СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 78 096
  • 1 619
  •   1
Отговори
# 1 080
Районна е към община Лозенец със сигурност. Не съм сигурна обаче дали квартала е Витоша или друг, но това няма значение. Важно е районната община.

# 1 081
  • София
Районна е към община Лозенец със сигурност. Не съм сигурна обаче дали квартала е Витоша или друг, но това няма значение. Важно е районната община.
Кв.Витоша започва от Зоопарка нагоре по Симеоновско шосе,там си е Лозенец,на границата с Хладилника.

# 1 082
Момичета, приети сме в градина, където впоследствие се отказахме да запишем детето си, не виждам опция " премахни ", или " откажи " за градината, където сме се класирали, как да я отпиша ?  Нямам търпение някоя осведомена мама да ми каже за да ви разкажа защо се отказахме да я запишем там.

# 1 083
  • гр.София
 Много съм любопитна.
 Дъмбълдор, имаш два варианта само.
 1. Утре звъниш на дир-ката и казваш,че ОТказваш, а тя маркира в системата отказ.
 2. Траеш си до петък, когато системата сама ще те отчете като ОТказан.
 Дано не си изгърмяла първото си желание.

# 1 084
Привет мами,
може ли да се прави размяна на децата от детски градини ? Ние сме приети в 145 ЦДГ Българка, но ми е малко далечко,  ако случайно има желаещи, интересуват ме детските градини в района на Красно село Брезичка, Приказна калина и Чуден свят, може и на лични
Благодаря   bouquet

# 1 085
blanc , с най-голямо удоволствие ще ви кажа. Нашето момиченце толкова се моли за детска градина, че бях готова да преглътна факта, че коментираната на предишните страници детска градина в кв. Челопечене е на 16км. от вкъщи и други разни неудобства, НО. Два дена поред ходим да я огледаме. Първият път всичките врати на външната ограда зеят и някакъв селски пръч си вкарал вътре песа да си свърши физиологичните нужди, а уж се охранявала градината. Вторият ден, този път по светло, посред бял ден отиваме ( неделя ) и в двора на градината навързани един до друг около 10 коня, вратите отново зеят. Дотам с компромисите. Никой не може да ме убеди, че поне един човек от персонала на градината не е знаел за тези безобразия, макар че те там всички се знаят общо-взето и сигурно не е тайна за никого. Иначе детската градина е нова, изглежда добре, боядисана е в разноцветни багри, площадките са големи, на сайта пише, че е оборудвана с всичко необходимо за децата. По други крайни квартали и разни села също пустеят детски градини, а в населените места хората се чудят къде да си запишат децата. Абсурд някакъв. Записът с конете в двора мисля да го пратя на сайта на общината.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 13:45 от дъмбълдор

# 1 086
  • София
дъмбълдор,според мен по-коректно би било да се обадиш на Директорката и да я уведомиш за
причините,поради които не желаете да запишете детето си в тази градина.
А пък тя,от своя страна,да реши какви мерки да предприеме относно вратите и конете...  Peace

# 1 087
  • София, под Карлсон
дъмбълдор,според мен по-коректно би било да се обадиш на Директорката и да я уведомиш за
причините,поради които не желаете да запишете детето си в тази градина.
А пък тя,от своя страна,да реши какви мерки да предприеме относно вратите и конете...  Peace

Принципно си права, но само принципно  Confused Ако директорката си върши добре работата детската градина няма да е разграден двор, в който да пасат домашни животни. Аз лично подкрепям идеята да се изпрати директно на Общината, ако има начин направо да се качи там, още по- добре.  newsm78

# 1 088
  • гр.София
 И снимки в пресата бих пратила.

# 1 089
  • София
Градината е в огромен двор,явно е строена на място на стара такава...не съм сигурна.
Откъм централния и страничния вход има ограда и две врати,като едната(страничната) е заключена с катинар.
Площадката,където извеждат децата е на гърба на градината,оттам навътре към двора има сигурно още към 400-500м.
до края.Не съм сигурна в разстоянието,довечера ще имам по-точно описание на двора...

