Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 159
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
честит рожден ден на Савина и Янита , както и на всички малки и големи рожденници от последните дни  bouquet
Пате,от все сърце ти желая най -леката и безпроблемна бременност, а май месец здраво и сладко мъниче HugЧестно казано и аз малко  ти завиждам, че отново преминаваш през това вълшебство да си бременна, ама и нашият ред ще дойде Wink.В този ред на мисли може и да се осъществи желанието на Алхимичето отново да се съберем отбора в нова отчетна тема, че като гледам почти всяка смята да повтаря след 2-3 г. ами давайте от сега да се разбираме и за месеца  Mr. Green
Честито и на татко Илия за приза , все така да продължава , хайде сега и малкия Гошко да им скрие шапката на журито и него да го видиме в списание 9м.
Леле какви неща правят вашите мъници , а ние едва миналия ден за първи път седнахме самички, ама честно казано аз не се и притеснявам толкова, к'во да го правиш мъжки мързел Laughing
И за последно много хубави снимки пу-пу, няма да ви изброявам по именно , че 100% ще забравя някого.
Ох и наистина вече за последно имам едно предложение следващото заглавие на темата да е в чест на нашето смело майче -Куцото пате .

# 631
ееехххх до сега шпионирах февруарки2010 и да ви кажа от 20.00часа до момента са изпписали 3 странички,голямо оживление голямо нещо Heart Eyesдобре,че беше патето та да ни побутне да попишем повече Hug
Предложение за старт на групово бебеправене януари2010,не за друго ама искам една везничка да си родя аз Blush
1.Мария-алхимика
2........
3........
4........
5........
6........
сватя да не ви избиват горните зъбчета  newsm78уф милия ми зетко Hug ми ако те притеснява толкова дай му панадол,няма да му навреди самом ще му помогне.А кисел ли е?

# 632

Предложение за старт на групово бебеправене януари2010,не за друго ама искам една везничка да си родя аз Blush
1.Мария-алхимика
2.Тодорка- Тонита 6
3........
4........
5........
6........
[/quote]
И аз съм с вас Mr. Green що пък не ,едно есенно бебе  Wink

# 633
  • Sofia
Миме, дадох аз, че ми гореше момчето. Сега май няма, ама явно нещо сънува, защото 20 мин се борих с него - сумти и сяда в леглото със затворени очи и съответно забива главата в краката си  hahaha И така 1000 пъти, сега се укроти пак.
Много са хубави снимките и мамите и бебоците, а родата е....  Heart Eyes Heart Eyes

# 634
  • пак там
Патенце, честито! Да сте живи и здрави, и много да се пазиш сега!  Hug

Аз ще се цепна от колектива  Mr. Greenи ще създам

Предложение за старт на групово бебеправене Октомври 2010
1. Ани - Рися
2.
3.

Чакам следващите  Hug

# 635
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САВИНА  И ЯНИТА,
С пожелания да бъдете живи и здрави, усмихнати, много обичани и щастливи със своите любими половинки и прекрасните ви дечица  Hug   bouquet

Снимките от срещата са много хубави Peace малките дечица са големи сладури  Hug

За съжаление нямах възможност да чета от последните страници и не съм в течение на новите неща, но ще се върна назад да наваксам  Wink

И Дани имаше температура вчера вечерта - 37.4 и днес сутринта - 38.2   Shocked Вчера се обадих на педиатърката и тя каза да давам Панадол и така му мина сравнително бързо, но доста ме притесни, особено тази сутрин.
 Той Дани вероятно кара някаква лека настинка, понеже от два дни леко покашля и киха като от настинка отвреме на време, а и нослето му подсмърча особено като го кърмя иначе изглежда добре, жизнен и закачлив.
Днес ходих да му взема едно направление за изследвания за кръв и урина и между другото лекарката го преслуша и видя гърлото но каза че всичко било нормално, нямало нищо притеснително, та ще видим.
Заведох го да му вземат кръв и малко попищя като го боцнаха, но бързо му мина, а пък за урина се чудих как ще му взимат, а те препоръчаха да му взема от аптеката едни найлонови пликчета с лепенка специално за тази цел, изглежда много удобно за използване, браво на който ги е измислил  Laughing.
Другата седмица сме на консултация и ще видим какво ще покаже

Дани скоро ще навърши 7 месеца и мисля да започна да въвеждам месото постепенно. Иначе той си хапва пюренца вече от близо месец и половина, добре ги приема  и с педиатърката говорихме че скоро вече бих могла да включвам и месо. От десетина дни добавям в обедното зеленчуково пюре по 1/4 жълтък и изглежда му харесва Wink .

