С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз такива проблеми не съм имала при  регистрацията си там. Много съм доволна засега от тях, но съм само на една поръчка все още. Поръчката ми между другото пристигна много бързо, може би за около седмица.
Да, на мен ми написаха, че е отскоро. Просто да се има впредвид, ако някой поръчва. А на митницата ходи ли или??

# 301
Не, моята поръчка беше на много ниска стойност.

# 302
  • Varna
Момичета харесах си обувки на стойност $30 . При толкова малка сума да използвам  от САЩ посредник до тук или ако доставят до Англия да избера от там?
Кой начин е най-изгоден и бърз? Препоръчайте ми посредник  Hug

Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 303
  • Sofia
Момичета харесах си обувки на стойност $30 . При толкова малка сума да използвам  от САЩ посредник до тук или ако доставят до Англия да избера от там?
Кой начин е най-изгоден и бърз? Препоръчайте ми посредник  Hug

Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

Ами, много зависи какви са условията на доставка до UK, т.е. каква е цената на доставката до там (а и после трябва да заплатиш за транспорта до Б-я на друг превозвач). Laughing

Принципно, след многобройни проучвания, стигнах до извода, че една от малкото фирми (да не кажа, единствената), занимаващи се с доставки от САЩ, е BuyNowFromUSA – аз съм поръчвала веднъж с тях досега и съм много доволна, писала съм назад в темата.

За артикул, на стойност $30, ще те таксуват по следния начин – 30% комисионна от стойността на поръчката, което в твоя случай е $10 минимална комисионна, плюс цената на шипинга – предполагам, ще дойде около $6-7.

И двата начина са еднакво бавни, според мен – ще отнеме към 20-25 дни и при двете опции.

Това е всичко, за което се сещам, ако има нещо друго, питай. Peace

# 304
  • Sofia
При наличието на доставка до Англия, не бих се занимавала с никакви превозвачи. А и 30$ няма да  обмитят.

Не знам дали сте видяли, американския амазон са пуснали глобъл сървис. При поръчката ви удържат авансово таксите за митнически разходи и ако се окаже, че са ви надвзели , ви връщат парите.
Аз пoръчах до английски адрес /за всеки случай/ и в последствие ми възстановиха около 12$ . Пускам Ви тук данни от инвойса, за да се ориентирате за "цената на удоволствието" Wink :
Item(s) Subtotal:    $97.69
Shipping & Handling:    $22.13
Total before tax:    $119.82
Import Fees Deposit    $37.82
Total for This Shipment:    $157.64

# 305
  • София
При наличието на доставка до Англия, не бих се занимавала с никакви превозвачи. А и 30$ няма да  обмитят.

Не знам дали сте видяли, американския амазон са пуснали глобъл сървис. При поръчката ви удържат авансово таксите за митнически разходи и ако се окаже, че са ви надвзели , ви връщат парите.
Аз пoръчах до английски адрес /за всеки случай/ и в последствие ми възстановиха около 12$ . Пускам Ви тук данни от инвойса, за да се ориентирате за "цената на удоволствието" Wink :
Item(s) Subtotal:    $97.69
Shipping & Handling:    $22.13
Total before tax:    $119.82
Import Fees Deposit    $37.82
Total for This Shipment:    $157.64
Мда, аз вече се възползвах и поръчах до адреса на габко в УК и пристигна за по-малко от седмица и от габко до тук 10 дена, абе доста бързо. Като цяло съм много доволна. Друг е въпроса, че напоръчвах едни М номера на Calvin Klein и като дойдоха едни огромни торби, сигурно XL бг стандарт, та се чудя сега какво да ги правя Grinning. Иначе чакам да ми върнат от депозита, че ми взеха доста, на 113 долара ми взеха 50 долара депозит. Не знам дали ще върнат де, но се надявам. Написаха ми ,че до 60 дни след покупката връщат, вече имам около месец и няма нищо дотук
Shantal, на теб след колко време ти ги върнаха, защото като гледам фактурата ти явно и на мен са надвзели?

Да напиша и за Shipito. При мен тези блокирания на акаунта в крайна сметка се оказаха заради различните пощенски кодове, някакви техни си мерки за сигурност. Ако нямате разлики в адресите, не очаквайте да ви правят проблеми. Ако всичко е наред и ми пристигне стоката мисля да ги ползвам пак

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:26 от insane

# 306
  • Sofia
Insane  , на 3-ти март съм поръчала, на 5-ти май са ми писали , че ми връщат. 

# 307
  • София
Insane  , на 3-ти март съм поръчала, на 5-ти май са ми писали , че ми връщат. 
Мерси, явно има още време Simple Smile

# 308
  • Varna
Благодаря ви поръчах от buynowfromusa.com  и за 2,3 седмици ще е тук  bouquet

# 309
  • София
Да се отчета- днес си взех стоката от пощата, която поръчах през шипито. Не съм ходила на митница, стойността беше 30 долара

# 310
Здравейте, сестра ми иска да ми прати телефон от САЩ, какво ще трябва да платя тук при доставката? Благодаря Hug

# 311
  • Sofia
Здравейте, сестра ми иска да ми прати телефон от САЩ, какво ще трябва да платя тук при доставката? Благодаря Hug

Ето в тази тема трябва да питаш: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758128.0. Peace

# 312
# 313
Шипито ми предлагат виртуална дебитна щатска карта. Добре ли е да си направя сега или ако/когато имам нужда от нея? Някой с такава?

# 314
Да изнамерим с коя фирма е най-добре да се поръчва от САЩ.  Фирмите, които изнамерих: www.delivery-shop.com/, http://www.bgshopper.com/, www.buynowfromusa.com/.http://www.---reklamen-spam---/; http://www.edepot-bg.com/index.html; http://tranzit.us; Аз и още един вариант гледах http://www.shipito.bg/ - наемаш си пощенска кутия в склад в САЩ; получваш си там нещата, уведомяват те, попълваш си САМ митническа декларация /сам декларираш цена на стоките/ и ти препращат нещата към БГ - хайде мацки, споделете кой какво е ползвал, кой как е поръчал и с кой е най-изгодно?

Здравейте!Някой може ли да даде мнение за usadostavka.com? Не мога да намеря нищо за фирмата..Дадоха ми много добра цена и ми изглежда странно.. Моля за съвет.

Общи условия

Активация на акаунт