Наско тежи 11,750 и е висок 86 см.Не говори много.Знае около 10-тина думи,всичко друго е "Ъ-ъ-ъ".Енергично и много упорито дете.Биба няма,така и не я пожела от начало.АМ пиеше допреди месец,кисело мляко набива с лъжичка от кофичка,освен това и компот,чай,само не и вода.Може да пие от чашка,но вечер заспива с шишенцето.С бирата е много интересен:като седнат мъж ми и свекъра и той се нарежда,носи си чашка,сипват му 1 пръст бира,прави наздраве и блаженно си изпива биричката,още по блаженно казва "А-а-а-а".
С яденето сме малко по-трудни,но пък щом си наддава добре,автомотично минава в графата "Здраво злоядо дете".Чурката ни е заголена и доктора днес каза,че Наско е готов за женене
.На ясла ще тръгнем декември накрая или януари.Само,че на мен ще ми е трудно да си намеря работа.Подметнах на мъжо да си търсим работа в Търново,ама той се нацупи,не му се оставя жп-то(те напоследък съвсем се изложиха,погна ги кризата и тях).Да не споменавам,че и работи на гарата в така добилото напоследък лоша слава село Славяново
.Оф спирам,че пак на мрънкане ме избива...

...Инката гони 14-те кила
и като я гледам си е добре...
...

Затова съм казала: само 1 топване на пръстче на вечер
И Марта си знае вече и след като го топне веднъж вика: Енооо! Нямаааа!, демек: Едно, няма повече. При нас помага факта, че тя е маниакално последователна, но ако беше друго дете и не иска да спазва тези правила и почне да ми се тръшка, незнам какво бих направила...