Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 958
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
айде малко разведряване на темата,да ми видите по-послушното дете,т.е. голямото Heart Eyes

# 526
айде малко разведряване на темата,да ми видите по-послушното дете,т.е. голямото Heart Eyes

Хахахахаха...Ето че Баш Киселяка не бил чак толкова лош Laughing

# 527
  • Sofia
Вержи,  Hug Hug Hug Направо нямам думи... Не мога да си представя какво изпитваш Sad Имаш прекрасен мъж и страхотни дечица с МНОГО КЪСМЕТ С МАЙКА КАТО ТЕБ!!! Гледай си ги тях, грижи се, както само ти умееш и не се разстройвай!  Знам, че отстрани е лесно да се говори и толкова ме е яд, че си чак в Пловдив! Ако беше в София да видиш как хубаво щяхме да те отменяме за 2 часа Simple Smile Хем съвсем сме в час с нуждите на дечковците.... Много те  Hug и горе главата!

Гери, гледам никой не се е обадил досега...аз съм много навита за пижамките Simple Smile Нашия татко идва редовно до Добрич и направо може да дойде и да ги вземе и да донесе паричките за тях и за другото гащеризонче Simple Smile Ако никой друг не се обади, навита съм поне за едната, ако останат свободни и двете, и за двете. Hug

Биби, мерси много за инфото за обувките!   bouquet

Сватя, моите амбициозни планове са да дойда Simple Smile Засега така съм го намислила. Много послушно дЕте имаш, ти затова още едно искаш  hahaha Joy hahaha

# 528
Биби,да ти честитим ли  вече..ходите ли  наистина???
Мартеничка,аз бих подарила  на свеки една събота и неделя СПА хотел и процедури...ама трябва да знаеш дали ще и се хареса Hug
Та като сме на вълна подаръци....моят мъж има юбилей става на 50 и аз съм в голяма чуденка какво да му купя,една идея имам...но приемам и още...помагайте  Hug

# 529
Миме,хайде,нямате ли баня за правене? Laughing Нали се разбрахме,че Боян ще ви слага плочки в банята...Знам,че се шегуваше,ама аз му казах и той се съгласи Mr. Green Знаше ли какво ще е яко да дойдем за седмица..нали и без това каза,че има къде да ни настаниш.Така хем Боян ще има работа,хем и аз ще съм доволна и ще джиткаме насам-натам Laughing

# 530
  • Sofia
Вержиии, ние даже имаме 2 бани за правене! Сериозно! Ама нямам къде да ви настаня Sad Ама сватята може да удари едно рамо....

Деси, за мъжки юбилей един часовник гравиран е право в 10-та! Аз не знам мъж, който да не изпада в захлас от хубав часовник...Wink

Маринче, да ти е живо и здраво майчето! Дълги години да се радва на деца и внуци!!! Simple Smile

# 531
Вержиии, ние даже имаме 2 бани за правене! Сериозно! Ама нямам къде да ви настаня Sad Ама сватята може да удари едно рамо....

Лелеее,накрая да не стане така,че направо за половин година да идваме Joy Не че ще ми е лошо,де Mr. Green

# 532
Коте, сватята ти ги иска и трите (то и третото е чисто ново де), така че може да се разберете с нея, ако иска да ти даде някое Wink А относно това, че големия Венци идва често в Добрич - може да му дам всичките пижамки на Картърс, а вие да си ги разпределите на място, ако е удобно де, но още не са пристигнали, като дойдат ще дам сигнал  Peace

# 533
  • Sofia
Гери, няма проблем! Ще ги вземе пижамките и тук ще си ги раздадем Simple Smile

А сватята ще видим как ще я борим  Joy С усмивки, с шамарчета, с подкупи..... hahaha hahaha

# 534
МАМИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ САЙТА НА НОИ. ТОКУ ЩО ПРОВЕРИХ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИЧКИТЕ ЗА СЕПТЕМВРИ И СЕ ОКАЗА, ЧЕ ВЕЛИКИЯТ ДЕН Е УТРЕ!!! КОЙТО ИМА ПИК, ДА ПРОВЕРИ, ПИШЕ, ЧЕ ПРЕВОДЪТ Е НА 01.10.2009.
АЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ПРЪВ ЩЕ МЕ ЧЕРПИ ВИРТУАЛНА БИРА Mr. Green

# 535
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДЕЧИЦАТА! Да са живи, здрави и щастливи!

Маринче, да е жива и здрава майка ти! Дълги години да ви радва и помага!  Hug

Вержи, отивам да чета твоята история!  spoko

Много ви благодаря за хубавите думи! Писче, много ме разсмя, да нацелуваш Ачо! Гери,   bouquet !

Мими, сега разбирам като казваш, че имаш и по-голямо бебе  hahaha  baby_neutral  Joy !

Диде, и твоята Зари е "шило" като мойта - две минети не може да стои седнала. Ти къде я оставяш докато домакинстваш? На мен това ми е голам проблем (хората още кърмят по три пъти през нощта, а аза от какво се оплаквам  Whistling)

Ами, не домакинствам! Embarassed Имам си свекърва за тази работа, аз само се занимавам с детето  newsm56  Rolling Eyes  Flushed!

Пети, аз съм от печелившите! Наздраве!  cheers

# 536
И аз съм от печелившите newsm47 е колко е хубаво да знаеш,че имаш да взимаш smile3508
Пате,виждам те на балкона,пиши как сте с Красунчо,що не вземете да дойдете утре на срещичка да ви видим колко сте пораснали?

# 537
  • София
Ей, видяхте ли, че чичо Ной ни изненада приятно на първи!

# 538
Алхимиче smile3534 smile3534 smile3534
Много за четене, много нещо ooooh!
Красунчо е добре, но и той е със запушен нос - както някой беше писал - легна си здрав, стана болен! Мама Пети беше!
Иначе днес бяхме на консултация - 7100(за два месеца и малко 200 гр) и 69 см(лилипутчето на мама). Баща му каза, че явно не е негов син с тези размери, нищо че му е одрал кожата hahaha Joy
Инче си е все същото мрънкало, не спи по много, но пък се кърмим в изобилие, особено нощем - направо завиждам на тези с 3-те нощни хранения. Със захранването сме до никъде - само плодове и зеленчуци, но бързо ще наваксаме. Педката като чу какво яде само направо #Crazy #Crazy #Crazy
И сега да разбия мистерията със забременяването - има вече между нас бременна и това съм аз. Затова ви казвам - не разчитайте прекалено много на това, че кърмите, особено ако сте с възстановен МЦ.

# 539
Патееееееееееееее, честито EFP, Боже така се развълнувах все едно аз съм бременна.
Фокси, Деси, не се ядосвайте за грешките на другите, майките ви явно толкова си могат, важното е вие да сте най-добрите и обичани и обичащи майки за своите деца Hug

Общи условия

Активация на акаунт