® E-bay - тема 36

• 40 742
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Kölsches Mädel кой просредник ползваш и имаш ли загубени пратки?

# 436
Ползвам Е.
Относно загубените пратки, не може да се проследи къде точно се е загубило по веригата. Пускаш диспут в ПП и продавачът да се оправя. В повечето случаи продавачът ти връща веднага парите, а в другите ПП отсъжда в твоя полза.
Нямала съм никакви трудности с поср. фирма. Много съм доволна. И на мен са ми по-изгодни, отколкото на Чоча, защото поръчвам повече дрехи, а те са леки пакети !

# 437
Да питам и тук за Е. Значи продавачът ми е пуснал ботушите и панталоните на 13.09. Те ми писаха от Англия, че са получили ботушите и чакат и другите неща информативно, защото аз се поинтересувах. Това са ми го писали на 18.09. Нормално ли е след два курса още да ми ги няма нещата, присгигнали до България? Айде предния няма как да съм го хванала, но до този на 25 е имало една седмица  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Кво да правя? Нямам ми го името в списъците им. Направо съм бясна  #Cussing out

# 438
Да питам и тук за Е. Значи продавачът ми е пуснал ботушите и панталоните на 13.09. Те ми писаха от Англия, че са получили ботушите и чакат и другите неща информативно, защото аз се поинтересувах. Това са ми го писали на 18.09. Нормално ли е след два курса още да ми ги няма нещата, присгигнали до България? Айде предния няма как да съм го хванала, но до този на 25 е имало една седмица  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Кво да правя? Нямам ми го името в списъците им. Направо съм бясна  #Cussing out

Пиши им! Може просто да са пропуснали името ти - имаше такъв случай - пиши им или им се обади Peace

Сега и аз да попитем! Дойде и моят ред да развалям сделка, но не знам как! Продавачъти иска да я развалим, а аз не знам какво трябва да направя от моя страна! Той е пуснал диспут! Аз какви стъпка трябва да направя , за да развалим сделката - подчертавам, че и двете страни искаме това Thinking уф, дано да го обясних Crazy

# 439

По принцип не е мястото да се пише тук, но си има обяснение : За предния курс е било твърде късно, защото той е тръгнал на 16.09 от Англия. А за днешния курс ако е имало прекалено много пратки, може твоите просто да са останали за следващия курс ! Знам, че няма правило, на кого по-напред да се товарят пратките. Пълни се буса и това е. Както виждаш , списъците са доста дългички. Обади се да ги питаш, ако искаш, но щом и те самите са ти писали, че пратките са ти дошли в Англия, значи спокойно, ще си ги получиш !
Който няма търпение да чака, да си плаща за доставка до България или да не поръчва. Не може и кино и лимонада ! Нали така Simple Smile

# 440
  • Sofia
Момичета,недейте така да заблуждавате хората,защото цената при мен хич не е висока
Цената не е на пакет или на бройка,а на кг
Дали при мен ще пратите до 5кг пакети или при Емпреса 3кг цената накрая ще излезе еднаква
Плюса е на живеещите в градовете,където Емпреса има офиси
Спирам да пиша,за да не тълкува като реклама Peace

# 441
Момичета, как да търся детски гримове- лак , червило и сенки?

# 442
Момичета,недейте така да заблуждавате хората,защото цената при мен хич не е висока
Дали при мен ще пратите до 5кг пакети или при Емпреса 3кг цената накрая ще излезе еднаква
Peace Peace
Чоча е права наистина може да се обърка човек. Аз като новак доста се замислих кое ще ми е по изгодно тъй като съм регистрирала адреса на Чоча но все още не съм го ползвала. Подкрепям я с пълна сила всеки да реши при кого ще изпраща.

# 443
zajka, щом е пуснал диспут за разваляне на сделката, просто влизаш в диспута и натискаш бутона, че си съгласна с това да се развали сделката. Нищо повече няма.

valkka, отиди в секцията за деца, и там трябва да има и козметика.

# 444
Пък на мен за първи път ми се случи продавач да ми даде с 1 лира по ниска цена за България отколкото UK. Сега стискайте палци и да спечеля нещото  Grinning

# 445
Аз до колкото разбирам, за да не ме хване органичението на продавача и да мога да бидвам, трябва да сменя не основния адрес за доставки, а този на самата регистрация (първия в списъка горе)  newsm78 м?

# 446
Аз до колкото разбирам, за да не ме хване органичението на продавача и да мога да бидвам, трябва да сменя не основния адрес за доставки, а този на самата регистрация (първия в списъка горе)  newsm78 м?
Да.

# 447
  • Бургас
Какво означава това??!?!?!
Hello Svetlana Ivanova,

This email confirms that your dispute with Rachel Thorpe is now closed.

Either you have reached a resolution with the seller or the dispute has
been open for more than 20 days.

Thank you,

PayPal

Това го получих един час след като пуснах диспута  newsm78 newsm78 newsm78

# 448
Здравейте,Светлана Иванова,
Този имейл потвърждава,че вашия диспут с еди-коя-си е затворен.
Или сте постигнали взаимно съгласие с продавача или диспута ви е бил отворен за повече от 20 дни.

Аз не разбирам какъв е проблема...След като си го получила това един час след пускането на диспута......Има някакво недоразумение...

# 449

Чоча  Hug, никого не съм искала да обърквам, но не е ли минималния праг 5 лири или аз нещо не съм разбрала, т,е ако пратката ми е само 2 кг, пак заплащам 5 лири.

Общи условия

Активация на акаунт