Преди да започна искам да се допитам до по-опитните мами по въпроса за месото, понеже малко се чудя как ще е по-добре. Мисля да започна с пуешко или заешко, понеже както четох пилешкото може да бъде алерген. Обаче се чудя дали е по-подходящо готово купешко пюре с месо /насочила съм се към тези на Хип/ или домашно приготвено заешко, понеже имаме замразено домашно заешко месо. Свекърва ми гледаха на тяхното село няколко домашни зайчета и ни дават отвреме на време. То така или иначе и двата варианта ще имат своето приложение , но се чудя кое е по-подходящо като за първо въвеждане на месо  newsm78
Ще се радвам да споделите вие как сте започнали Wink

# 636
Ааааа , Рися не така Naughty нали знаеш какво се случва на тези , които се цепят от колектива  Mr. Green

# 637
  • Sofia
Цветенце, със сигурност е по-добре да започнеш въвеждането на месото с купешко пюре. Навсякъде, където четох за храненето и захранването пише, че е по-безопасно  Peace По-натам можеш да му сготвиш и домашното месо, ако си сигурна, че е чисто.

# 638
  • Пловдив
nejno_cvete ,и аз мисля,че е добре да се започне с месо от купено пюре

моята групичка за бебеправене през февруари 2011

1.Елена-Елфита
2........................

чакам колектива да ми го нацепи tooth

# 639

1.Мария-алхимика
2.Тодорка- Тонита 6
3........
4........
5........
6........

Аз ще ви стискам палци и ще ви светя (така, де ще освещаваме и кръщаваме после). Whistling Mr. Green

Много ви се радвам! Днес Божидар каза "кака". Колко осъзнато, колко не, обаче Мими се разплака от щастие и го вдигна във въздуха... Няма такава гледка. И сега ми се пълнят очите, като ви го пиша...  Heart Eyes
Така, че - действайте, разликата според мен, няма значение.

Коте, да оздравява бързо малкият сладур! Hug

Честито на рожденичките! Да са живи и здрави!  bouquet

nejno_cvete, и аз започнах с месните пюрета на Хип - всъщност все още сме на пуешко. Тези дни ще започна и заешко. Но не му ги давай в чист вид. Има едни малки бурканчета - хип само пуешко. Отвратително е на вид, на мирис, явно и на вкус, защото Бобчо не го понесе. Взех му варианта с тиква и няма проблем. Peace

# 640
  • пак там
Ааааа , Рися не така Naughty нали знаеш какво се случва на тези , които се цепят от колектива  Mr. Green

С моето секцио - няма начин, ще изостанем малко  Mr. Green

# 641
Айде нов конкурс "преди да се родя,в корема на мама"(и малко да ви върна,да се размечтаете)
е този начин на ядене ми липсва

# 642
И ние сме с хрема, температура и стискайте палци бебчо да поспи поне тази нощ.  Sad

# 643
И ние сме с хрема, температура и стискайте палци бебчо да поспи поне тази нощ.  Sad

Hug  Praynig

# 644
nejno_cvete ,и аз мисля,че е добре да се започне с месо от купено пюре

моята групичка за бебеправене през февруари 2011

1.Елена-Елфита
2........................

чакам колектива да ми го нацепи tooth

Ели, аз мисля да бебеправя май месец и да родя ФЕВРУАРЧЕ 2011  Mr. Green

Мими, много си хубава! Уау! Hug

Коте, дано нищо му няма на Венци! А за буденето през 10 мин и скимтене на сън и ние сме така тази вечер!  Sad

Деси,  Praynig !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИТКА! Да е жива, здрава, щастлива и обичана жена и майка! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт