Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 182 136
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 720
Zdraveite na vsichki.Az minah veche po patia na invitroto-neuspeshno,no vse ne gubia nadejda.Niame nishto strashno i nikak ne boli. S misalta che shte postignete nai hubavoto neshto v jivota si vsiaka bolka e tarpima.Veche se gotvia za vtori opit i otnovo imim nadejda. Pojelaite mi uspeh.....

# 721
.Veche se gotvia za vtori opit i otnovo imim nadejda. Pojelaite mi uspeh.....

Vesela80 желая ти от цялото си сърце този път опитът ти да бъде успешен и да се появят двете така жадувани чертички на теста, а после и бебчето. ти си изминала вече повече от половина път от тази толкова трудна битка. ние сега започваме и се надявам да имам твоята сила, търпение и най-вече усилията ни да бъдат възнаградени с така желаното бебче. дай Боже всеки му. и да не забравяме , че късметът идва при силните. а ти си силен човек!!! Успех още веднъж и прегръдки Hug 

# 722
vesela80, мислите ми са с тебе.
Този път ще успееш.

# 723
Упех мила с теб сме  Praynig. Целувки

# 724
  • Бургас
Здравейте!моля.да ми кажете колко време трае всичко?От първия преглед.до теста

# 725
Zdravei Irina Boneva!Pri men prozedurata prodalji okolo dva meseza-s vsichki izsledvania do momenta v koito testa mi pokaza dvete taka jelani chertichki.Biah na sedmoto nebe,no za kratko,dokato v edin moment vsichko se srina.Irina na teb pojelavam uspeh i da ne slizash ot sedmoto nebe.Momicheta moiat doktor be i smiatam da bade otnovo  dr. Iosif Dimitrov ako e i na niakoia ot vas pishete mi.Ciao

# 726
Здравейте,мили момичета!обръщам се към вас с един въпрос,който засяга моя приятелка.Ние живеем в чужбина и тя заложи на тукашните лекари,за ин витро опити.Засега има 2 неуспешни. CryТа въпросът,който я вълнува и не и дават точен отговор е:колко месеца след стимулация(и неуспешен опит)организма се изчиства от приетите хормони!Благодаря ви,разчитам на вашата компетентност!

# 727
Ами това е индивидуално. Може да се направи следващ опит и веднага, със следващия цикъл, а може да е необходим и по-голям период на възстановяване.
Това зависи от нейния организъм, от това дали е била хиперстимулирана, дали психически ще понесе още един опит, субективно е.
Успех на приятелката ти  bouquet

# 728
Здравейте, аз съм от Варна, преди месец направихме ин витро, но уви се оказа неуспешно и сега си търсим илиника в София към която да се насоча!!! Много благодаря на тези които ще ми помогнат да се ориентирам!!!

# 729
Какво е хидросалпингс и по какъв начин се диагностицира??? Върможна ли е появата му след пластики на тръбите??? Аз имам и на двете тръби???

# 730
Отново въпрос от Варна, какво ви е мнениета за Ин витро гинекологичен център братя Тодорови - София, и по-точно за д-р Иво Тодоров???

Благодаря

# 731
Отново въпрос от Варна, какво ви е мнениета за Ин витро гинекологичен център братя Тодорови - София, и по-точно за д-р Иво Тодоров???

Благодаря

За съжаление не съм чула нищо хубаво  за тази клиника. Съжалявам. Не искам да те подвеждам, дано се включат други момичета с личен опит.  Аз забременях ИКСИ при д-р Стаменов от клиника "Надежда". Препоръчвам ти го, но за първичен преглед при него се чака почти 9 месеца.  Cry

# 732
Нямам личен опит с Тодорови. Помня приятелката ми, която посещаваше клиниката, а аз я придружавах от време на време. Не беше никак доволна.

# 733
Аз също ти препоръчвам д-р Стаменов , мисля че си заслужава чакането. За братя Тодорови нищо не съм чула. Успех

# 734
Аз също не съм чувала за братя Тодорови. Лично ходя при д-р Владимиров. Той също е много добър специалист. При д-р Стаменов видях, че записват за Април 2008 год.

Успех и не губете време.

Общи условия

Активация на акаунт