Ако директорката си върши добре работата детската градина няма да е разграден двор, в който да пасат домашни животни
Относно това,аз лично не бих се наела да определям кой как си върши работата.
Особено по писания из форума!
Но личното ми впечатление от директорката-г-жа Бързева за няколкото срещи,които съм имала с нея е,че е прекрасен Човек и ръководител.

# 1 090
  • гр.София
 Ако не ми беше тъжно за детето на Д. (пък и за което и да е дете), щеше да ми е смешно-представих си гледката на табуна на детската площадка и какъв репортаж би излязъл.
 Дир-ката не може да пази там денонощно. Персоналът пък сигурно е местен,основно, и ще си трае, няма по съседски да се дънят, я.
 Отговорен ми се вижда най-вече районния кмет,стига да бъде уведомен.
 Погледнах в сайта-градината не е нова,че да речеш,че още не са организирали добре нещата. Стара е и явно си е практика някой да си отваря вратите и ползва, когато му скимне.

# 1 091
Ако не ми беше тъжно за детето на Д. (пък и за което и да е дете), щеше да ми е смешно-представих си гледката на табуна на детската площадка и какъв репортаж би излязъл.
 Дир-ката не може да пази там денонощно. Персоналът пък сигурно е местен,основно, и ще си трае, няма по съседски да се дънят, я.
 Отговорен ми се вижда най-вече районния кмет,стига да бъде уведомен.
 Погледнах в сайта-градината не е нова,че да речеш,че още не са организирали добре нещата. Стара е и явно си е практика някой да си отваря вратите и ползва, когато му скимне.

Къде видя, че не е нова?Аз разбрах, че е съвсем нова и старата градина ще се измести цялата в новото ОДЗ. Тоест старата сграда ще се освободи.

# 1 092
  • гр.София
 Нова сграда на стара градина-така го разбирам. Имало е градина на същото място, същия двор, същия персонал и директор. Thinking

Не че е толкова важно,но
 Повече от 30 години ЦДГ № 58 е учебно-възпитателно заведение с утвърдено име и
традиции, обучило и възпитало хиляди деца, някои от които вече лекари,
учители, строители, репортери все достойни и добри хора.

Сега вече е ОДЗ

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 15:29 от blanc

# 1 093
Новата градина в Младост-2 е пусната. 98 ОДЗ.

# 1 094
blanc , с най-голямо удоволствие ще ви кажа. Нашето момиченце толкова се моли за детска градина, че бях готова да преглътна факта, че коментираната на предишните страници детска градина в кв. Челопечене е на 16км. от вкъщи и други разни неудобства, НО. Два дена поред ходим да я огледаме. Първият път всичките врати на външната ограда зеят и някакъв селски пръч си вкарал вътре песа да си свърши физиологичните нужди, а уж се охранявала градината. Вторият ден, този път по светло, посред бял ден отиваме ( неделя ) и в двора на градината навързани един до друг около 10 коня, вратите отново зеят. Дотам с компромисите. Никой не може да ме убеди, че поне един човек от персонала на градината не е знаел за тези безобразия, макар че те там всички се знаят общо-взето и сигурно не е тайна за никого. Иначе детската градина е нова, изглежда добре, боядисана е в разноцветни багри, площадките са големи, на сайта пише, че е оборудвана с всичко необходимо за децата. По други крайни квартали и разни села също пустеят детски градини, а в населените места хората се чудят къде да си запишат децата. Абсурд някакъв. Записът с конете в двора мисля да го пратя на сайта на общината.

И снимки в пресата бих пратила.

И аз.  Peace

Какви са тия селски простотии бе?!  ooooh!
Не стига, че ББ се уби да строи свръх модерни ДГ за милиони левове по села и паланки, дето няма деца, ами въпросните модерни съоръжения вече се превръщат в безплатно пасище! Думи нямам за такава безстопанственост и безотговорност! Shocked
Дъмбълдор, пращай директно на медиите, не се мотай!
Тия милиони за новите готини ДГ, построени на майната си, ние, данъкоплатците ги плащаме!  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт