Отговори
# 360
  • София
Добро утро!
Днес се чувствам като парцал newsm11.И ми е едно сдухано и ми се плачеееееее. Снощи мъжа ми ме държа будна до 2 часа. Преинсталира някакви компютри. Накрая си легна с грандиозен скандал. Сутринта баба му Rage в 7 часа сутринта наду гнусното си гранясало радио в кухнята и реши да пее с радиото smile3514...и с нея разправии. Имах планове да чистя да прибирам летни дрехи и да готвя. Нищо няма да пипна smile3516. Направих си принцеси и си лежа пред телевизора и по-добре никои да не ми се мярка. Ама вас си ви обичам Hug
Аиде оплаках се и ми олекна.
missmall, честите девойка на първо четене!!! Да ти е жива и здрава  bouquet

# 361
  • Бургас
el_P не се ядосвай миличка ! Имаше една сентенция "Да се ядосваш ,значи да наказваш себе си за грешките на другите ! " Почивай си днес !  Hug
Офф ти ме подсети за тия дрехи и аз се каня от 4 дена да пренареждам гардероба ,ама все нещо ме домързява.  newsm78
Missmall честито момиченце ! /на 1-во четене/  stork-girl
puhtar как си днес??
Охх аз май днес рано ще приключа с работни ден,имат милост към мен и ще ме пуснат  newsm44
Мяуче сладур дано да си права !! Само се чудя как ако наистина е девойка го объркват от сега детето.Моето мъж все ме пита "как е малкия?",говори му в мъжки род ....А и нали ви казах че на свекито гледачката казала мъжко и всички вярват на това.
Аз май прекалих с писането.
 Hug

# 362
Благодаря на всички, искрено се надявам и за напред да си е девойка Simple Smile Аз хич не исках да разбирам рано рано, че не винаги е на 100% сигурно, но таткото ми изкара душата...само ми прегръща корема и си представя, че прегръща бебето, че и му говори - пита си го разни работи....а към мен няма такова внимание  Crossing Arms
Добре дошла на новата мама Simple Smile
Лекарство за лошо настроение мога да кажа, че е нещо сладичко, шоколадовко по възможност  Wink хапвайте спокойно Simple Smile

# 363
Добре съм Съни,благодаря ти! Hug
Чакам си мъжа и да ходим на някъде,че не ме свърта вкъщи.Сега мисля да пооправя и да изгладя,че да нямам работа после.
Ел хич не се ядосвай,гледай си тв и си почивай!

# 364
Мери, в понеделник съм на ФМ. Ще видим дали момчето ще го затвърди Марков  Grinning. Аз още не си го представям някак момче да е, ама може. Онзи ден сънувах, че момиче имам  newsm78 А по-натам и може би ще разберем дали това, че корема ти наподобява моя има връзка с цялата история  Heart Eyes. Дано е това, което искаш най-много! Ако не, на втори тур и аз и ти Hug Мяу, за мен какво казваш, а,а?  Simple Smile  
Missmall, честито момиченце на първо четене!
Мимита, мен не може да ме накара някой да се намажа с мас. Само при мисълта и  Sick Пък може да е хубаво за кожата...Да каже някой с опит.
el_P, няма да се ядосваш, мила, гледай си кефа и спокойствието  Peace И мен ме ядоса мъжа ми сутринта преди да излезе, ама забравих вече. Няма смисъл...

# 365
Здравейте, муцунки. Hug
Ел, душице я не се ядосвай на тая бабка.  Hug Hug Hug Днес си почивай и се отдай на мързела, работата може да почака. Hug
Като казах работа... уфффффф, аз в момента съм на работа и се очертава един безкраен и тъп ден.
missmall, честита ти мома.  Heart Eyes Hug
Отива да ви дочитам, че мнооого сте изписали.  Joy

# 366
здравейте и от мен-и аз не мога да спя от 2 седмици-бебето започва да рита към 4 часа и така по 2-3 часа будуваме,а ходя и на работа Sad
викам си да свиквам че сега ритници,след 4 месеца ревове.... Laughing
Понеже съм нова във форума някой да ме светне къде са тия албуми съсъ снимки,които качавате Embarassed
мерси предварително

# 367
  • София
Добър ден... Hug

На мен днес също не ми е от най готините дни.  Сутринта ходих до шивачката да си взема панталона, който вчера и оставих да ми подгъне отдолу. Обувам го аз и кво да видя  Shocked...окъсила ми го е... #Cussing out Викам си "айдееее язък , че се изръсих 50лв. за хубавото ми панталонче"... Sad... Ама, аз си бях виновна, щото и го бях забола с безопасни игли докъде да го резне - к`во съм мерила... newsm78
Отивам втори път и и го връчвам за поправка - добре, че винаги остава по малко в подгъва, та ми го оправи... Party
След това почнах да чистя килера - изхвърлих 3 торби с обувки и още толкова с пантофи...после измих тоалетните...и накрая пуснах прохото... и за финал ми стана лошо... ooooh! Викам си - така е като искам да свърша всичко за нула време....ама аз съм си такава -бързачка... Mr. Green

Missmall, честита ти девойка...   bouquet ...искаааааам и аз момааааа...  Flutter
Мяу, казвай к`во ти говорят звездите за мен... Thinking  Това ми е мечтата от девойка - да имам две момиченца - кокиченца... Heart Eyes Heart Eyes  Ама, ако е мъж - няма да го върна ...я... Mr. Green ...съдба... Във вторник ще разбера...надявам се.

# 368
  • offshore & overseas
Момичета, не се чудете -- аз пак паролирах албума. Сигурно някой случайно го е направил пак публичен, но аз помолих да си го оставим само за вътрешна употреба.

Хм, има едно ненадписано тумбаче. Я веднага да се поправи! Grinning

Следобед ще ви пророкувам, че след малко идва мойта хала.

# 369
Ха, добрутро на всички мами! Simple Smile   Nature Sun With Face
Аз явно проблеми със съня нямам, 'щото тъкмо се излюпвам успешно. Даже и да пишкам не ставам нощем.
Даниелаwelcome !
Missmal, поздравления за девойката!  stork-girl
el_P, недей да хабиш нерви, миличка!  Hug
Аз сега отивам да готвя  cook, че окъснях... Добре, че писето е на работа, иначе щях гладен да го държа до следобед.
До после, сладурки!

# 370
мерси на съни скай че ме светна за албумите-много сте сладки... Wink

# 371
Добър ден и от мен, девойки! Sunglasses
Честитки на mismall за новините и на новата мама за добре дошла! Hug

По необясними за мен прчини започна да ми реже текста преди няколко теми - редуцирах, колкото мога, ама нейсе - пак кълцаше. Информирала съм модератор, за съжаление не може да ми помогне и Джедай по думите му, защоро е бъг на самия форум  newsm78
Не знам защо се получава на някои теми и дали наистина е само на някои - за съжаление не се знае колко точно символа е ограничението, но единственото решение, което успях да измисля е да разделя текста в 2 поста

Броя знаци в мненията се коригира през управлението на мненията и темите в настройките на форума.
Да не са пипали нещо? newsm78

Хубав ден и слънчево настроение за всички на корем!  bouquet

# 372
Здравейте и от мен,

аз току що си изядох един хамбургер от арабите, то след като ви слушах вчера за тия дюнери. Ама то и аз не се храня много здравословно де. На работата ям само сандвичи ала KFC, Макдоналдс, шоколади, араби и т.н. Та сигурно бебето като се роди ще ми проговори на арабски   Crazy

Иначе днес на работата е много натоварено , няма да си ходим по-рано за съжаление. Така че на всички, които си почивате ви завиждам благородно.

За мазане с мас - честно казано не бих опитала, първо че загрява, второ май мирише. Може и да не съм права де, просто не съм пробвала.

# 373
Здравейте и от мен  Hug

Аз най-накрая приключих с  newsm75 wash hang 1dishes Сега ми се доготвя супичката и край  newsm44
Е като няма никой в къщи много ми спори работата. Малката я пратих снощи при баба ми и следобяд ще отида да си я взема да се поразходим. Мъжо е командировка и довечера го чакам да се завърне.

Честито на всички с добри новини  Hug Не съм ви чела назад затова вички под общ знаменател  Embarassed

Да се похваля, че онзи ден когато ходих на ЖК успях да се преборя с лекарката та ми взе секрет и намазка и ми пусна кръвните изследвания за СПИН и Васерман. Само не съм сигурна дали ми написа и кръвната група, но в понеделник като и взимам резултатите ще видя. Ако не е е  #Cussing out #2gunfire #Cussing out Еееее ама какво толко им бърка в работата да пускат всичко не мога да разбера. В края на краищата за какво ги плащам тези оигуровки тогава а?!?

Както и да. Връщам е набързо да ви изчета и по-къно ако имам време ще надникна пак.
Желая ви лек и слънчев следобед   bouquet

# 374
Ето нещо за повдигане на настроението. Аз това еинаги го гледам, когато съм увесила нос, особено ако мъжа ме е нервирал. Имам си още няколко такива любими клипа за вдигане на настроението, но ще ви ги сервирам един по един.
http://www.vbox7.com/play:b859a046

Сори ,ако някои не ми схващат хумора, аз си го схващам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт