Августовски бебета - тема № 3

• 28 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Супер сте,мами хубавици.
Филето яко хърка,но било от захапката му, че е малко обратна, иначе кьорав сопол не виждам..но много обичам да бъркам вътре. Стеримара го понася много добре,аз ако съм не бих дала..от трети клас не са ми капали капки в носа - мразя! Иначе бърничкам вътре с едни клечки за нос, които са много тънички и са в найлоново пликче - по евтини, пък тънички.
Лека вечер на всички мами..и непробудна Hug

# 451
Здравейте, аз също я обръщам Деската с размяна на мястото на главата и краката а не просто на ляво и дясно. Мисля , че това е по-удачният вариант , отколкото да е с гръб към стаята и мен.

newsm10 И аз точно така правех, най-добрият вариант е това!!!  newsm10 Само че след първия месец вече спрях да я въртя и подпирам отзад. Сега винаги е с извъртяна главичка наляво или надясно и нямаме такъв проблем да се върти само на една страна  Shocked

Безкофеиново аз пия
на Чибо инстантно. Ако нямам (случи ми се последните 10тина дни) пия обикновено, но повече мляко и мъничко кафе.

Срещичката наистина беше супер и обещавам и аз да турна снимчиците, ама трябва да видя Италианчето където ги е турнала, че и аз там??? Thinking  Магаре, ти къде ги гледа???  newsm78

# 452
Янче, нЕ се прай..... в албима на Август- срещи горещи  Mr. Green Чакаме!!!  Mr. Green

Жестоки сте, ама да не съм разбрала, че някой се оглежда в снахата Андреа!!!  Naughty #2gunfire

# 453
  • Бургас
Да , в албума "Срещи-горещи" само , че най-отзад , последните снимки Simple Smile много добре изглеждате всички мамчета и бебоците са супер  Heart Eyes

# 454
Ааааа Ок, Ок  Flutter Реших, че може някакъв нов албум 'следродов' да има  Joy Не че бях погледнала, но първо да питам  Blush
Харе утре шъ ги турна, че ся ми съ спииии  newsm09 smile3503 Да всички освен МЕН наистина изглеждат супер - сякаш не са раждали. Само аз още съм със шкемба и тлъсто около нея, както и цомби като за световно!  Shocked  baby smile3514 smile3511 smile3515 smile3506 newsm61 smile3512  Banghead ban newsm39 running jump

Сънчо: ти ли разправяше как не си се сетила как се пише някаква елементарна дума? На мен тази вечер ми се случи, но с една дума на английски на ниво предучилищна Shocked  А онзи ден в парка забравих дали съм на 26 или на 27 години!!!  #Crazy Та кой казваше нещо за затъпяване, което ни държи и СЛЕД раждането???  newsm78  smile3502 smile3532

Лека ви  Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 00:13 от yana-sladurana

# 455

stella77 как сте днес? Има ли подобрение?
Ами не знам какво да кажа?!
Днес пак ще ходим на лекар, но при педито в Трета поликлиника на консултация - месечна, та ще я  изненадам с нашите проблеми, тя не знае нищо за тях, защото последния път като се видяхме ни изпрати да се лекуваме със стери мара, без да му преслуша въобше гърдите, за което много се ядосах, и именно защото я послушах и затва се стигна до антибиотика.
Лошото е, че все още се чува това задно хъркане и започвам да се чудя, дали не е няква алергия, и аз не знам какво да миасля. Когато е в стаята на батко си, а тя е слънчева и топла, няма май такива хриптения, но когато го сложа в креватчето му при нас и започват. Не знам , може и да си внушавам.
Днес ще питам педито как да се установи, дали е алергия или хрема. Но ебаси хремата 2 седмици и 3-4 дни вече????
Чакам с нетърпение да се оправим и да се видим в парка.

Янчееее, ако знаеш аз къв шкембак имам, ще се успокоиш - 6-ти месец, кака  Shocked
Моите познати , които не знаят, че съм родила, все ме питат кога ще раждам  Laughing
Много е гадно, но за съжаление си мисля, че при мен няма да спадне това нещо или, ако спадне, ще е съвсем малко.  Sad

Снимките ви са супер, върнах и назад снимките и с една носталгия по бременността ги разглеждах и тайничко ви завиждам за срещичките  Party

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:19 от stella77

# 456
  • София
Хи-хи какво за затъпяването викате - според мен е от недоспиването сега - ще ни мине Wink

Аз добавих и подредих няколкото снимки от моето фото  smile3509 (абе не направих ли повече снимки  newsm78  Rolling Eyes )  hahaha

... нов албум 'следродов' ...
Яна тоя албум го прочетох като сладоледов - май е време за закуска   newsm55 eat  wavey

И Бобчо много обича все надясно да се врътка, но наистина натам е решетката на леглото и прозореца...

stella77 дано не е нещо сериозно и бързо да се подобри и ти да се успокоиш  Hug

# 457
Добро утро и от мен!
Може ли да помоля някой да ми прати паролата на албума -  Praynig - искам и аз да кача снимки на Алекс, пък и да се порадвам на вашите бебчета! Hug

# 458
  • София
Добро утро мами! Ние вече спим по-спокойно и по-продължителни и ето намирам време, не само да ви чета, ами и да пописвам от време на време. Имам питане- вие пътували ли сте на по-дълги разстояния с бебоците и за колко време? Може да ви се струва глупавичък въпроса, ама ние имаме търкания с половинката. Той смята, 4е на бебо му е още рано да ходи за по-дълго нагости на баба и дядо. Като казвам за по-дълго, имам предвид седмица. Това е, пиша не за друго, ами защото знам ,4е ще ме подкрепите:)) и на мен ще ми олекне, а пък и ще ми дойдат сили да се боря:))  smile3512

# 459
Дани - това си зависи от вас самите, от бебчето и от конкретните условия при баба и дядо!
Аз обаче май няма да те подкрепя - незнам колко е голямо вашето бебче, но с моето не бих отишла за 1 седмица някъде! Simple Smile

# 460
Добро утро! Най-накрая и аз качих моите снимчици от срещичката ни  photo smile3509  Hug

Дани, аз те подкрепям.  newsm10 На месец и половина бяхме за 4 дни при баба й в Казанлък и й се отрази много добре. Спа много, беше спокойничка Simple Smile Чистият въздух определено си оказа влияние! Grinning А Сънчо и Данчето чак до Гърция отидоха, Шайн на нашето моренце... така че споко. Щом се чувстваш уверена - давайте! Ако ви е по-дълъг пътя просто правете повече почивки (най-вече заради гръбчето от кошкчето за кола)

# 461
Хей, мацки кога сте си правили среща, аз пак съм неразбрала  hahaha.
Отивам да гледам снимките, че от доста време не съм влизала.
Аз да ви кажа имаме следния проблем- кожата ни е адкси суха. Първо ни се появиха леки обривчета по коремчето и лицето, сега пъпките ги няма, но кожата на бебка е като шкурка. Много и е сухичка и по колкото и пъти на ден да я мажа не помага.
Мазах я с Бюбхен, после с на Авент лосиона, сега сме с на Авент кремчето за сухи участъци и не и се оправя. Лицето също започнах да мажа по препоръка на педи с крема на Себа мед за лице, но 5 мин след като я намажа и е като шкурка.
Аз съм със супер суха кожа, но никога не ми е било чак така .
Дайте съвет какво да направя, мажа я по няколко пъти на ден, но засеега без ефект.
Като и бяха още пъпките я водих на кожен, но той ми каза, че  е нормален обрив от кърменето, щото много папаме.
Моля за съвет.

# 462
Angel1: ние писахме тук, но ти като не влизаш няма как да разбереш  Joy Но на теб ти е простено, понеже наистина сигурно ти е трудно...

'Шкурчестата' кожа на лицето е факт при много бебенца. Аз от няколко дни мажа с крема за лице на Хип и кожата й доста омекна. Поздрави!  Hug

Стела77: ама на теб и кг ли са ти отгоре? Щото аз скоро май ще стана на кг като бременна!!!!!  Shocked Започнах лека диета, та да видим, че страшна работа, какааааа  newsm45 smile3511 smile3514

# 463
Ние не сме пътували с бебка, защото тати е против, но пък вече 2 пъти я оставям на майка ми за по 3 дни... е ние сме на АМ и това доста улеснява нещата Simple Smile. Според мен няма нищо страшно да се разходите с бебе за седмица на гости, стига да има необходимите условия (вода и покрив Wink )

# 464
  • Варна
Дани няма проблем да пътуваш, но ако пътя е повече от три часа трябва да спирате за почивка. А иначе ако има условия във майка ти въобще  не се чуди. Peace

Angel1 ние досега мазахме Дарито със зехтин, сега мажа със олио на Саносан, но със зехтина беше сто пъти по омазнена кожата, така че като изхабя олиото ще се жърна на зехтина ако искаш пробвай със зехтин.

Имам няколко въпроса ще се радвам да ми  отговорите:
1. През деня къде стоят бебета ви ако не сте на разходка? Ние стоим в шезлонга на най-легналото положение, но се чудя дали няма проблем за гръбчето.
2. Подсичат ли се гушките на бебенцата ви и ако да с какво ги мажете?
3. Към мамите, които са само на АМ - колко хранения имате на ден и по колко милилитра?

Общи условия

Активация на акаунт