Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 362
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Имам чувството,че скоро дъртия ще научи от кой е било бебето на Бахар

Няма откъде. Само Есмер и Роза знаеха. Роза пази Есмер, Есмер пази себе си, няма логика.
Даже май и Роза незнаеше. Еюп само ги беше виждал заедно, пък той умре.Значи остава само Есмер сам да си отреже главата - не мис е вярва.
А и мисля не е важно за понататъшното развитие на събитията. Peace
Не случайно Бахар каза на майка си и сестра си преди да умре  Wink.Ще видим  Peace
На мен ми харесва,че бързо се развива действието .Виновник за стрелбата е този ,който прави стрийптийз,а баща му май не знае.Биг Мама ужким се опитва да помогне на Сюлейман да разбере кой е-нещо такова,затова предполага,че са на цели Фамилии или кланове,които владеят определени територии и определен бизнес  Peace

# 301
Коя е тая русолявата?Да не е тя големия бос?

Къв бос ма Геро, боса е наше момче от Българистан. То и там се прочухме. И виде един гол мъж и Шахика проговори в теб и Есмер ти се прииска. То лошо нема, ама нищо не се виде, само космаци Mr. Green
Ааа Ванче,за Есмер и на това съм готова ,джанъм -ще ги разтварям и няма да ми пречат  Wink

# 302
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз понеже поизпуснах, та да попитам на Есмер как му взеха кръста, и защо дядото стъклар е пребит? Какво общо има той с мафиотските престрелки?

След престрелка докато всички били в несвяст... Някой го взе кръста.  Peace
И после отиде при дядо стъклара и го преби и заплащи че ще убие Есмер. Нагря кръста на огън и го сложи в ръката на дядото. Това е накратко. А тоз някой не беше ли онзи дето прави стриптиз???  newsm78

# 303
Имам чувството,че скоро дъртия ще научи от кой е било бебето на Бахар

Няма откъде. Само Есмер и Роза знаеха. Роза пази Есмер, Есмер пази себе си, няма логика.
Даже май и Роза незнаеше. Еюп само ги беше виждал заедно, пък той умре.Значи остава само Есмер сам да си отреже главата - не мис е вярва.
А и мисля не е важно за понататъшното развитие на събитията. Peace
Не случайно Бахар каза на майка си и сестра си преди да умре  Wink.Ще видим  Peace
На мен ми харесва,че бързо се развива действието .Виновник за стрелбата е този ,който прави стрийптийз,а баща му май не знае.Биг Мама ужким се опитва да помогне на Сюлейман да разбере кой е-нещо такова,затова предполага,че са на цели Фамилии или кланове,които владеят определени територии и определен бизнес  Peace
А значи правилно съм го запомнила този глист.  Mr. Green

# 304
Тъй, тъй Корделия. Правилно си видяла от кухнята.

# 305
  • София

[/quote]
След престрелка докато всички били в несвяст... Някой го взе кръста.  Peace
И после отиде при дядо стъклара и го преби и заплащи че ще убие Есмер. Нагря кръста на огън и го сложи в ръката на дядото. Това е накратко. А тоз някой не беше ли онзи дето прави стриптиз???  newsm78
[/quote]

Добре де, ама те нали само си говориха два- три пъти, Есмер нищо не е споделял с него Confused

# 306
Корделиа,
Да,той е  Peace

к'ва кухня-нали е в операционната ,нали е консултант

# 307
Mr. Green аз в кухнята бях докато говориха Биг Мама и бащата на глист.  Peace Останолото го гледах Фнимателно!  Mr. Green

# 308
Корделиа,
Да,той е  Peace

hahaha hahaha hahaha Таман зашивах раната на Есмер.  Peace

# 309
Корделиа,
Да,той е  Peace

Е, няма такива нахалници като вас. Във Фсеки филм едни гърди преди мен. Аман Laughing

# 310
Корделиа,
Да,той е  Peace

Е, няма такива нахалници като вас. Във Фсеки филм едни гърди преди мен. Аман Laughing
Ша та зема да ме асестириаш.  Mr. Green Hug

# 311
Корделиа,
Да,той е  Peace

hahaha
 Joy браво на теб-предстои да разберем дали си се справила добре  Wink
Ванче,не се коси душа,аз съм дащна  Hug

Сега на Бахар сестра й ли ще живее със Сюлейман?  Thinking Сигурно  Peace ,като видях как се разминаха с Есмер...

# 312
Корделиа,
Да,той е  Peace

hahaha
 Joy браво на теб-предстои да разберем дали си се справила добре  Wink
Ванче,не се коси душа,аз съм дащна  Hug

Сега на Бахар сестра й ли ще живее със Сюлейман?  Thinking Сигурно  Peace ,като видях как се разминаха с Есмер...
едва ли нали майка й заплаши Сюлейман да не доближава Кадер.  Peace  Whistling А и кадер не иска да стъпи в "кървавия" му свят.  Naughty

# 313
Добре де ,тогава за какво отиде при него?Офф, незнам де...ще видим

# 314
  • Варна
Ама не е честно Есмер сигорно не се е съблякал заради жена си Crossing Arms Tired

Общи условия

Активация на акаунт