Отговори
# 345
Добро утро и от мен!!!Като чета за снимки и се сещам,че от хиляди години не сме се снимали с бебО и не сме си вадили снимки.Да не кажа,че даже имаме само една извадена снимка,май. Embarassed
Аз си спя,та даже и на обяд,ама ставам по много пъти през нощта на пиш-паузи.Днес пак се заформя един хубав ,слънчев ден и смятам да поизляза за доста време.Целувки!!! Hug

# 346
Добро утро  kaffeetrmker_2
Мен голям глад ме гони вече,и сега ще нападна хладилника  Animal Pig  А после отивам да ме правят хубава,че ще ходим на сватбааа  4470 Що се отнася до спането,непробудна съм,и сутрин едвам ставам в 9:30 но с ужасни болки в корема понеже и за тоалетна не се сабуждам.... Tired егати кошмара  #Crazy

# 347
Здравейте  Hug Hug

Даниела, добре дошла и леко бременеене. Пописвай честичко   bouquet

Мяу , аз видях коремче (имам тренинг да си търся и мойто на огледалото  Joy Joy Joy )ама чакаме и профилните снимки!
Сега с гордост мога да си направя и аз някой фотос - да киризите и моя тумбак  hahaha

Да разкажа за заглавната страница:

По необясними за мен прчини започна да ми реже текста преди няколко теми - редуцирах, колкото мога, ама нейсе - пак кълцаше. Информирала съм модератор, за съжаление не може да ми помогне и Джедай по думите му, защоро е бъг на самия форум  newsm78
Не знам защо се получава на някои теми и дали наистина е само на някои - за съжаление не се знае колко точно символа е ограничението, но единственото решение, което успях да измисля е да разделя текста в 2 поста  newsm12

# 348
Добро утро!
Стар мерси за кафенцето и закуската!
Даниела добре дошла!
Мяу видях ги и аз снимките-страшна си направо!

Сега ще пия кафе и ще чакам милото да се прибере към 2 часа и да ходим на разходка,че май времето пак ще се разваля,а аз се бях заканила утре прозорци да бърша.Ама на мързеливия и Господ му помагал,че май и тази седмица няма да я свърша тая работа! Grinning

# 349
  • Плевен
Добро ви утро. Поизчистих малко и седнах да почина, още ми остава де. Добре дошли на новите. Честити добри новини на всички. Разгледах снимките, вие верно си имате бая големи кореми...Моя не е голям на фона на вашите. Особено сутрин като стана е все едно не съм акала 2 дена...Мяуче, на мен най си ми харесваш на онази снимка на пейката и на тази дето кърмиш Калина. Наистина на теб пък хич не ти личи корема. На мен какво предричате? Момче или момиче? Още не съм си снимала корема, но най-наподобява на Рали на корема, но моя е по-малък...Днес сме на сватба вечерта, утре на племенничката на рожден ден, та събота и неделя са ми богати откъм събития. Вчера нали бях на ЖК, та лекарката ми каза, че най-късно до 05.10 трябва да усетя вече шутове. Направо се притеснявам, че още няма ритничета. Реших на следващата ЖК, която е на 23.10 вече да си пусна малко болничен. Ще видим де, то тогава може да си променя мнението 100 пъти...Нали съм зодия Близнаци, та...все съм объркана. Айде стига съм писала, че доста стана. Лек ден за сега, до после. Отивам да си дочистя.

# 350
  • offshore & overseas
Мери, и на теб момиче! Ти какво си поръчала? Laughing И Ника ще се включи по-късно с прогноза, да чуем и нейните звезди.

# 351
  • Плевен
Момчеееееееее  Sad Сменяй предсказанието!!!

# 352
  • offshore & overseas
Е, ти не хващай 100% вяра. Моите звезди туй ми говорят, ама може и да лъжат. Mr. Green

# 353
  • Бургас
Аз пък си поръчвам момиче , но всички ми казват че ще е момче.
В понеделник със сигурност ще разбера.
Мяуче нещо да кажеш по въпроса?

# 354
  • offshore & overseas
Съни, според мен и ти чакаш мома. Не те виждам като мъжка мама. Joy До понеделник. Wink

# 355
Мяу, ти им уби ентусиазма.  Laughing На мен няма да питам какво пророкуваш, аз си имам собствена версия, ама тъй или иначе във вторник ще се разбере. Grinning

# 356
Мамиииии, тъкмо се върнах от ЖК.....На първо четене ще си имаме мома  passifier
Мн съм нахилена  Crazy По този повод издумках 2 банички  Blush
Ника, Мяу, за сега сте познали Simple Smile Да видим по натам какво ще стане  Hug
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 357
Missmall честита ти девойка! Hug

# 358
ЗДРАСТИИИ!
missmall ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА
ДАНИЕЛА ДОБРЕ ДОШЛА   bouquet ПРИ НАС ЩЕ ТИ ХАРЕСА  Hug
ДНЕС НАСТРОЕНИЕТО МИ ХИЧ ГО НЯМА ,СИГУРНО ЩОТО СНОЩИ  МИ ВЗЕХА ШОФЬОРСКИЯ ТАЛОН И МИ ВРЪЧИХА АКТА,НО СЕ НАДЯВАМ ЗА ВАС ДЕНЯ ДА Е ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ  Hug

# 359
  • Бургас
Missmall, честита ти момаHug

shomire, много кофти, мила. За колко парички е акта? А талона за колко време ти го взеха?

А на мен защо никой не предвижда, а?  Crossing Arms Я казвайте бързо - момче или момиче?

Има ли някоя от вас, която се мацоти с мас против стрии. Иска ми се някой да ме светне каква е рецептата, как се "отмирисва" тая мас и с какво се смесва.

Общи условия

Активация на акаунт