ДЕКЕМВРИ №104

• 30 134
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Вещ ...

Много , много успехи в начинанията , усмивки на лицето и любов в сърцето Heart Eyes

# 691
  • София
И аз не разбрах в какво точно участва, щото Слави не гледам, но да беше казала тук... за нея пак ще го загледам! Sunglasses

Вещи, ЧРД! Пожелавам ти да си здрава, и ти, и семейството ти, защото това е най-важното! И разбира се много кинти, кинтиии, че да има да сърфираш из он-лайн магазините! ЦелуФки!

Ей ти една тематична торта от мен... Wink

# 692
В новия проект на Слави , "Добре дошли в България", започва довечера  ... ама и ние само гадаем , виж как си трае вещицата му с вещица  Joy Joy Joy

# 693
  • СОФИЯ
Честит празник Вещи!

# 694
Вещуно, честит празник и от мен! Hug

# 695
  • София
Mного ви благодаря още веднъж!!!
Дарето какво е досетливо, от хормоните ще е, иначе не знам от какво може да е.  Mr. Green

Засега само кастингите. До края на седмицата ще ми кажат, ако  взимат. Wink

# 696
Ани, честит празник! Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало! Heart Eyes

# 697
  • BABYLAND
ВЕЩЕРИЧКЕ СКЪПА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! НЕКА ПО ВОДА ДА ТИ ВЪРВИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ. БЪДИ ОБИЧАНА, ЦЕНЕНА И ЗАПАЗИ ВЕСЕЛЯШКИЯ СИ ДУХ - ХАРЕСВАМ ГО МНОООООГО. ЖЕЛАЯ ТИ ПЪЛНИ ДЕБИТНИ КАРТИ И ЯКО ХАРЧЛЪК, ЪФ КОРС, ТАКА КАКТО САМО ТИ ЗНАЕШ ДА ХАРЧИШ. ЦЕЛУВАМ ТЕ МНОГО, БЕЗРАЗБОРНО И С МНОГО ЛИБОФ.

# 698
  • Sofia
Малко на патерици[/size] , Ани, честит Рожден ден !!! Бъди много здрава, щастлива и все така усмихната ,

п.п. Сега и Слави трябва да гледам, Щот искам да видя теб Wink

# 699
Момичета, я кажете нашата Вещуна даваха ли я, че не съм гледала две вечери Слави, пък нещо не му намирам вече архива.

# 700
Не още,Иве , аз също заспивам рано рано , ама по обед гледам записа на сайта на БТВ ... интересни образи има  Joy

# 701
  • София
Мерси, мацки.  Grinning Аз обаче май 'ич не бях забавна.  Rolling Eyes Ама вие нали знаете, че иначе съм?  Mr. Green Тъй че не ме съдете строго, стъписваш се, като заставаш така пред камерите.

# 702
  • Sofia
а ти защо не пита кога ще те дават!!! Аз заспивам и със зор стоя да не те изпусна  Mr. Green

# 703
Здравейте и от нас!
Виждам и се радвам много , че има и други мами осмелили се на второ детенце  Hug
Ние сме все така - малката ходи на ясла - на две седмици все си носим нещо вкъщи - почти винаги сме сополивки ... аз си почивам доколкото мога, вече ми натежева, но дано всичко е с хубав край. Измислихме си име (още от преди да разберем , че чакаме момченце) ще се казва Мартин:) А и малко да се поразсмеете - ще ви споделя тази "сутрин" кога станах - 16:02 часа  newsm62 smile3507
такова чудо отдавна не ми се е случвало скоро ... легнах си аз в 1 както обикновено с мисълта, че и тази нощ няма да се спи , то какво излезе Simple Smile
наваксах си всички безсънни нощи досега .. направо необяснимо защо .. Надявам се следващият път когато ви пиша да сме вече 4-ма:) лека вечер на всички!

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 19:05 от mishenka

# 704
  • Sofia
ех, че кеф ми става като чета,че някой чака вече второ! И как тайнично вече искам да съм подредила някои неща от "списъка" и Яши и тя да става кака  Simple Smile Някои от мамите с две,да иска трето? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт