С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Да, няма да плащаш допълнителни митнически такси.

# 661
Благодаря, ще рискувам и дано мине безпроблемно всичко. Уж смятах преди това и ми излизаше по-евтино с превозвача за единичните продукти, но като ги сложих трите в кошницата се промениха нещата.

# 662
Здравейте! Искам да си купя през eBay една дреболия от САЩ, за която искат $35 доставка.
Моля някой, който може с посредник да намери по-евтин начин да ми пише на ЛС, аз ще му платя за услугата.

# 663
Виж Ushoppr- превозвач

https://www.ushoppr.com/

# 664
Благодаря!

# 665
  • Sofia
Ми, то, и с превозвач няма да излезе много по-евтина доставката...

# 666

За съжаление от там ми отказаха. Стоката ми не е в списъка им с изключения, но не им се рискувало и ми отказаха от воле.

Ми, то, и с превозвач няма да излезе много по-евтина доставката...

Преди 2-3 години търговец ми пусна на цена $15 някъде. Тъпо ми е за стока от $8 да плащам $33 транспорт.

# 667
Пак съм аз.
Много съм разочарована от GGBG. Много!
За мен това са супер несериозни хора. Съжалих двеста пъти, че поръчах чрез тях. Никога повече ггбг.
Който ще поръчва от щатите, съветът ми е да НЕ ПОЛЗВА GGBG.
Мотиви:
 На сайта им има стара информация, че последният курс от щатите е излетял на 26.10.2020г. Също пишат, че курс има веднъж месечно който излита в края на всеки месец.
Това ме подведе и пуснах поръчка от амазон на 9.12, която на 12.12 беше в склада им. Мислейки, че в края на дек.ще излети заедно с моята поръчка.

Но. Не е излетяла декември, защото уж баш декември курсът бил литнал преди 15-ти. Мхм. Така казват. Ние не знаем, защото никъде нищо не пише...каквото ти кажат.

Ок. Следващ курс...уж литнал 14.01.2021г. Аз чакам. Казват по телефон че средата на февруари го чакат. Минава средата и питам, бил на митница. Аз пак чакам.

Днес се обаждам...до 2 седмици го чакали пък сега Joy

Е?
Изобщо..думи нямам.

Връзка с тях - почти невъзможна .

Муйли не пишете - не отговарят!

Телефон....звъниш 5 дена и на шестия може и да се свържеш. Ама не е сигурно.

Месинсжър....лъжи и противоречива информация.

Сайт - липсва информация за курсовете им от САЩ, освен за този от...октомври Joy

За мен това са мошеници. Без извинение за думите ми.

Моля, насочвайте се към други превозвачи. Добронамерен съвет.
Или пък порзваъте ggbg и чакайте като мен 3 месеца.

Апропо....от алиекспрес нещата, поръчани началото на декември, дойдоха преди 2 седмици.

# 668
Пак съм аз.
Много съм разочарована от GGBG. Много!
За мен това са супер несериозни хора. Съжалих двеста пъти, че поръчах чрез тях. Никога повече ггбг.
Който ще поръчва от щатите, съветът ми е да НЕ ПОЛЗВА GGBG.
Мотиви:
 На сайта им има стара информация, че последният курс от щатите е излетял на 26.10.2020г. Също пишат, че курс има веднъж месечно който излита в края на всеки месец.
Това ме подведе и пуснах поръчка от амазон на 9.12, която на 12.12 беше в склада им. Мислейки, че в края на дек.ще излети заедно с моята поръчка.

Но. Не е излетяла декември, защото уж баш декември курсът бил литнал преди 15-ти. Мхм. Така казват. Ние не знаем, защото никъде нищо не пише...каквото ти кажат.

Ок. Следващ курс...уж литнал 14.01.2021г. Аз чакам. Казват по телефон че средата на февруари го чакат. Минава средата и питам, бил на митница. Аз пак чакам.

Днес се обаждам...до 2 седмици го чакали пък сега Joy

Е?
Изобщо..думи нямам.

Връзка с тях - почти невъзможна .

Муйли не пишете - не отговарят!

Телефон....звъниш 5 дена и на шестия може и да се свържеш. Ама не е сигурно.

Месинсжър....лъжи и противоречива информация.

Сайт - липсва информация за курсовете им от САЩ, освен за този от...октомври Joy

За мен това са мошеници. Без извинение за думите ми.

Моля, насочвайте се към други превозвачи. Добронамерен съвет.
Или пък порзваъте ggbg и чакайте като мен 3 месеца.

Апропо....от алиекспрес нещата, поръчани началото на декември, дойдоха преди 2 седмици.

Доста са те замотали с грешна информация явно, защото декемврийският курс беше на митницата този месец.
В началото на февруари звъннах и ми казаха, че нямат информация още, като около две седмици след това, получих имейл от тях за изпращането на документите за митницата.
Днес получих имейл, че пратката ми е в София вече и ще бъде изпратена от там. За мен минусите бяха, че чаках 3 месеца, от както пуснах поръчките, но аз си го и знаех това и че не си вдигат телефона изобщо.
Но въпреки това служителите, с които успях да разговарям, ми съдействаха с абсолютно всичко.
Друго нещо е, че служителите от софийският склад не знаят с точност кога ще тръгне самият курс, поне с такова впечатление останах.

Другият месец вече 100% ще ти пристигнат нещата. В профила ти би трябвало да пише кога са тръгнали и с кой курс. Просто съдейки по периода, за който пристигат пратките, няма как да са тръгнали януари и да пристигнат след месец, то ще е цяло чудо.

Мошенници не са със сигурност! Не сме първите, които пускат поръчки с тях и не сме и последните.
Даже мога да твърдя, че те са най-бързата фирма, която доставя от Германия и Англия. Аз се надявам утре да си взема пратката вече от офиса.

Със сигурност ще избера ushoppr следващият път, само заради срока за доставка.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 16:37 от Anika ❤

# 669
Съдействаха ти с кое?

Ще си получим пратките, въпросът е кога и на цената на какво 😉
В това е "тънката" разлика.

След като си доволна, защо няма да ги ползваш следващия път?

И друго..защо на сайта им не са обявили как се води фирмата - с име, седалище и булстат? Както правят всички читави сайтове? Информация умишлено няма. Така не може да се провери и в търговския регистър. 😉

Моето мнетие е крайно отрицателно.

Ти ако искаш, можеш да ги препоръчваш на близки и приятели.
Аз, за да ми е чиста съвеста, не мога да го направя.

ПС...кога точно , на коя дата, ти пуснаха мейл ? За да ти скрийншотна какво ми писаха в месинджъра на мен...и за видят всички, как си противоречат, тоест лъжат.

# 670
Вече написах защо няма да ги използвам за пратки от Америка.
В случая поръчките не ми бяха спешни, позволих си да използвам тях за първа поръчка от САЩ с превозвач, като отлично знаех, че ще чакам.
Не следях тази тема, в последствие разбрах и за други фирми, които предлагат и услугата поръчка до адрес, вместо асистирано пазаруване, като цените на повечето са еднакви.

На 08.02 съм получила имейл от тях и съм им изпратила документи за митницата.
Днес 19.02 получих имейл, че пратките са тук.

# 671
Не искам да обидя никого, но ще си позволя да не повярвам на всичко написано от теб. Имам някои подозрения, и съдейки от опита си тук, вероятно ще се окажат вярни.
Уважавам мнението на всеки, но твърде многото хвалби, без покритие, не ми вдъхват доверие.

# 672
Не искам да обидя никого, но ще си позволя да не повярвам на всичко написано от теб. Имам някои подозрения, и съдейки от опита си тук, вероятно ще се окажат вярни.
Уважавам мнението на всеки, но твърде многото хвалби, без покритие, не ми вдъхват доверие.
Всеки сам решава за себе си! Вие като се настроите предварително така, напълно нормално.

П.С. Относно изтритото ви мнение, че съм отскоро във форума, не ме прави служител на ггбг, който пише позитивни мнения на ляво, на дясно. Grinning
Достатъчно мнения написах преди това за тях, като повечето бяха негативни.
По тази логика, в темата трябва само да оплюваме, хубави думи не е позволено, иначе излиза нещо друго.

Опитвам се винаги да гледам позитивно на нещата, пристигнаха, точка.
Няма какво да задълбавам, сама избрах тази фирма и ще чакам, не ми е изпратил поръчките някой друг при тях.

П.С.2. Аз че съм отскоро във форума, да, а вие като сте отдавна, не прочетохте ли мнения за ГГБГ, защото аз открих доста такива, потвърждаващи бавната доставка и неуспешната комуникация с тях?!

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 19:01 от Anika ❤

# 673
  • Sofia
teta75, просто страшно много потребители на форума от години ползваме GGBG – та, погледнато от тази страна, малко хора биха тръгнали да ги плюят. Simple Smile Аз също съм им лоялен клиент (но за пратки от САЩ не съм ги ползвала, така е).

# 674
Ясно. Аз обаче не се влияя от масовите мнения. Имам си лично.

И при положение, че тук оцсъждаме поръчки от САЩ, които не са масови в сравнение с тези от Англия и Германия, и при положение, че назад дама писа как направена декември поръчка от щатите, е получила в началото на януари с друг превозвач, не знам как изобщо ги сравнявате нещата.

За мен, ако едно и също нещо ти го предлага Х и У на една цена, но в различни срокове - Х за три месеца, У за 20 дена, не знам на кой разумен и нормален човек би му харесало да ползва Х, че и да сипе суперлативи за него. Малко ми прилича на приказката, че българинът обича да го стрижат, даже му е приятно..ще излезе вярна тая приказка. За масата.

Фактите са ясни. Има бързо и коректно обслужване. Има бавно и локуместо.
Няма как на черното да кажем бяло, нали.

GGBG чакат да се събере стока, за да пуснат курс от там. Което значи че гледат техният интерес, не моя. Това е минус. Няма ясна дата за тия курсове - това е минус.
Ноември сигурно не са пуснали курс, за да тръгне декември преди десето число..
Няма данни на търговецът, публикувани в сайта-това е минус.
Обратната връзка е трудна-това е минус.

На фона на читави фирми, при които тези минуси ги няма, този българин, отишъл в Лондон, па направил фирма да печели, ама не както е в белия свят....губи по точки.

А иначе мен не ме касае кой какъв превозвач ползва.

Аз този не искам и да го чуя. И мисля се мотивирах добре, защо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт