Отговори
# 255
  • София
Ел, много мило ми стана за майка ти!
И това за левичарите да не е нещо лошо? Аз също съм левичарка и въобще в родата ми има ужасно много левичари, сина ми също е левичар.

# 256
  • Бургас
Sashkova да снимаш после твоето творение и да го качиш в албума ! Simple Smile
Момичета,чета една интересна тема и вижте какво намерих :
http://www.febchicks.com/blog/pregnancybirth/793

# 257
  • София
Ника, и в моя род е така. Аз съм много горда левичарка и както четох в един вестник "Левичарите командват света" Simple Smile. Но аз го използвам и като извинение за грознописа си и пипкавите неща с които не се справям много добре Mr. Green

# 258
Благодаря ви, много сте мили  Hug !

Venivet
, Честит Рожден Ден !

Бръмби, браво, страхотно изглеждат, сигурно са и чудесни на вкус  Flutter!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 20:27 от star

# 259
и аз съм левичарка, но не съм забелязала да ми пречи това, даже напротив, помага ми. Предния път с дъщеря ми като бях бременна изплетох едно одеалце. Още го пазя така че пак ще влезе в употреба. Сега също си бях харесала един модел да изплета, но нямам нито време, нито такова женалие като преди. Едвам изкачвам стълбите до нас ако се наложи, а ние сме на третия етаж, считайте за какво става дума.

# 260
Мацки,аз гледах едно интересно предаване по National geographik и там се изказа една теория,че левичарите са били еднояйчни близнаци в първия триместър на бременността,но с развитие на плода единия близнак изпада или другия издърпва всички хранителни вещества и пак единия не може да се рзвива и постепенно се абсорбира от майчиния организъм.Даваха доказателство на тази теория с това,че едноячните близнаци в 80% от случаите са си огледални копия и всъщност левичарите са огледалните копия на евентуалните си близнаци.Всъщност дори се изказа и мноние,че над 50% от бременностите стартират със зачеване на близнаци.Мислите ли ,че е достоверно?

# 261
Star, Честита ти девойка
Много да си ни пазите момите, чеее най-хубавите снахи да ни станат  Hug Hug

Амм, Сънни, много интересен разказ - аз все си мисля, че ако всичко с бебо е наред - ще ми е много по-спокойно вкъщи да си се роди. Незнам, някак не ми се нрави да ме карат да напъвам като не му е дошло времето още, да ми скачат на корема и т.н., а за секцио да не говорим...  smile3506

Сигурно мамите, които вече имат деца знаят какво е и са по-уверени вероятно, но какво като ще е първо детенце...

Де да знам, може сега да съм смела, че е далече още, а накрая да изгризя вратата само и само да стигна в болница...   animal037

# 262
Честито ново розово попълнение, Стар! Simple Smile
Стига сте писали за мъфини, кексове, дюнери и т.н.....докато ви четях си дояждах спагетите от китайския снощи и някак си така не ми стигна  Blush Само за хапване мисля и аз  Blush ужас, без значение сладко солено и т.н....Направих си днес една разходка до Скай Сити Център, че ми е близо, та си напазарих ананас и маслинки, мммм...Та отивам да си резна ананасче  Whistling

# 263
Честито ново розово попълнение, Стар! Simple Smile
Стига сте писали за мъфини, кексове, дюнери и т.н.....докато ви четях си дояждах спагетите от китайския снощи и някак си така не ми стигна  Blush Само за хапване мисля и аз  Blush ужас, без значение сладко солено и т.н....Направих си днес една разходка до Скай Сити Център, че ми е близо, та си напазарих ананас и маслинки, мммм...Та отивам да си резна ананасче  Whistling
Дарлинг,не си ме видяла каква съм прахосмукачка.Ако не хапна  поне 4 кит-катчета днеска не мога да заспя,а в паузите си замезвам с манджи! Rolling Eyes ShockedНаправо ми е странно как последния месец не съм качила нито едно кило,но за сметка на това си трупнах на корем доста. preggo

# 264
  • София
Момичета аз не минавам без поне 1 шоколад на ден Embarassed...

# 265
 Joy
ужас, омитаме всичко де що става за ядене май   Blush

Забравих да вметна, че пак нахълтах в Хиполенд да си позяпам туй-онуй, да си побутам някоя и друга количка...така ме сърбяха ръцете за някои покупки, но се спрях  Naughty

# 266
Joy
ужас, омитаме всичко де що става за ядене май   Blush

Забравих да вметна, че пак нахълтах в Хиполенд да си позяпам туй-онуй, да си побутам някоя и друга количка...така ме сърбяха ръцете за някои покупки, но се спрях  Naughty

Ще ме убиеш каква си маниячка. Joy После ще има да бутаме колички та ще ни пищят ушите.  Grinning

Аз го скивах това за раждането във вода и в къщи, но честно казано дори и с акушерка ме е страх да родя в къщи.

# 267
Bobi6ana, и аз съм го гледала това предаване за левичарите, много ми беше интересно и изглеждаше много достоверно. newsm78
Относно похапването, аз шоколад почти не ям, защото получавам киселини. Вече даже и рядко ми се прияжда, а по принцип съм шоколадомелачка.  Wink Е, виж, за сметка на това ми се ядат баклавички и тортички. Нями-нями! Ама повече налитам на соленичко, особено на тестени изделия. После защо съм имала целулит...  newsm78

# 268
  • София
Ние скоро ходихме до Арон в Люлин да гледаме за кухни. На първия етаж се оказа Baby-mall Party. Мъжът ми накрая се наложи да ме извлече към горния етаж Mr. Green. Мога да си седя цял ден в тези магазини. Вече ще ходя сама за да си разглеждам и пипам на спокойствие Wink

# 269
Ами какво да се прави, мн са сладурски тези магазини и всичко в тях...как да си излезеш ей тъй с празни ръце  Crazy
Това за раждането у дома и в басейни и т.н. ми се струва доста по-добре и по-спокойно....бих се навила и аз на такова ама при нас не съм чувала да се практикува (може и да е ставало въпрост нейде)

Общи условия

Активация на акаунт