Машина за хляб - 19 част

• 52 208
  • 833
  •   1
Отговори
# 390
ха ха, кокала ме развесели и се сетих, че след работа ходихме да инвестираме редовната месечна сума в Метро. Като оставя настрана факта, че Бобето не ми даде да ходя тази вечер в частта с тавите, тенджерите и тиганите, когато успях му се изплъзнах и се завъртях при машинкитеееее............. нали Мамето зафали Тефала с 2та контейнера. И там аз и един друг мъж се дупи и гледа ли гледа hahaha hahaha hahaha и така си се дупихме двамата там - той не знам какво гледаше (посоката на погледа му беше машината де) но ту Аляската ту Тефала, а аз у Тефала да ги видя тия 2 контейнера ква им е далаверата. Ами не видях нещо, което да ме впечатли Маме у Тефала. И дизайна не ми харесва. Аз пусто останало, друго не знам дали ще работи, ама фасона трябва да го докарва според мойте разбирания hahaha hahaha hahaha И понеже внесе смут в душата ми след тез рекламни слова към Тефала, сега се успокоих и въздъхнах доволно, че няма да се кахъря Joy Joy Joy ами мани, чак от Бургас хора занимавах да я влачат. Laughing Laughing Laughing

Мастерче, утре ще пробвам твойта измишльотина Laughing Laughing Laughing Не зная дали ще уцела брашното, че ти така си го разказала та знае ли се Naughty Ама се чудя на коя програма да го пусна newsm78 Дъл пък да не е на основната Wink

# 391
  • София
Аууууууууууууууу,как ме зарадвахте,вече няма да пресявам, и няма цялата ми кухня да е в брашно, и мъжо няма да мрънка, и бебето няма да реве ... направо  newsm51

# 392
  • София
момичета и момчета, на вас ще се оплаквам. толкова съжалявам, че купих тоЯ Мулинекс  Rolling Eyes сто проблема даде  Sick всичко приемам, ама това с маслото в тестото  Sick и изтрития тефлон от бъркалките не мога  Confused
вече се чудя дали не се тровим повече, от колкото ако купувахме хляб  Rolling Eyes
спирам да я ползвам и почвам на ръка ...
ще се опитам да я върна ...
мисля, че трябва да се съберем и други ако има такива недоволни от марката. аз ще пиша до КЗП  Tired

# 393
  • София
а дали не се продават резервни бъркалки и тефлонови контейнери за някои от моделите  newsm78

Аз за Мулинекс-а питам, де...

# 394
  • Разград
а дали не се продават резервни бъркалки и тефлонови контейнери за някои от моделите  newsm78

Аз за Мулинекс-а питам, де...

Някой беше писал,че си е взел резервно контейнерче,даже цена от 30 лв ми се върти в главата.

# 395
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте момичета   bouquetИмам програма за тесто на машинката , която е 5 часа . В книжката на машинката пише ,че е за теста ,които при тази програма разгръщат аромата и качествата си .Аз си ползвам обикновената за тесто от 1,30 часа и съм доволна от резултатите , правила съм почти всички питки по рецепти от форума . Подскажете ако знаете ,за какви теста става въпрос та чак 5 часа им трябва месене ,като си мисля има да втасва ,да превтасва и така поне три пъти  Joy newsm78

# 396
  • Разград
Здравейте момичета   bouquetИмам програма за тесто на машинката , която е 5 часа . В книжката на машинката пише ,че е за теста ,които при тази програма разгръщат аромата и качествата си .Аз си ползвам обикновената за тесто от 1,30 часа и съм доволна от резултатите , правила съм почти всички питки по рецепти от форума . Подскажете ако знаете ,за какви теста става въпрос та чак 5 часа им трябва месене ,като си мисля има да втасва ,да превтасва и така поне три пъти  Joy newsm78

На първо четене се сещам за щолена,че там тестото е по-тежко,но пък има и повече мая. newsm78
Ще ми бъде интересно и на мен да разбера.

# 397
  • В сбъднатите си мечти
Дано се включи някой ,който знае. Ако ми даде рецепта за нещо , каквото и да е ,съм готова да експериментирам . После ще докладвам  bowuu

# 398
5 часа #Crazy???? Как пък не Naughty. Нямам нерви за това Rolling Eyes.

# 399
  • София
момичета и момчета, на вас ще се оплаквам. толкова съжалявам, че купих тоЯ Мулинекс  Rolling Eyes сто проблема даде  Sick всичко приемам, ама това с маслото в тестото  Sick и изтрития тефлон от бъркалките не мога  Confused
вече се чудя дали не се тровим повече, от колкото ако купувахме хляб  Rolling Eyes
спирам да я ползвам и почвам на ръка ...
ще се опитам да я върна ...
мисля, че трябва да се съберем и други ако има такива недоволни от марката. аз ще пиша до КЗП  Tired
това за маслото е гадно, но за тефлона май се впечатляваш повече от необходимото. Аз имам малко надраскано на едната отгре, но не мисля, че е проблем, не се изтрива цялата повърхност. Ти със сигурност си нямаш на представа какво има в купешкия, така че не бързай да се връщаш към него. Просто иди да ти оправят да не пуска масло и си готова. Peace

# 400
  • Русе
Бъркалки имало в наличност и не било проблем да се купят. Това ми каза вчера представителя на Мулинекс по повод питането ми за бъркалките и мацката дето ги хвърлила. Мога да му дам телефона на лични ( остави ми визитка). Софиянец е. Доста разбрано момче и си мисля че по-добре да се контактува с него отколкото с КЗП или сервиза  Peace
И обещаната почерпка:

Нямах време да спретна нещо. Сега меся пърленка, хляб ще пусна после.

# 401
eli_dechkin , сподели рецептата на почепката моля те  Praynig Mr. Green тестото в машината за хляб ли е месено?  Flutter

аз му намерих цаката на моя прехвален Мулинекс- пускам хляб на 11 програма (само за месене), става за 1:30ч, после както си е втасал в контейнера го бухам в загрята на 160 градуса фурна (най-отдолу) ,нагласям таймера на 30мин и готово! става невероятно бухнал и равномерно изпечен, което при Мулинекса е слаба страна. това като съвет към тези,които им е писнало като мен да хвърлят недоопечен хляб през ден Simple Smile

# 402
  • Географският център на България-Габрово
Мили момичета вижте какво ми попадна,ако е истина е много интересна придобивка за тези които нямат и искат машинка

http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=143490&df=644779&dflid=3

# 403
  • София
Момичета, на мен преди време ми се беше развалила бъркалката на Мулинекса и вместо да я поправят в БГСервиз, ми поръчаха ново казанче - 25лв. Малко по-назад в темата някой беше дал телефона, ако не го намерите, ще потърся по-късно. Има го и в гаранционната карта на Мулинекс. М/у другото Мулинеск3000 и Клатроник иман еднакви казанчета - лично съм изпробвала.

# 404
Мили момичета вижте какво ми попадна,ако е истина е много интересна придобивка за тези които нямат и искат машинка

http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=143490&df=644779&dflid=3

Моята редутска машинка е със същия фасон. Фецка си е Party

Общи условия

Активация на акаунт