Новите ни козметични похождения 2

• 43 742
  • 601
  •   1
Отговори
# 60
Blush  Това на Балеа е душгел (то-точно душ крем). Страхотно ухае! Като ягодов шейк Grinning
 Коректора не съм го ползвала, но имах подобен на друга марка и беше супер. Този го взех за 4.50лв.

# 61
  • Стара Загора
Blush  Това на Балеа е душгел (то-точно душ крем). Страхотно ухае! Като ягодов шейк Grinning
 Коректора не съм го ползвала, но имах подобен на друга марка и беше супер. Този го взех за 4.50лв.

Ооо аз на 7.10 ще ходя до стз иии ще проверя за тези душ кремове.  Peace Мерси за инфото.   bouquet

# 62
# 63
Плодов ексфолиант за лице и тяло с захарни кристали и аромат на маракуя ! Просто е невероятен , пристрастена съм , аромат , овлажняване на кожата и мекота , страхотно е !

# 64
  • Стара Загора
Плодов ексфолиант за лице и тяло с захарни кристали и аромат на маракуя ! Просто е невероятен , пристрастена съм , аромат , овлажняване на кожата и мекота , страхотно е !

Моля те кажи каква марка е и цена.  Praynig  И аз обужавам аромата на този плод.  Crazy

# 65
 Днес се сдобих с това с подарък гланц за устни. За пореден път си взимам и - най-добрия за мен, чудесно ми пасна и вече взимам трета или четвърта опаковка. Преди това ползвах на марката този с четката и също много ми хареса, но свършва много бързо. Предните дни си взех и Съшо съм много доволна. Чудесно се отразяват на кожата ми.

# 66
Да се присъединя и аз,макар че отдавна не съм писала.
Днешната ми придобивка е шампоана на Плантерс за възстановяване. МНого ми го похвалиха,утре мога и впечатления да кажа...

# 67
  • София
Изсушител за лак на Перфект под формата на спрей, но не намирам картинка....

# 68
  • София
pile6ko , този фон дьо тен покривен ли е?

# 69
Friq доволна ли си от пудрата на Lancome?

Днес пробвах пудрата и е страхотна  Heart Eyes От сутринта съм с нея и още не е мръднала.

# 70
Самият фон дьо тен не е особено покривен, но има някакъв лек, много нежен блясък, който озарява лицето. Според мен е за кожа без особени проблеми за прикриване  Simple Smile

# 71
  • София
Да, и аз вчера го загледах и точно това ми направи впечетление, че не изглежда много плътен. Мерси за отговора, аз все пак търся малко по-покривен фон дьо тен.  Hug

# 72
Самият фон дьо тен не е особено покривен, но има някакъв лек, много нежен блясък, който озарява лицето. Според мен е за кожа без особени проблеми за прикриване  Simple Smile

и аз ползвам само този  фон дьо тен. Стои наистина много естествено Simple Smile страхотен е е Simple Smile

# 73
  • На ръба..
От днес - тоалетно мляко на Регал

# 74

Общи условия

Активация на акаунт