Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Алекс е със сополи  Crazy Цяла нощ рева,днес ще ходя като зомби  Tired

# 601
Спополките са много неприятни. Катето още ги влачи. Да минават  Hug

Джоли, как е Ния?

А Мати?

julie.k, ти си един от хората с безмерно търпение, които познавам  Simple Smile

И Катето е само с 6 зъба още. Веселото предстои  Crazy

Има огромно желание да се храни сама. Само дето задължително обръща лъжицата надолу и докато й стигне устата няма нищо. А не дава да й помагам. Ей това мазало ми нанася психически травми, а е само началото  Crazy Иначе яде, ако ядеш същото, да не се мине случайно. Как ще отслабна при това положение не знам  Laughing

Донка, много добре  Grinning

# 602
  • София
Всички болнички бързо да се оправят  Hug

Дея е с 12 зъба, но в момента я мъчат яко  Confused. Общо мисля, че трябва да станат 20  Crazy

Иначе и аз като Дуци ще трябва да купувам чантичка, че фръцлата като ни гледа с кака й с чанти през рамо и вчера си сложи сама моята, а после й дадохме една на кака й, че моята й се влачи по земята  Heart Eyes Иначе ние с Билянка преди седмица открихме трамвайчето /тогава я качих за 1-ви път/ и вече си правим разходки през уикенда до центъра, а Дея се гледат с татко й, който казва, че при него е мноооого добричка Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 10:54 от Ninche

# 603
Дони, готина си!
И мой Николчо се храни сам. С вилица, с лъжица, не подбира. А като почне с ръка, хваща парчетата в шепата си и си пъха цялата ръка в устата, за да може и храната да му влезе в устата. Хич го няма с така наречение "pincer grasp", с палец и показалец да хваща нещата. Направо с цялата ръчичка.
И той никак не спи, сигурно зъби му растат. Дано е това и бързо да израстват, че да мирясаме!

Ние днес сме на фотосесия, за съботната притурка на в-к Стандарт, Стандарт за хората. Та тази събота, на 10ти октомври, ще лъснем в списанието аз, Никола и Максим ми в цялата си прелест. За мен и Максим ми щяло да има стайлинг и специално подбрани дрехи, а за Никола отговарям аз, та ще го накипря с едни дрешки на Gap и Baby Mexx.

# 604
  • София
Евридика, ще чакаме да излезе да ви видим  Crazy

джули, поздравления за търпението и това, че не се поддаваш на повечкото рев.. аз понеже си знам, че няма да се сдържа, не опитвам...  Blush

Болните да оздравяват  Praynig

пс. отваря ли ви се продавалник.ком  от вчера вечерта не мога да вляза...???

# 605
  • Варна
И Диана е със сополки още от петък. Аз затова не дойдох на срещата. Взе и да покашля. Може би от хремата, поне така се надявам. Първата нощ и тя плака до 1 часа, много нещастна беше, цялата в сълзи и сополи, много гадно.

# 606
  • Варна
Нашите пък са 14  smile3533 rotfImao
Имаме си 2 кучешки отскоро , така както гледам май скоро ще са 16
И нашите са 14 + 2 на път Simple Smile
Нямаме асансьор, на 6 етаж съм + партер.Била голяма повреда, в шок съм , след вчера като бяхме вкъщи цял ден в дъжда и днес ако сме така ще откачим....
Дони, готина си Wink
Всички сополиви да оздравяват

# 607
  • София
Евридика, успех на фотосесията Simple Smile А по какъв случай точно вас - в смисъл да не сте някои известни личности и аз да не знам  Mr. Green

# 608
 wavey
След двудневни усилия, най-накрая прочетох старата тема.
Малко ми е странно да се включвам по теми, които сте обсъждали преди толкова време, така чееее  smile3505

Само да отговоря на мамаиви(почти светкавично  Mr. Green) - бяхме за малко във Варна, но сега сме си в Шумен с Мишока. Малко ми е криво, защото татито ни остана във Варна, но какво да се прави, такъв е животът   Cry Надявам се скоро пак да сме си заедно  Praynig

Астарта, и Мишо още си смуче пръстите(не че ще е голямо успокоение за теб, но само да споделя). Струва ми се, че напоследък се случва все по-рядко, дано да спре скоро, че никак не ми харесва това му занимание.

Хайде отивам да  smile3529 , че имам още да ви гоня!

