ДЕКЕМВРИ №104

• 30 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз да се отчета,докото не съм забравила мерките и теглилките.
Наско тежи 11,750 и е висок 86 см.Не говори много.Знае около 10-тина думи,всичко друго е "Ъ-ъ-ъ".Енергично и много упорито дете.Биба няма,така и не я пожела от начало.АМ пиеше допреди месец,кисело мляко набива с лъжичка от кофичка,освен това и компот,чай,само не и вода.Може да пие от чашка,но вечер заспива с шишенцето.С бирата е много интересен:като седнат мъж ми и свекъра и той се нарежда,носи си чашка,сипват му 1 пръст бира,прави наздраве и блаженно си изпива биричката,още по блаженно казва "А-а-а-а".
С яденето сме малко по-трудни,но пък щом си наддава добре,автомотично минава в графата "Здраво злоядо дете".Чурката ни е заголена и доктора днес каза,че Наско е готов за женене Laughing.Да да с този памперс коя ли мацка ще го хареса  hahaha.
На ясла ще тръгнем декември накрая или януари.Само,че на мен ще ми е трудно да си намеря работа.Подметнах на мъжо да си търсим работа в Търново,ама той се нацупи,не му се оставя жп-то(те напоследък съвсем се изложиха,погна ги кризата и тях).Да не споменавам,че и работи на гарата в така добилото напоследък лоша слава село Славяново  Tired.
Оф спирам,че пак на мрънкане ме избива...

# 61
Егати манИкенките doh
Кви са тия 8-9 кг newsm78...Инката гони 14-те кила  Flutter и като я гледам си е добре... Mr. Green
Янче, дърпай го мъж ти сега докато му е времето, че като попреминат годинките по-трудно става...

Ско, да нацеливаш нудистката Янче Heart Eyes...

# 62
Като ви чета бирените изпълнения та се чудя  newsm78  защо е нужно едно бебе ( щото още са ни бебета) да пие бира. Това някакво геройство ли е , полезно е за децата ли , що ли ... аз ли съм изостанала нещо. Ами дори и по-слаб това си е алкохол в крайна сметка, а всички знаем как действа той на организма ... а за бебе да не говорим.   Не искам никого да поучавам , всеки си знае как да си гледа и възпитава детето. Обаче това си е вредно. Сори ако съм засегнала някой.

# 63
Ми иска си човека,не мисля,че ще му стане нещо от 10-15 мл бира,все пак не я пие с халбите.

# 64
Ама разбира се , утре ще поиска уиски и пура  Joy

Не бе , всеки си знае. Аз просто изказвам своето мнение. Пък и както казваш , че е злояд съвсем не ми се вписват тия грамове в менюто. Що не пробват мъжете, като се присламчи малкия с чашката ,вместо бира да му сипят чайче  примерно, едва ли ще направи разлика ... освен ако не е привикнал към бирата вече.

# 65
По принцип мислех да се въздържа от мение по темата , така и ще направя искам само да ви покажа нещо , който иска и има време нека го прочете .Това е само извадка , цели текст се намира тук : статия

Цитат
Какво им се уврежда на децата, ако пият алкохол?

- Мозъкът. Оттук нататък говорим само за мозъка. Те няма да увредят вече сърцето, защото то е конструирано, няма да увредят директно бъбреците, но увреждат мозъчните клетки, които осъществяват най-висшата функция. Виждате, че доста разширих ефекта на алкохола, но това е, защото той е факт. Алкохолът има дългосрочно неблагоприятен ефект върху развиващия се мозък. Аз не казвам, че след детството консумацията на алкохол е безвредна. Във всяка една възраст алкохолното въздействие е неблагоприятно, но едва след детството количеството започва да играе роля. Там ограничената, инцидентната консумация на алкохол може да се окаже безвредна, защото вече имаме една стабилна детоксираща ензимна система на клетките, които разграждат алкохола и го превръщат в други продукти.

Обърнете внимание , че количеството играе роля едва в по-напреднала възраст , при децата дори минималните количества са вредни и нанасят увреждания .
А избора  пак си остава ваш.

# 66
О, Дуцко , вие там в Хамериката кога започвате биропиенето  Mr. Green ... метни едно очо на БТВ Новините от 15 септември да видиш как празнуват учениците по паркове и площадки , може и те да са закърмени с биричка. Рано или късно всеки почва , но по-добре да е късно  Naughty

# 67
Лично мен ако питаш , аз още не съм го започнала  Mr. Green , ама имам време де , до 21 ... Wink

Лятото Дидо беше на един рожден ден на по-голямо момче , гостите бяха 16-17 годишни , домашен купон и всички бяха на сода и сок, а като гледам купона е бил на шест и всички бяха доволни .

# 68
Той чайче си пие,течности поема с храната е по-скаран.
У дома не са битови алкохолици,не пият всеки ден,а твърд алкохол пък въобще,така че няма откъде да види уиски вкъщи(пури също).Не е закърмен с бира,но не мисля,че и ще му навреди толкова.Няма какво да ви обяснявам повече,поискало детето-дали сме му да опита.Има хора,които правят попарка от винце,че да спи спокойно детето им през ноща,ей на такова дете може да се увреди мозъка от системно приемане на силен алкохол.
При удряне и падане също умират мозъчни клетки,в целия си живот човек постоянно губи мозъчни клетки.
Или ми говорите за пристрастяване-не е и това,не ми реве докато му сипя бира,дори не си търси още след като се чукне с дядо и тати и си глътне глътката или две,колкото там сме му сипали.

# 69
Oх , Дуце , тук купоните на 12-13 годишни хлапета завършват с повръщане. Племеника ми такива неща ми е разказвал , че се плаша ... ама това са едни други теми , дето ще ни дойдат до главите на по-късен етап.

Мамо Яни , ясно е че му е рано на Насето за пристрастяване , въпреки че съм виждала 3 годишно да се тръшка до де не му дадат и съм сигурна ,че има такива случаи. Тук просто си говорим за вредата от алкохола при малките независимо от количеството. Аз съм последния човек , който може да ти каже какво да правиш , просто си казвам мнението. Може да ме прескочиш , повечето така правят  Mr. Green

# 70
  • Варна
Да се изкажа и аз за алкохола bowuu
Мъжът ми все напира да дава на Марта бира, а тя нали е лакомия не отказва. Но при нас даването на бира се заключава в топенето на пръстче в пяната. Аз съм против, но колкото повече се карам и възпротивявам, толкова повече те двамата ми правят на пук Crossing Arms Затова съм казала: само 1 топване на пръстче на вечер ooooh! И Марта си знае вече и след като го топне веднъж вика: Енооо! Нямаааа!, демек: Едно, няма повече. При нас помага факта, че тя е маниакално последователна, но ако беше друго дете и не иска да спазва тези правила и почне да ми се тръшка, незнам какво бих направила...
И в този ред на мисли, да ви питам: Нали уж повечето са 1 зодия - Стрелец (то и аз съм, де), ама вашите дечковци така ли са пристрастени към реда и режима? Мартата като стане 21:30 и почва като по часовник да ме дърпа и да вика: Айде, мий мий! и почва да се съблича. Shocked Отделно, ако нещо сме го сложили 2-3 пъти на 1 определено място, след това няма начин да го сложим на друго без тя да го премести на старото му място. ooooh! Като й кажа: Хайде сложи куклите да спят!, не мирясва докато не изрови всяка една играчка, която е кукла, плюшено мече, зайче и т.н. и не ги нареди едно до друго на пода да лежат и после ги завива с едно одеало и вика: Нанееее! Да спят демек. Ако я прекъснеш в нареждането следва рев и дърпане, драма... Снощи баща й се връща и заварва на пода в дневната цялата покрита редица и вика: Марте, туй да не е масов гроб на куклите, тате? Joy И тя: НЕ, нане! Shocked
Та, споделете, моля! Има ли и други редко-поредковци?

# 71
А у нас пък сме битови алкохолици!  Mr. Green
И чалга - нон стоп и даже си пеем с татко й известни парчета..
Яна играе кючек по-добре от Шакира!  Wink
Абе, с две думи - упадъчно семейство!

На мен този модел на поведение ми е перфектен! Flutter

Лятото Дидо беше на един рожден ден на по-голямо момче , гостите бяха 16-17 годишни , домашен купон и всички бяха на сода и сок, а като гледам купона е бил на шест и всички бяха доволни .

А това ми звучи много добре (може би щото купона е бил домашен), но там на 16-17 години посягат повечко към огнестрелното оръжие май... И изобщо масово е мнението, че на тия години вече се нуждаят от психоаналитик! Май повече ми харесва нашия, битов модел! Wink Тук децата поне не изперкулясват без време...

И аз мислех да се въздържа от мнение, но както стана модерно напоследък - въздържаш се с някой и друг цитат! Joy

п.п. Отивам да се въздържа в един друг форум сега!

# 72
Скоо, прибери зъбките  Twisted Evil Mr. Green

Дайв , не знам дали се дължи на зодията , аз също съм Стрелец , но Филип като седне с конструктора всички части ги нарежда в такъв ред , че ме удивява. Сутрин като вляза в банята нашия притичва , отваря ми вратата и сочи към неговата четка и паста за зъби и това се повтаря всяка сутрин.

# 73
 Twisted Evil ДарО, туй ми е от алкохола мЪ!  Twisted Evil

# 74
А! Относно зодията - Яна е Козирог и не знам какви са характерните черти, но със сигурност мога да кажа, че вкъщи си имам една високопланинска коза! Само над гардероба не е стигала!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт