ДЕКЕМВРИ №104

• 30 264
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Сега е мой ред ...
Честит рожден ден , Дуце!
Дуце , желая ти от сърце да си много здрава , много обичана , много щастлива и много уважавана. Обичам те много  Heart Eyes

# 616
  • София
От мен едни ухаещи зюмбюли.

Макси бъди щастлива и много много обич да има около теб. Да те слушат всички и много да те радват.

Така аз да се оплача, или похваля не зная точно какво, но се чуствам леко раздвоена. Та снощи след като си взех детето от едната баба (свеки) и отидохме при другата баба (мойта мама) да й занесем цветенца и да я видим, Ема рече - тук пинкам - и никакъв шанс да си тръгне  Rolling Eyes. Та така по никое време ме заряза детето, и се чудехме с баща й какво да правим като ни изненадва така, поне да бяхме подготвени, щяхме да организираме нещо.
Трудно спах, че не съм свикнала тъй  Crossing Arms и така.
Това е от мен, лек ви ден и много слънчев.

# 617
Максииии, жива и здрава, много успехи с каквото се захванеш, и здрави и добри деца  Hug

Ейййй, Нони, ще ми се и на нас така да ни каже Юлето, ама нЕма шанс, поне за сега. Излизахме с баща й в събота, и тя е ревала, разбира се за нас (бяхме при нашите). Като се прибрахме след около час и нещо и нашата веднага се облече да си ходим  hahaha Все едно сме я оставили на градина и идваме да си я вземем, а ние не бързахме, та си седя с обувките и якето известно време и викаше "одим"  Joy

И да ви кажа да се пазите, че времето много криво такова и всякакви болести идват. Ето сега и двамата са сополиви, но Юлето е на ясла и се чудя дали да я спирам пак при положение, че поне 1 дете е сополиво (а тъкмо бяха позачезнали). Мен гърло ме боли, мъжо пие колдрекс, баща ми и той Т има, всичко го боли. Та...пазете се!

# 618
  • СОФИЯ
Честит рожден ден Макси!Аз ти желая здраве и любов!Бъдете щастливи цялото семейство!
Много ти хубава момата! Heart EyesПоразгледах малко снимки без да питам.

Мария    Hug Heart Eyes

# 619
  • София
Макси, Честит рожден ден! Жива и здрава още дъъълги години, хубав празник.

# 620
Честит рожден ден Макси!
Честит рожден ден Розичке! /малко на патерици/
От сърце ви желая здраве, да сте щастливи, много обичани и значими и нека мили дечица и любящ съпруг да  правят дните ви неповторими и изпълнени с емоции! Hug

# 621
Благодаря ви момичета за хубавите поздрави ,букетчета и за това, че намерихте време да драснете по ред в моя чест  Hug
За всички вас:

# 622
  • София
Здравейте, мацки!

Аз по един такъв въпрос... понеже съм сигурна, че и на вас ви пука, та:
Предполагам всички сте чули за случилото се с малкия Сашко от гр. Сандански. В Клюкарника има 2 теми... Това е основният мотив за създаването на долната петиция от група майки, които искаме сигурност за децата на България. Ние не сме единствените, предприели някакви действия след този случай, но на всички ни се иска този път да бъдем чути... Моля, подпишете: http://bgpetition.com/nakazania---pedofili/index.html

И Честит Пеееетък!  Hug

# 623
  • BABYLAND
МАКСИ, честит празник! Бъди здрава, все така бърборива и мннннннного щастлива!   Hug Букетът, който ти поднасям е нетрадиционен, но много вкусен.  Wink

п.п. Продължавам с ОГРОООООМНО МЕРСИ за всички пожелания. СКО, туй с новите любови ми харесА, разбираш ли... А проблемации няма бе душа, то тоз моя освен да го обичат хората друго не мо'ат да правят. Wink

# 624
Въй , въй ... Нет, прекрасен букет ... да ме прощава Дуцка , ама си чопнах едно от оная страна дето не се виждат ... да не личи дупка  Mr. Green

И квооооооооооо , сега пауза ли има , що ли ... драснете по два реда де ...   Laughing

# 625
макси, честито на патерици

цвете, няма особена разлика кога ще стане никола, и в 7.30 става сутрин, и пак в толкова си ляга. само дето тогава става 'проблемация' тръгването ми на работа. все се надявам, че с детската ще се оправи тоя проблем, но какви ли други ще се появят?
иначе детската е смесени групи, имат 1-2 часа на ден за занимания, специални за тяхната възраст. ще видим какво ще ни донесе тази практика. първите дни ми казаха да седя с него. все пак дядо му ще е тук почти месец след като тръгне на детска, ако евентуално се разболее или спешно се наложи да търсим друга. иначе, честно казано, ми се иска никой да няма покрай нас. родителското тяло и от двете страни не одобрява много много как си възпитавам детето, а аз критики не обичам много Simple Smile и стават конфликти. добре ми беше като имаше гледачка, тя нищо напряко не ми казваше, хаха
тук много разпространени са кърлежите и май ще се наложи да удряме ваксини, всички това ми набиват. мноо ме е страх от тия кърлежи обаче и болестите, които предават и май ще се предам. иначе няма задължителни ваксини...
за протокола, висок 92см, широк 14.4 кг, 52см глава. казва 7-8 кратки думи и затова ни пратиха на ушен. макар че ако може да чуе пералнята през 3 стаи като почне да центруфугира, едва ли това му е проблема. иначе умно дете, на мама и тати Simple Smile
ще ходим на ски от 20ти и никола ще седи там на детска, да загрява за истинската детска от 1ви април, не на шега, ще го заведа за първи път. свило ми се е сърцето, но въпреки това, искам да го направя, струва ми се много необходимо да общува с деца, надявам се основно здрави Simple Smile
весел уикенд от нас

# 626
Ууу мъъъ ни тъ е срам , каква ти дупка , цял кратер зина ...гледай го сега какъв ми е наяден букета Sad
Розке мерси како за вкусния букет  Hug , ама следващия път ми го дай скришом под масата моля те , че аман с тез лакомии ooooh!
А на теб лека бременност желая , а на финала едно здраво и най-прекрасно бебче  Heart Eyes

Дарке , ти как след като си изтриеш шоколада около устата( вижда се ,не си мисли , че си прикрила следите) ела малко да полафиме. Вземи и Муш , че да стане по-весело Hug

# 627
От къде да я взема като не я знам де е ...  Mr. Green тя сама ще дойде само да надуши , че си станала  Laughing
Пък за дупката , ша прощаваш ... не се стърпях просто  Embarassed и хич не личи ...
Сподели сега темата за лаф, какво те развълнува из тез дни   Mr. Green

# 628
Всъщност , едва ли искаш да го прочетеш тук , но ако толкова много държиш мога и да споделя!!?!?  

# 629
ООООооооо  интересно ли е ... ела на ушенце да ми прошепнеш   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт