Какво количество прясно мляко?

• 1 449
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Тонка, хич не се тревожи! Peace Сутрин мойта пие към 200 мл мляко с бисквити. После вечер на заспиване - 150 до 250 мл. Честно казано дори не знам колко, всеки път е различно, но веднъж ме орева, че беше по-малко отколкото й се пиеше и вече наливам догорце. Mr. Green
През нощта правя още 2 шишета ooooh! (общо идват към 300 мл), около 150 в шише, защото кога пие, кога не пие по 1-2 пъти мляко, естествено й давам да си допива преди това от предните шишета. Mr. Green Сипвам млякото в 2 отделни шишета, защото установихме, че пие докато не усети дънцето понякога! Не винаги, но все пак...
Сутрин като ставаме има около 3 шишета с мляко за миене. ooooh! Whistling Но пък не страдам от предразсъдъци - сипвам го преди да си легна, а даже едното шише го изпи днеска сутринта с бисквити за закуска. Не мисля, че може да стане нещо и да се развали толкова бързо. Иначе само мляко ще хвърляме, ужас! Sick

# 16
И аз вече (от около седмица някъде) давам пълномаслено прясно мляко сутрин и вечер по около 200-240 мл.  , в което добавям много мъничко захар Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт