Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Дуци , нещо не схващам , някой е писал нещо за теб и как се е намесил в нашата тема  newsm78

# 631
Дуци, какво е станало  Rolling Eyes ей затова не искам да пускам снимки и да споделям  Peace Като знаеш коя е кажи да я носолим  Twisted Evil

Гледахте ли новините, момче пребило друго отново и май детето е починало  Sad настръхва ми косата от такива новини  ...

пп... тия хора не знаят ли, че и с нов ник, пак ще разбереш кой е, стига админите да съдействат!!!

# 632
  • Варна
от Варна ... деца... а едното убило другото Confused...16 годишни, съученици..какви са тези побоища, главата ми не го побира...Сметки разчиствали.... ooooh!
За терзанията на Дуци и аз не съм в течение,ама аз къде чета, къде не успявам... Embarassed

# 633
Дуци, явно нещо съм пропуснала Embarassed. Нямам спомен да е имало външен човек в темата Rolling Eyes Цитирай, ако може.

# 634
И аз уж всичко чета, ама май съм пропуснала. Дуци, разкажи  Praynig
Ако няма да споделям независимо дали е за Катето или за друго, не виждам смисъл изобщо да пиша.

Новината за убийството е потресаваща.

Катето днес направи нов рекорд следобяд - спа 10 мин. и после й се приспа по никое време.

# 635
  • Бургас
Ами и аз нещо изтървах. Какво е станало? Последните дни чета, ама нещо съм пропуснала...

# 636
Не мога да цитирам, изтриха го веднага.
Въпросната регистирана пита нямате ли достойнство, не ви ли писна само да викате Аууу, Анна, аууу, Пепи, утре ще мога да цитирам дословно, ако държите.

пп... тия хора не знаят ли, че и с нов ник, пак ще разбереш кой е, стига админите да съдействат!!!
Да, но някои тънат в блажено информационно затъмнение Laughing

Новини вече не гледаме Rolling Eyes

# 637
И защо са го изтрили - ние щяхме да и отговорим  Twisted Evil
Не им се връзвай ами се гордей с красивите си деца и си свиркай  Whistling

Това с децата и убийството е ужасно  Confused

# 638
Явно има хора без работа  Wink
Дуци, не се поддавай на провокации. Знаеш, че те хареваме  Hug Та ти си душата на компанията  Grinning

# 639
Неприятно е, защото всички ви чувствам малко или много близки. Но поне към тази персона не съм хранила никакви чувства Mr. Green
А и не смятам, че общото внимание е насочено само към моята персона.

# 640
Затова съм в неведение, било е за кратко в наличност. Я не се ядосвай! То който е си знае, предполагам, но е много някак си... непочтено, подло да се извади нова регистрация, само за да се плювне нещо, дето някого дразни, или завижда нещо, или дявол знае къде го убива чепика. Който не му харесва нещо или се дразни, пък да си почине малко от форума, щом е такава работата. Тегли една майна и не се впечатлявай. Откакто минах на принципа, че данък обществено мнение не плащам, съм си много добре. Препоръчвам ти същия Crossing Arms
Доне, преинсталираха всичко на компютъра и сега не ще да отвори анкетата, късно ли е до края на седмицата? Липсва не знам си какво, което е необходимо, за да я отвори.
Дъртото склери накрая си е изскубало и абоката, само и само да не му правят системи  Rage. Иванчо ме пита защо се ядосвам - викам му -баба Даре не слуиша. И той- сякаш не иска да оздравее! Колко е прав в извода! Така директно го формулира, че като говорих с братовчедка ми й казах да го цитира пред баба Даре. Ако и това не помогне, не знам. Следващото е връзване на ръцете за рамката на леглото.

# 641
Малеее, вижте колко хора четат  Mr. Green

Дуци, аз сЯ не смея и едно гуш да ти кажа  Mr. Green

Ра, връзвайте я бабката  Confused ние в къщи си имаме един проклет старец  Crazy снощи болен, мъж ми му дава колдрекс , а той му вика "сгрей ми ракия"  hahaha

Айчуха, не се спотайвай  Hug как сте?

# 642
Брей, 13 скрити Laughing

# 643
И аз съм скрита  Joy Няма се ядосваш  Simple Smile

Алекс вдига Т,водих я при доки.Зъби  Crazy Гърлото е добре,само тия сополи я мъчат.Ще пие осцилококцинум.

На мен ми е нужно също нещо и за сън и за нерви  Whistling Голям рев от снощи.Дано няма други болни  Hug

# 644
  • Варна
Ох и Вики от днес е с хрема. Постоянно реве. Аман от тея зъби. Ще я водя на лекар да видим кое от къде е. Честно ви казвам вече нямам нерви да успокоявам и разнасям. Искам да се наспя #2gunfire
Споко бе хора, какво толкова се развълнувахте от това изказване. Хора- вспкакви има. Не може на всички да се угоди.
Хайде аз отивам пак да приспивам...

Общи условия

Активация на акаунт