Отговори
# 150
За името се уморих да споря с таткото той иска Мартин, щом иска така нямам против!

Хеееееееееййй, това е супер!!! Ще си имам бебе адашчеееееее!  Hug Hug Hug

# 151
  • София
Мецанке, не се ядосвай, нали сте там временно, ей сега ще ви стане жилището и ще забравиш бабката и щерка и. Ако пък много се нервиш - аз така се карах доста с една колежка, накрая така ми вдигна адреналина, че малко преди да си остана в майчинство с баткото с големия корем, така я наскубах, чудно....

# 152
  • София
Ника ти си страшна  Hug  Ще гледам да си нямам взимане даване с теб  smile3532

За името се уморих да споря с таткото той иска Мартин, щом иска така нямам против!

Хеееееееееййй, това е супер!!! Ще си имам бебе адашчеееееее!  Hug Hug Hug

Еми Супер Simple Smile Само да не размислим, за сега така сме решили  Joy

# 153
  • София
Не бе, аз съм хипер-спокоен човек, ама години наред да ти лазят по нервите... Плюс бременност и сбъркани хормони, стана велик коктейл.
Шефа само цъкаше, чудеше се да ни наказва ли, да се смее ли, да се благодари ли, че жена му не работи там или...
Между другото иначе извън работата много се разбирахме двете с "Русата чума". Когато родих ми прати подарък за бебето.

# 154
  • София
Не бе, аз съм хипер-спокоен човек, ама години наред да ти лазят по нервите... Плюс бременност и сбъркани хормони, стана велик коктейл.
Шефа само цъкаше, чудеше се да ни наказва ли, да се смее ли, да се благодари ли, че жена му не работи там или...
Между другото иначе извън работата много се разбирахме двете с "Русата чума". Когато родих ми прати подарък за бебето.

Предполагам Simple Smile Аз не се виждам да се скубя с някоя мадама. Явно те е изкарала извън нерви както подобава  Joy На др среща ако дойдеш ще се запознаем  Hug

# 155
Ехооооооо,аз се върнах!!!Прегледа мина доста добре.Хубави работи ни каза доки и гънки и мозъчна дейност си имаме така,че няма да е на мама малоумника.И най-важното докторката успя да му снима пишката да я покажем на тати,че той днес е дневна и не можа да дойде с нас.Но пък деди дойде(моя тати) и му чу и сърчицето как тупа.Много образователно.Сега вече,живи и здрави,си ни остават само рутинните изследвания и ЖК-то и да се раждаме!

# 156
  • София
Браво, Боби, развам се, че всичко е наред! Просто трябва да сме подготвени, че мозъчните гънки при мъжете често се появяват по-късно, а при определени индивиди - никога.  Laughing Hug

# 157
 newsm62 Ника, страшна си скица.  Hug Виж бабката надали ще я заскубя ,но щерка и беше на косъм.

Браво, Боби, развам се, че всичко е наред! Просто трябва да сме подготвени, че мозъчните гънки при мъжете често се появяват по-късно, а при определени индивиди - никога.  Laughing Hug

...Силно се надявам моето момченце да бъде със силно изразени мозъчни гънки  Praynig  Joy Joy Joy

# 158
Браво, Боби, развам се, че всичко е наред! Просто трябва да сме подготвени, че мозъчните гънки при мъжете често се появяват по-късно, а при определени индивиди - никога.  Laughing Hug
Да и в много моменти се убеждавам ,че моя мъж е от тези индивиди или че ги има гънките,ама са му на друго място-ниско отзад. Wink hahaha

# 159
Хаха, това е като оня зрител дето вика на професор Вучков че е супер, ама една черта му харесвал най-много, и коя е тая черта - оная дето разделя задника му на две части. Joy hahaha

# 160
Хаха, това е като оня зрител дето вика на професор Вучков че е супер, ама една черта му харесвал най-много, и коя е тая черта - оная дето разделя задника му на две части. Joy hahaha
smile3532 smile3532 smile3532

# 161

Joy

# 162
newsm62

Виви, добре дошла  Hug
Боби, браво за хубавите резултати  Party

Мецанке, опитай се да не се поддаваш на такива дразнители. Аз особено в началото на бременността много тежки моменти имах - работата, квартирата - навсякъхде страшни проблеми, но в един момент си казах, че си налагам да не се нервирам. Както се казваше в онази реклама - казах си стига  Laughing
И сега вече започнах да си пускам болнични и даже се чудя - един колега ме пита дали ще му помогна да завърши един проект, ама нещо страдам от абсолютна демотивация. Чак се учудвам на себе си - как мисля само за себе си. Обаче откакто взех да мисля така, се чувствам прекрасно  bowuu

Да се отчета за кремовете - аз се мажа от 2-рия месец с Elancyl. Засега нямам нищо. newsm78 Не се мажа много редовно де, ама май ще трябва да почна, защото усещам как ми се опъва кожата...
На кг последното мерене преди 3 седмици показа + 5 кг и на мен ми се струва ок.  newsm78 Докторът не взима отношение по тоя въпрос де.

Не се ядосвайте. Мислете за себе си и бебоците. Ето една доза приятно настроение от мен http://www.vbox7.com/play:9d20c3fa

Хайде хубава и спокойна вечер от мене.  smile3524

# 163
  • Бургас
Добро утро момичета !!!

Плами много сладко клипче  Hug
Уфф аз пък сънувах един ужасен сън тази вечер,дано по-скоро да го забравя.
Усмивки и хубав ден от мен !

# 164
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН   bouquet
ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА РАНО РАНО,СНОЩИ СНОЩИ НИ ПРИСТИГНА АКТ.КАТО СМЕ ХОДИЛИ ДО МОРЕТО СМЕ ПРЕВИШИЛИ СКОРОСТА С 30 КМ.НЯКЪДЕ ДО БУРГАС.АКТА ДОЙДЕ С ДВАМА ПОЛИЦАИ В КЪЩИ ПРИДРУЖЕН СЪС СНИМКА.ОКАЗА СЕ ,ЧЕ СЪМ СИ ИЗГУБИЛА И СИНИЯ ТАЛОН И ДНЕС ТРЯБВА ДА ХОДЯ ДО КАТ ДА СИ ВАДЯ НОВ.ПРЕДПОЧЕТОХ АКТА ДА ПИШАТ НА МОЕ ИМЕ ,ЗАЩОТО ОТ 2001 Г. ОТ КАКТО СЪМ ВЗЕЛА КНИЖКАТА НЯМАМ НАРУШЕНИЯ ,А МОЯ МЪЖ КАРАШЕ,НО ТОЙ Е С С-КАТЕГОРИЯ И ПЪТУВА И ИЗВЪН ГРАДА.СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА НЕ Е ГОЛЯМА ГЛОБАТА И ДА НЕ МИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА,ЗАЩОТО МАЙ МОЖЕ ДА МИ Я ВЗЕМАТ ЗА 1-2МЕСЕЦА,А ВСЕКИ ДЕН БОЖИ КАРАМ И БЕЗ КОЛА НЕ МОГА.  Cry
ДАНО ДА НИ Е ЛЕК ДЕНЯ НА ВСИЧКИ И УСМИХНАТ.

Общи условия

Активация на акаунт