В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 077
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте душички. При мен нещата се оказаха доста по сериозни от колкото си мислех. Няма да ви натоварвам с моите проблеми повече само ще ви кажа че се налага незабавно да спра кърменето и да започна лечение newsm45 Много ревах днеска цял ден от този факт, ама в крайна сметка май е по добре бебо да има здрава мама.

Така...
 Мойто мило много ама много ми помага. едно време с баткото много ми е помагал и сега пак го прави. Виж за домакинска работа хич го няма горкия, ама и аз съм си капризна та и не му се сърдя. Спомням си с баткото ги оставях двамата и ходех на козметик и т.н.
 В това отношение мъжо е златен. Ама и той как ме ядосва понякога...не е истина Twisted Evil Ама след 10 години съвместен живот не може само да си гукаме. Има и кавги Mr. Green Но като цяло е прекрасен просто като всеки човек си има кусури както и аз. А за разхвърлянето даже няма и да коментирам ами то ми писна   #Cussing out

А за захласването и аз съм била същата. Рев, захласване и припадък. Слава богу израстнах го Praynig Дано поне децата не приличат на мен Praynig

# 31
  • Стара Загора
Здравейте и от мен в новата тема. Завърнахме се от селото на кумовете ни. Децата бесняха на воля и аз си починах малко. Но пък хремата ми се усилва, всички мусколи ме болят и носът ми тече. После ще се напаря с вряла вода под душа!

# 32
Да ви кажа моя Мартю ме изненадва всеки ден, вече скача на ръце, прави опити да лази и прави много интересно нападение изведнъж ме издебва хваща ми пръста и го започва да го дъвче  Joy
Имам нужда от съвет, от няколко дни дупето ни се подсече и мажа със судокрем, бочко, нахткерцен, но не помагат, помагайте с други предложения? Laughing

# 33
Здравейте!
Много хубаво заглавие! Тоби е от пълзящия отбор.
Вчера забравих да се похваля, че имаме вече зъб!
Чертичките се виждаха от един месец, но според педито не се брояло.
Така че озъбихме се и ние!

Това вместо запис, отивам да чета.
ГалинаГ, дано оздравееш бързо! Каквото и да е ще се моля за теб! Не плачи заради кърменето, здравето ти е по-важно.
Кажи после как са се наредили нещата. Hug

Бейби Мони, честита ви Джунгла! Страхотна е! Много я мисля и аз, но Тоби е 8кг, а тя е до 9, а той дори не седи стабилно. Мръннн.
Със здраве да си я ползвате!
Елвинг, честита месечинка! Hug
Добро настоение, при нас е помагало на голо дупе, ако е топло, или с памучни пеленки. Оправял се е за един ден. Peace

Мъжа ми днес ме снима, та да ви се покажа. Той е прекрасен татко и съпруг, мога само да го хваля. Е, не че не ми се е приисквало да го цапна с дамската си чанта понякога, но то 'щото ме е разглезил, та затова.
http://www.snimka.bg/?album;aid=423658
парола 1234

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 19:50 от Deziderata

# 34
Дез- ми честито ви озъбване.   bouquet

Добро настроение- ние до сега само 1 път се бяхме подсекли и тогава доки ни изписа Имазол паста. Каза да я мажа сутрин и вечер, мина на за 2 дни. Сега веднъж седмично също я мажа с него.

# 35
  • София
Дез, страхотна си!  Heart Eyes А твоят мъж е европеец все пак  Wink Честито ви зъбче! И аз ги броя като резнат, те си прозират доста преди това  Crazy
Алекс-мама, дано не се повтаря повече!  Praynig Praynig Praynig За колко време не дишаше? Алекс също ми правеше такива номера по време на коликите, и продължава понякога, но не за много дълъг период, секунди са. На мен ми казваха д-ри, които са го виждали, че не е опасно дълго времето, в което остава без въздух и се израства (до 3-4-5г ooooh!Tired Педито ми каза да не реагирам по никакъв начин, защото те усещали, че се шашкаш и го използват после за манипулиране, други д-ри ми казваха, че може да му духна в лицето или да го потупам по гръбчето. Не знам дали при вас е било същото. Наистина една консултация с д-р не е излишна. Дано всичко е наред!  Hug

# 36
Здраейте и от нас в новата темичка  Hug
Алекс-мама,милата,сигурно ти е било ужасно,дано не е сериозно  Praynig,аз като малка съм си гълтала доста често езика и съм спирала да дишам,дано не е наследствено  Praynig
Вес,доволна ли си от сеника  newsm78,ние сега като дойдохме на жегата,много не му помага,тук слънцето е много силно
Иначе ние сме добре,тук не могат да му се нарадват,всеки ден имаме гости  ooooh!,но Крис се държи прилично за сега,още нямаме зъбче,но взе все по стабилно да седи
За помагането нашия тати няма забележка,сега му е малко трудно да влезе в ритъм,че от 3 месеца не са се виждали,но много се старае   loveuuu

# 37
Дез, изглеждаш страхотно, браво!

Добро настроение, аз съм доволна от кремчето на Ексипиал, ползвала съм го при леко подсичане и минава много бързо.

Elwing, зависи от какво е спрял дъха - ако е от захласване, се обръща, но ако е от задавяне, се действа по друг начин. Абе каквото и да е, добре е да сме подготвени за всичко за първа помощ, пък то да не става.

# 38
Алекс-мама, и аз бих казала дано не се повтаря повече. Браво, че си реагирала адекватно  Hug Аз каквото съм шашкало не знам как бих се справила в такава ситуация. Трябва да намеря в нета информация и да прочета малко по въпроса.
Гале, Слънце, желая ви бързо оздравяване  Hug Гале, не се тормози за кърменето. Все пак 6 месеца на кърма си е чудесен старт. Важното е ти да си здрава, заради децата.
Дез, честито зъбче. Много добре изглеждаш Simple Smile
Бейби Мони, честита придобивка!
От моя мъж не мога да се оплача. Много ми помага за всичко, както казва майка ми жалко, че не може да кърми, че иначе и това щеше той да прави. Сега като е безработен и аз съвсем се разглезих и разхайтих. Много съм се изнервила напоследък и само го хокам без вина. Дано си намери по-скоро работа, че финансово ще го закъсаме.

# 39
  • София
Здравейте, сладурчета! Simple Smile

Малко със закъснение, но каката ни става на 15 години днес, та хапнете сладичко преди лягане.
Нинче, благодаря за темата и за възможността да си гледаме гарджетата-разбойничета. Laughing
Дезидерата, много хубава снимка- свежарка си и много женствена.
Алекс-мама, вярно е много гадно това, дето се е случило. Не знам, ако му наплискаш лицето с водичка преди съвсем да се е разстроил, не се ли успокоява поне малко? Моят човек и той доста реве, но някак методично и, да чукам на дърво, рядко стига чак до такъв стадий. И с големите не ми се е случвало.
 За мъжете какво да си говорим... С някакви редки изключения, които потвърждават правилото, те са си просто едно необходимо зло. Laughing Е, има някоя и друга влюбена бяла лястовица, ама една птичка... Grinning  Grinning Нашият татко помага- къпе наполовина, облича по 15 минути едно боди, такива едни полезности, ама всяка вечер, без изключение пита: 90 или 120 грама? И всеки път му казвам, че и аз не знам (щото нали малко суче от мен и аз нямам представа колко е това малко), а той всеки път отново задава този култов въпрос. Отделно, че още не е научил кога и какво яде бебето, абе... Живи и здрави да са!

# 40
Мънки, честита ти пораснала девойка, да ти е жива и здрава!

Галина, дано се оправиш и да си добре ти, в крайна сметка не е края на света да спреш кърменето. А дълго ли ще е лечението, не можеш ли да се цедиш докато трае лечението, а да даваш АМ и после да продължиш с кърменето? Има и случаи на възстановено кърмене след седмици, в които не е поддържана лактацията, ако те интересува информация, пусни тема в Кърмаческия и виж библиотеката там, имаше статии.

Elwing, честита месечинка!

Абе съвсем се оптлеснах напоследък, чета, чета - пък после забравям какво щях да пиша. Ей на, затова със закъснение честитя и прочее, или направо забравям. Но пък Мънки я хванах първа, ха!

# 41
Айде и аз да се разпиша преди хоризонтиране...

Мънки, честита ти вече голяма мома. Ще я жените скоро май...каквато е хубавица. Сигурно още се е разхубавила. Hug Поздрави я!

Дез, прекрасно изглеждаш! Аз ако и наполовина толкова добре изглеждам след като родя 2-ро ще съм супер щастлива.

Галина, кураж! Важното е ти да се оправиш, защото на тези дечица им е нужна мама. Това, че ще престанеш да кърмиш не е фатално - бебчо вече е големичък и ще се справи и с АМ. Peace Аз бях пред такава дилема с кърменето като направих 3 последователни жлъчни кризи за 2 седмици и то още във втория месец а Рая, но някак си със строга диета от забранени храни и малко повече търпене на болки го добутах до тук, но имаше период в който сериозно се замислях за операция и естествено край с кърменето. Дано се оправиш бързо, другото ще се нареди. Hug

# 42
# 43
Момичета за пореден път се убеждавам какъв силен допинг сте вие. Просто каквото и да му е на човек като види колко много хора са до него и има чувството че всичко е лесно. За кой ли път БЛАГОДАРЯ ВИ !

СЗА първия ми въпрос при консултацията с д-рката ми беше колко време ще продължи. Отговора беше 3 месеца. След този период няма как да продължа да кърмя. Точно поради тази причина отлагах лечението около 2 месеца, но вече положението не търпи отлагане. Добрата новина е че не е нещо фатално, но факт е че с всеки изминал ден се чувствам все по зле.

Tony_st  Цяла бременност изкарах на строга диета. Картофи и печен хляб. Забравих вкуса на много храни. Така че напълно те разбирам Hug Даже се чудя как изкарахме 7 месеца крмене.

Здраве да е пък другото не е болка за умиране.

ДЕЗ изглеждаш великолепно   bouquet

# 44
Заповядайте една късна почерпка и за нашата месечинка! Днес София стана на 7 месеца!!!

Общи условия

Активация на акаунт