,а то и отва няма да ти се понрави,че ти е майка все пак.Ти споделя ли си това със свеки?Гушам те много и горе тиквата ти си герой Hug

Марте, ние на мойта свекърва и подарихме часовник(за протокола бая скъпичък)който тя носи 1 месец и толкова,яд ме е,егати уважението,гледам и  и твойта шала не си е носила така че незнам какво да и вземеш,дали ще носи брилянти? Mr. Greenили евентуално някое малко диамантче?А може и да и подарите една 3 месечна екскурзия в чужбина Mr. Greenей така и вие доволни и тя. Joy
Диде,Заринка  е страшна,а как кординирано казва браво ще я изпапкам.

За срещата утре аз да си кажа,с Хетера имамве среща пред народния в 11.30 от там пешачката до парка който иска да се присъедини,но да е точен да не закъсняваме за парка.

Петя защо бе душата няма да идваш?Едни сополи никой няма да го стреснат,айде елате.
Сватя ти ще идваш ли>????

# 523
Хетера,аз те разбрах какво искаше да кажеш Hug
Миме,аз нямам и намерение да й звъня,когато дойде.Аз изобщо й нямам доверие,че може да ги гледа..Пък и как ще може...Виждала ги е само веднъж и нищо не знае за  тях...
На свеки подробности не съм казвала,защото тя беше достатъчно ядосана от постъпката  и безразличието на майка ми на вечерята,когато бяхме у тях..

# 524
Вержи,мила Hug Hug Hug
Защо има такива майки,като моята и твоята Sadзащо се държат така????само ти казвам разбирам те,знам че боли много,но няма как да ги променим. Толкова се разочаровах от майка ми,като бяхме в България,и се питам как така веднъж не пожела да смени памперса,да нахрани или приспи бебо SadА аз я взех с нас на море да ми помага..колко съм наивна и когато след вечеря и разходка се прибирахме,тя ми казваше...ау много рано да се прибираме (23 часа) аз ще се разходя вие си оправяйте детето #Crazy #Crazy #Crazy #Cussing out
Вержи,колкото и да ти е трудно дай и да разбере че и ти душа носиш,че и ти имаш чувства и не ти е все едно как се държат с теб.При мен и това не помага..но дано при теб има ефект  remybussi
Ох,как ме боли сега като се сетя за това колко ужасно е собствената ти майка да те пренебрегва......ужасно е

Общи условия

Активация на акаунт