1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 103

• 30 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
mar_tomova, за сетен път се прекланям пред многостранния ти талант.     

СЛОНЧЕ, ДОБРЕ ДОШЛА, ПОДГОТВИ СЕ ЗА ДЪЛГО БОЛЕДУВАНЕ. ГЕДЖЕ ВИРУСА Е МНОГО УПОРИТ И МНОГО ТРУДНО ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАШ ОТ НЕГО. НО ЗАБОЛЯВАНЕТО НОСИ САМО РАДОСТ ЗА ДУШАТА.  

# 151
Чудесен клип. Щастлива съм, че благодарение на емоциите от филма успях да си организирам посещение на Истанбул. Очаровани сме от видяното, но остана още за следващия път. Всичко това в клипа съм го видяла на живо.........

# 152
  • на морето
Здравейте скъпи геджеманки !
Мар-Томова !!!!!!!   Оставяш ме без дъх и  без думи !!!!!! Невероятна си !  newsm51 newsm51 smile3501 newsm20
Слонче - добре дошла сред нас ,скъпа ! Hug Hug Hug smile3525 Надявам се ,ще ти е приятно сред съмишленици ! Ще се радваме да споделиш с нас твоите впечатления , "размисли и страсти " ....  Както бах казала преди време -филмът е многопластов (като люспи на глава лук , или на руска матрьошка ) и след първоначалната лавина от емоции ние все още продължаваме да откриваме все нови и нови неща ....

# 153
# 154
  • Plovdiv
ДОБЪР ДЕН МИЛИ МОМИЧЕТА! Hug Hug Hug
Всички вие също много ме радвате с вашите споделени мисли за нашата приказка.
И начина им на изказване е уникален за всяка от вас! Няма да изброявам кои от вас
и колко пъти са смъквали ежедневието от лицето ми , като са го обливали със сълзи.
Но не сълзи от обида или болка, а от радост и умиление.
Много ви благодаря за мненията ви за моите римувани вълнения!      bouquet
Стихчетата са плод на вирусното заболяване. Като вдигна висока температура,
пиша , за да се охладя. Предписа  ми го  доктора - вълшебник. Познавате го.
Наистина се чувствам омагьосана от тази вълшебна приказка "1001 нощ".
Това е усещане , което неистово  искаш да скриеш дълбоко в сърцето си ,
и ако някой поиска да ти го отнеме , боли и оставя дълбоки следи!.

А сега още веднъж ви желая прекрасен ден!

http://vbox7.com/play:94a93bf7

Това пък е прекрасна мелодия . Свързва ме с младостта и любим човек!
Беше отдавна. Бяхме в една известна провдивска кръчма "Бунарджика".
Танцувахме блус. Прекрасна мелодия , на която не можех да се сетя името.
Момчето ме държеше нежно в ръцете си. Шепнеше ми омайни  думи.
В един момент ме отдалечи леко от себе си. "Обичам те" - чувам аз.
В същия миг аз казвам - " Ахааа,  добър ден , тъга ".
Бях се сетила за името на мелодията. Поредният ми гаф. Смяхме се дълго след това.
Момчето  ми стана съпруг .       Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 13:23 от mar_tomova

# 155
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Добро утро геджеманки!  За всички от Добрич- поздравявам ви с празника на града! Слонче-хош гельдин в клиниката джанъм беним! Grinning Heart EyesЩе се чувстваш прекрасно при заразените завинаги! Момичета започвам разказа си за пътуването до Истанбул. Ще опиша всичко което ми се случи и което преживях. Моля не ми се сърдете ако откриете някакви фактологически или други грешки. Снимки също ще кача но малко по-късно че малко зор виждам с таз процедура... ooooh! Blush

Прелюдия
 В един зимен декемврийски късен следобед стоях като шокирана пред телевизора и се питах-в приказка ли съм попаднала?! Какво ми се бе случило? Реалност ли беше или сън... След първоначалния миг на вцепенение вече по-успокоена мислено възстановявах прекрасната музика която чух и всички изумително красиви нощни кадри които видях. Беше 8 декември 2008 година- излъчването на първи епизод на нашия филм! Тогава вече знаех-аз ще отида в Истанбул! Последва регистрацията ми във форума виртуалното ми запознанство с всички ВАС- приятелки и съмишленички мои безценната информация на Шеф БЗ Мишел и други за Истанбул. Гледах клипчета четях информация и мечтаех...  Последва предложението на Шеф и организираната от нея програма за 1001 нощи -носталгия тур до Истанбул. Жалко че този замисъл не можа да се осъществи-причините не са толкова важни. Вие знаете че аз бях най-яростнатазастъпничка на това начинание -НО -никога не е късно да го направим! Вижтте колко нови заразени имаме! Wink Mr. Green Grinning Стига догодина Шеф да е свободна Praynig През май се хванах да работя на още едно място за да събера повече парички. Поставих си за цел- средата на септември-и без това хотела ни затваряше тогава. Но се страхувах сама да тръгна- дори и с организирана екскурзия защото никога не бях ходила там. Получих покана за пътуване също и от съфорумка от другия форум -муронка Hug Hug за което много и благодаря но в крайна сметка събитията се развиха толкова бързо че се организирах и пътувах с моята адашка от другия форум която пишеше известно време в слушам.ком и беше ходила през април в Истанбул. Две Емита в Истанбул- чакай ни омайващ град!!!!

Засега спирам отпивам глътка от ароматното турско кафе на Коска което си купих хапвам си локумче от Египетския .....и  утре продължаваме пак!
 Мар Томова- благодаря ти за стиховете и за клипчето! Боже връщам се отново там ! Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug
П.С То докато пиша и Добър  ден стана ама ще ме извините че и филма гледам пак... Mr. Green Mr. Green Peace

# 156
  • планетата Земя и по точно до морето
MarTomova, за пореден път ме изумяваш със силата и красотата на думите си в стих !  newsm03 smile3501 newsm51    love001

изгледах филма на един дъх от нета-запали ме позната влюбена в Онур.
само едно мога да кажа -НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФИЛМ, който съм гледала до мемента. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
бих го гледала отново и се моля да има продължение  Praynig

Слонче, добре дошла при нас, да се забавляваме заедно !  Hug Явно ти и твоята приятелка сте жени с добър вкус !  newsm10 smile3521

redemi, след прелюдията става още по интересно ! Чакаме продължението !  Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 157
# 158
# 159
# 160
  • Plovdiv
Просто нямам търпение да ви дам най-новите клипчета,
които намерих  за Берг и Халит

http://www.youtube.com/watch?v=HC-OlWKgE2k&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=rYX2xiX6C3A&feature=player_embedded

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
# 162
Не можаха да издържат и миг да бъдат скарани   Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 163
  • Plovdiv

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 15:53 от mar_tomova

# 164

Общи условия

Активация на акаунт