СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 78 013
  • 1 619
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти, Кати! А относно организирането на нов протест - аз съм за!

# 211
На мен нещо не ми е ясно  newsm78 Вчера в 30 ОДЗ имаше 3 свободни места за набор 2006 текущи групи. Звъннах на директорката и тя потвърди. Днес гледам класирането - няма приети  Shocked Къде са местата....

Освен това от дирекция "Образование", отговорника за район Студентски ми каза, че ще има места за 2006 набор в ОДЗ 12, ама не знаеше дали тази седмица или другата. За тази нямаше. Да видим дали другата ще ни уведомят и дали въобще ще ги има.

# 212
Здравейте! Не следя темата редовно, понеже не знам защо си мисля, че още не ми е опрял проблема до главата... Което сигурно е много лекомислено от моя страна.
Накратко, една мама от квартала, с детенце на около годинка и половина ми обясни, че вече е подала молба за градина / не за ясла/, за да има шанс да и излезе реда Rolling Eyes Тъй като и ние сме вече в тази крехка възраст, ще ви досадя да попитам наистина ли е време да се записваме. И друг един проблем - щеше ми се докато навърши 4 години да си стои вкъщи, а след това да я пускам на градина. Голямата дъщеря много ми боледуваше и като цяло нямам добър опит с градините, затова. Но дали ако пропусна момента, когато малкото е на 3 години, ще имам изобщо шанс да тръгне на градина по-късно?

# 213
Тъй като следя за приятелка(моето е прието),в списъците се появява дете от последно на първо желание и след като другите имат числа,системата му дава и хоп-вътре Grinning Малко е кофти,нали?
Снощи до последно нямаше обявени свободни места,а днес има класирани 3 деца!Защо не се обявяват предварително? newsm78

# 214
  • offshore & overseas
Simple SmileЗдравейте,искам да Ви изложа един конкретен случай и да попитам как е възможно чакащо\неприето дете\да посещава вече детска градина защото леля му работи в нея. Става въпрос за 106 ЦДГ 'Княгиня Мария-Луиза', Сердика,а детето е Николай Цветанов Пенов в моментта на 8 място в списака на чакащите,а обявените свободни места са 0.!Името на леля му е Силвия Цветанова.  Защо трябва децата да ги записваме  и да следим някакви опашки ,като продължават да се приемат по този начин. ooooh!  Най-лошото е,че това не е грешка на системата ,защото лично майка му каза" няма шанс да влезе ,но леля му ще го уреди с директорката" Shocked,което вече е факт!!!

Извинявайте, че така нахлувам, но понеже съм потърпевша по случая, бих желала да върна лентата малко назад.

Не знам как се казва леля му на Никито, но името на едната от възпитателките е г-жа Пенова. Как мислите, дали е случайно съвпадение?

# 215
Моля, кажете къде да съобщя за нередност!
Едно дете го приемат 3-та поред седмица (2-ра със звездичка) в едно ОДЗ.  Shocked
Предварително благодаря!
  bouquet

# 216
Хей здравейте!!!
Аз се завърнах...Да видим дали съм липсвала на някого... Hug
Поздрави!!!

# 217
Моля, кажете къде да съобщя за нередност!
Едно дете го приемат 3-та поред седмица (2-ра със звездичка) в едно ОДЗ.  Shocked
Предварително благодаря!
  bouquet

Пиши в обратната връзка, а от понеделник се обади и пиши на дирекция "Образование".

Вече аз лично нямам никаква вяра в системата. Може да не е умишлено, а да се е сбъгясала, но все повече нередности цвъкат.

# 218
Здравейте! Не следя темата редовно, понеже не знам защо си мисля, че още не ми е опрял проблема до главата... Което сигурно е много лекомислено от моя страна.
Накратко, една мама от квартала, с детенце на около годинка и половина ми обясни, че вече е подала молба за градина / не за ясла/, за да има шанс да и излезе реда Rolling Eyes Тъй като и ние сме вече в тази крехка възраст, ще ви досадя да попитам наистина ли е време да се записваме. И друг един проблем - щеше ми се докато навърши 4 години да си стои вкъщи, а след това да я пускам на градина. Голямата дъщеря много ми боледуваше и като цяло нямам добър опит с градините, затова. Но дали ако пропусна момента, когато малкото е на 3 години, ще имам изобщо шанс да тръгне на градина по-късно?

Ами моето дете все още не е прието, а трябваше да е втора група. Не само това. Няма изгледи да го приемат въобще някога. Не и в държавата Абсурдландия. Направи си сметка кога да запишеш детенце...

# 219
Не съм чела темата...просто нямам нужното време...

Моля да се съберем отново някъде инициативният комитет от пролетта!!!И...трябва ми Радо,ако не пише вече във темата,нека някой го покани!!!Поздрави!!!

# 220
  • гр.София
  влюбена в живота, стилът ти те издава, ама старият ти ник и профил си стоят,не си банната, що така?
 Вечер, освен в почивен ден, ми е невъзможно. Иначе-приемам.
 Нека има и нови попълнения,обаче.

ЕлиЯна, има време до 3 годинки на детето,може да размислиш. Тогава и шансовете ще са ти най-големи за ЦДГ,стига да имаш такова удобно като местоположение.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 09:12 от blanc

# 221
 влюбена в живота, стилът ти те издава, ама старият ти ник и профил си стоят,не си банната, що така?
 Вечер, освен в почивен ден, ми е невъзможно. Иначе-приемам.
 Нека има и нови попълнения,обаче.

ЕлиЯна, има време до 3 годинки на детето,може да размислиш. Тогава и шансовете ще са ти най-големи за ЦДГ,стига да имаш такова удобно като местоположение.
Не знам...Аз когато пробвам не става...За мен също е удобно привечер,или почивен ден...

# 222
Все се каня да ви питам и забравям!
Регистрирах бебето на прятелка, за да видим как да подадем детето за класиране за др.година.
Значи, моят Дидо системата го прие, роден е дек 2008, а нейният син е януари 2009, регистрирахме го, но не ни дава опция "добави радина", за да се нареди по списъците. На какво може да се дължи това?Реално той е на 8м, след 2 месеца ще е на 10, може при класиране попринцип да попадне в ясла, но няма как да му прибавя градина.

Още нещо, заради нея гледах ж.к. Лагера и ж.к. Стрелбище май беше, около "Цар Борис III"булеварда. Това са стари квартали да ви кажа, но градини няма Rolling Eyes Ясли хептен няма. Та не мисля, че проблема е само в кварталите, които са се разрастнали, ами май и в по-старите градините са кът.

Още нещо, поради провеждането на предизборна кампания, говорих с кандидат-кмет, няма да му казвам името, човекът е млад, на 32, нахъсал се е, но ето че и той не знаеше, че теренът в Гевгелийски за ДГ няма как да го осъществи, защото част от него /тук писахте относно терените/ се оказа, че е продадена или нещо такова. Защото той каза, че има 2 проекта за градини, за които ще се бори в общ. Илинден. Ако го изберат поне вече съм се запознала с него, та ще ходя да говоря, ако не е той, ще се наложи другия да ме слуша Laughing

# 223
            Ако проследите тези със звездичките май почти навсякъде са трета седмица! Или повечето от тях.Аз засякох такива повече от споменатото по-горе дете! LaughingМай системата нещо пак е зациклила.
            Ето ви още един пример -

53 ЦДГ 'Света Троица ', Илинден

1-ВА ГРАДИНСКА ГРУПА, РОДЕНИ 2006 г.

КЛАСИРАНИ НА ТЕКУЩО КЛАСИРАНЕ ОТ 19.09.2009г.

1.
2.  
3.
4.
5.
6.
7. Божидара ..... 8.0 т. 090522-17435833
8.

КЛАСИРАНИ НА ТЕКУЩО КЛАСИРАНЕ ОТ 26.09.2009г.

1.
2.
3.
4. Божидара ...... 8.0 т. 090522-17435833 *

КЛАСИРАНИ НА ТЕКУЩО КЛАСИРАНЕ ОТ 3.10.2009г.

1. Божидара ...... 8.0 т. 090522-17435833 *
2.  

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 14:50 от Didia

# 224
  • на Мелмак
ние не сме приети Wink
а за бебетата и аз моето го записах,но още няма опция за детски градини,може би догодина newsm78

Общи условия

Активация на акаунт