# 609
Привет!
И моите деца са сополиви, но нищо друго им няма и не обръщаме много внимание.

Влязох да ви кажа какво направих и Ели много го хареса. Аз си го измислих. Срязах на дължина една тиквичка и издълбах парчетата.
Вътрешността настъргах и към нея прибавих настърган картоф, морков, домат и яйце и сирене, малко чубрица, чесън. С тая смес напълних издълбаните тиквички и понеже ми остана още смес - напълних и една чушка. Изпекох в тава, налях вода и нарязах парченца масло във водата, нямах фолио да покрия и от време на време заливах тиквичките с вода. Накрая запекох отгоре кашкавал. Според мен ще стане много бързо ако се покрие с фолио, за да се задушат зеленчуците и после само да се махне, за да се запече и да придобие загар.
Мн вкусно стана. Може да се сложи и ориз, елда или каквото си искате. Всичко става за ядене и не се хвърля, тиквичката, в която се пече сместа става много яка от масълцето.

Все още зъбите при Ел са 0  Laughing

Аз едва се сдръжам  да не повръщам, засега устисквам. Помня, че миналият път, когато влизах в болница и ми беше мноо зле бях в 6 седмица, сега сигурно съм в 4-5та, не мога да преценя, утре дано ехографа покаже нещо по-точно.

# 610
ДеЩо, честито и от мен, завиждам ти малко, и ви се възхищавам за смелостта!
Мартина също има сополи, нощем реве, снощи вдигна Т, сега нищо и няма. Мисля, че е от зъбите, от май месец  не са излизали, само 6 има.
Иначе вчера две разходки в дъжда си направихме, да си поносим гумените ботуши. Много се кефи в локвите, аз също и се радвам.
Въпрос към мамите, които отбиха децата- как точно се прави, трябва ли да спи при друг човек, реват ли много, ако са заспивали на гърда, после как Thinking?
И да кажа само, че чета всичко, макар че пиша рядко Simple Smile

# 611
  • София
Някой виждал ли е някъде якенце/палтенце за момиченце, но не право спортно с цип, а примерно с копчета/вталено : по "елегантно" тоест  Flutter
Сакси, видях Яна на снимките ви  на 14-ти септември със страхотно якенце  Heart Eyes Много е готино и е супер сладка с него Simple Smile Нещо такова търся. Вие от къде го взехте.
Бях харесала едно яке в Пигиса, но е свършило. Сега са оснали едни златни, които също много ми харесват, но ми хрумна, че някое по-шик якенце също много ще й отива, че тя си има едно сребърно спортно  от кака си  Heart Eyes На Билянка й купих последните дни дънки и маратонки, а на Дея вчера само един анцунг от Фокса и ми се ще да купя още нещо да се "поизравнят" откъм покупки Simple Smile

# 612
Де Що, Честито, наистина си смела   bouquet много здраве и сили ти пожелавам.

Евредика, успех на фотосесията.

Ние в събота ходихем до Одрин, много хубаво беше, като имам време може да кача снимки. Накупихме на малката невероятни неща. Днес съм в отпуска уж да чета за един тест пък то о  сутрината не съм седнала покрай домакинските задължения и пак като се обърна все едно нищо не съм свършила.

# 613
  • София
Въобще не ми хвалете търпението (среднощния инат, по-скоро)  Laughing
Точно като си пуснах мнението, оттатък всичко утихна. Изчаках още 5-10 минути и се върнах там, за да лягам и аз да спя. Заварих я седнала в кошарката си, мълчаливо ме чакаше. Като ме видя, стана и само протегна ръчички към мен. Тук ме напусна всякакво желание да я "възпитавам". Откарахме си на моето легло до сутринта  Tired

Оооо, ще си имам зет и сватове медийни звезди?  Sunglasses А интервю ще имате ли? Непременно ще си купя вестника!

Веси, не се предавай! Оставяш Павката в обезопасена стая (ако трябва, обясни му, че излизате на разходка, ще сваляш количката и да те чака), смъкваш първо возилото, после се връщаш и сваляш Павел на ръце. Връщането по обратния начин (аз лично успявам стъпало по стъпало да кача количката, но при мен разкрачът на колелетата е подходящ за стълбището ни). И не се притеснявай да искаш помощ от преминаващи съседи - тормози ги. Шест етажа са ужасно много, уморително и досадно е, особено ако излизате на 2 разходки дневно, но няма само вкъщи да седите, я. Успех!

Не помня дали писах, но Дари започна да ми помага с прането  Heart Eyes Онзи ден отварям пералнята след като изпра и отидох да събера, каквото е изсъхнало. Малкото - тяпа, тяпа, тяпа - отиде, бръкна и ми донесе дреха на балкона. Едно по едно всичко извади и ми донесе. Направо се разтопих, колко било хубаво да има кой да ти помогне с усмивка на личице  newsm76 Вчера пак така ми донесе изпраните дрехи, уредих се с помощник  Party  Heart Eyes

# 614
  • Варна
оправиха асансьора  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт