Моля препоръчайте ми перяща прахосмукачка

• 781
  • 6
  •   1
Отговори
Нашата днес се скапа и вече твърдо съм решила, че ще си вземем перяща.
Не съм много наясно с тези прахосмукачки и се надявам да ми препоръчате марка и модел, както и някои особености - филтри, почистване и най-вече мамите които имат такава дали са доволни Hug

# 1
здравей:) моята перяща прахосмукачка е делонги, но аз я използвам 3-4 пъти в годината, всичко ми е с мокети.но без другата няма да се разминеш. иначе моята струваше някъде 700 лв, има 3 степени на температура- хладко, топло , пара.има си филтър ( вид гъба), който се пере, досега не съм го сменяла. препаратът в комплекта е супер малко и си купихме цяла туба- 10 л, който се разрежда

# 2
Нашата е LG и съм много доволна от нея - използваме я за чистене и от време на време за пране на дивана и седалките на колата,смуче си доста добре. Основните недостатъци са, че е по-шумна от другите прахосмукачки и е по-тежка. Иначе поддръжката е супер елементарна- изсипва се боклука,замиват се контейнера и филтъра с топла вода и това е.

# 3
# 4
Благодаря ви момичета  bouquet
Снощи търсих доста време инфо из нета, четах из разни форуми и др.
pavletutka , аз също се спрях на този модел, чета много добри отзиви за нея:
http://www.karcherbg.com/bproducts4.php?product_id=31&start= … amp;id_subgroup=0

# 5
  • Толбухин
Само да кажа че в Технополис я предлагат и е по-евтина от представителните магазини.Даже някой път я има на промоция.  Mr. Green

# 6
  • София
Леле хора отдавна си мечтая за нещо, което хем смуче, хем мие. Mr. Green
 (но не съм се интересувала какво има на пазара).  Ще е извините за глупавия въпрос,  Embarassed, но тези това ли правят или по отделно всяка функция - или смуче или мие. Примерно за паркет стават ли- първо да изсмуче грубото, а отзад да мине с "мопа" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт