® E-bay - тема 36

• 40 739
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Как да питам на инглиш за дължината на стелката отвътре?
Аз да се самоцитирам.
Има едни обувчици,които много харесвам,но изобщо не съм сигурна за размера.

What is the inside lenght of the shoe?
Thanks in advance
Тенкю вери мъч. Grinning

# 46
issues , help center го намерих, но там има само да им пиша мейл, да им се обадя по телефона.
Мен ми трябва нещо като чат.И-бей си имат, но на Пей Пал не намирам.

Търсих в гугъл, ама такова нещо не намирам. Пиши им, длъжни са да ти отговорят.
Ох, току що говорих с тях по телефона и момата ми каза да им пиша.
И не гарантирала, че ще ми върнат парите  ooooh!
Тъкмо ти писах да им звънеш и че не знам колко ще ти помогнат. Оплачи се и в eBay. newsm78
А каза ли какво ще предприемат?
Казаха само, че ще разследват.И това.  Tired

issues, ако е с EMS аз проверявам тук  http://www.ems.com.cn/english-main.jsp

# 47
Може ли един малко по-нестандартен въпрос. Моля ви кажете ми как да си преобразувам 1,50Е което Пейпал ми възтанови в долари ...? И ако го направя, значи ли това, че със следваща ти ми поръчка в $ ще се приспадне стойността?

Благодаря предварително!

# 48
# 49
Грозното Пате, дори не знам какво е ЕМС. Като си вляза в Пейпала нали има стаус, че е пуснато/шипнато. И като вляза на едното ми пише хонконг пост , като тракинг номер ми излиза само Air-Mail, а другото, което вече е от Англия ми излиза номер + отдолу Royal Mail.  Tired

# 50
Грозното Пате, дори не знам какво е ЕМС. Като си вляза в Пейпала нали има стаус, че е пуснато/шипнато. И като вляза на едното ми пише хонконг пост , като тракинг номер ми излиза само Air-Mail, а другото, което вече е от Англия ми излиза номер + отдолу Royal Mail.  Tired
Ако на този хонконг пост има CN накрая провери тук www.ems.com.cn

# 51
Ако на този хонконг пост има CN накрая провери тук www.ems.com.cn

Не, няма, има само Hongkong post и буквално тракинг номера е Air-mail, няма нито цифри нито нищо. Тука ми казва,че трябва да са 13 цифри  Tired. Много тъпо.

# 52
Аз за стелка питам: What is the length of the insole?

Иначе за номерата като беше с краче 14см му взимах UK 6, затова сега щ евзимам 7, но 6 още му стават, нищо че са на ръба

# 53
Аз за стелка питам: What is the length of the insole?

Иначе за номерата като беше с краче 14см му взимах UK 6, затова сега щ евзимам 7, но 6 още му стават, нищо че са на ръба

Аз - Can you meassure the sole inside of the shoe?

Сега установих, че нито един от тия тракинг "номера" не е 13 символа Sad.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 15:06 от issues

# 54
Може ли малко помощ
Versand nach Bulgarien nur, wenn Sie die entsprechend höheren Versandkosten übernehmen (habe ich spontan nicht vorliegend) Simple Smile
Според преводача няма нищо против да прати до тук, нали така пише.

# 55
  • някъде там
Леле 4 страници ooooh!
Връщам се да чета  Mr. Green

# 56
Arizona, ако тук носиш 38ми номер, значи търсиш обувки с номер 5 по английската номерация.

issues, ако няма цифри, това не е никакъв тракинг номер, а просто ти показват с кой поща ги е изпратил продавача. ))))

# 57
Arizona, ако тук носиш 38ми номер, значи търсиш обувки с номер 5 по английската номерация.

issues, ако няма цифри, това не е никакъв тракинг номер, а просто ти показват с кой поща ги е изпратил продавача. ))))

На тази от Китай - да. Но на другата поръчка си има номер, просто не е 13 цифри, а наполовината  Tired.

# 58
  • Варна
Може ли един малко по-нестандартен въпрос. Моля ви кажете ми как да си преобразувам 1,50Е което Пейпал ми възтанови в долари ...? И ако го направя, значи ли това, че със следваща ти ми поръчка в $ ще се приспадне стойността?

Благодаря предварително!
Пробвай, в акаунта до табличката с еврото и половина има линк Currency converter, после трябва да се ориентираш че пиша по спомени ...чекни $ като make primary  а в дясно има Currency Exchange и там смени от евро в долари да ти превалутира сумата.
И да, би трябвало при следващото плащане в долари да платиш със сумата в пейпал баланса/$=1.50 евро/ и да доплатиш с картата/става автоматично.

# 59

Значи идват малко уголемени така ли? Защото с конверторите от 39 европейски ми излиза 6 ти номер.

Общи условия

Активация на акаунт