Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какво е амниоцентеза?
Кога бебето обикновено заема позиция с главата надолу?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какво е амниоцентеза?
Амниоцентезата е процедура, при която се взема малко количество от околоплодната течност на бебето в утробата. Тази течност съдържа клетки от бебето, които могат да бъдат изследвани за генетични аномалии и други здравословни проблеми. Процедурата включва поставяне на тънка игла през корема на бременната жена в околоплодния мехур, за да се изтегли течността.
-
Кога бебето обикновено заема позиция с главата надолу?
-
Какви са силните и слабите страни на LaRedoute?
-
Какво представлява процедурата на FM?
.И ми е едно сдухано и ми се плачеееееее. Снощи мъжа ми ме държа будна до 2 часа. Преинсталира някакви компютри. Накрая си легна с грандиозен скандал. Сутринта баба му
в 7 часа сутринта наду гнусното си гранясало радио в кухнята и реши да пее с радиото
...и с нея разправии. Имах планове да чистя да прибирам летни дрехи и да готвя. Нищо няма да пипна
. Направих си принцеси и си лежа пред телевизора и по-добре никои да не ми се мярка. Ама вас си ви обичам 

Аз хич не исках да разбирам рано рано, че не винаги е на 100% сигурно, но таткото ми изкара душата...само ми прегръща корема и си представя, че прегръща бебето, че и му говори - пита си го разни работи....а към мен няма такова внимание 
хапвайте спокойно
. Аз още не си го представям някак момче да е, ама може. Онзи ден сънувах, че момиче имам
. Дано е това, което искаш най-много! Ако не, на втори тур и аз и ти
Пък може да е хубаво за кожата...Да каже някой с опит.
И мен ме ядоса мъжа ми сутринта преди да излезе, ама забравих вече. Няма смисъл...

Викам си "айдееее язък , че се изръсих 50лв. за хубавото ми панталонче"...
Викам си - така е като искам да свърша всичко за нула време....ама аз съм си такава -бързачка... 
Това ми е мечтата от девойка - да имам две момиченца - кокиченца... 
!
, че окъснях... Добре, че писето е на работа, иначе щях гладен да го държа до следобед.

Сега ми се доготвя супичката и край