СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 78 014
  • 1 619
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София

След дъълги преброявания и голямо питане - докато се мъча да издиря нейде карта на териториалното делене по райони на СГО...  Tired Ама ако по някакво чудо не се сетят всички с много точки от Младост плюс известно количество от Дружба, Студентските и... знам ли още някъде сигурно - да кандидатстват там, влиза! Е, поне и всички от Младост да отидат, пак влиза...

# 1 126
  • София
Кати, стискам ти палци, айде в събота да се похвалиш!

# 1 127
  • София

Е хайде де...
Ох, не смея предварително да се настройвам - че няма да ми е за пръв път - да "няма начин да не стане", де... ама...

Впрочем... нещо, което е просто странно... и вероятно е пропуск на администраторите на системата - градината няма директор, но има педагогически съвет?  Laughing

# 1 128
  • София
Здравейте, и ние за Младост се надяваме  Praynig. Абе, момичета, наистина ли няма значение часа на кандидатстване? Аз от 1 час се ядосвам, че не съм разбрала по-рано, чак главата ме заболя  ooooh!. Ако наистина ще теглят на всички в граничната група номера, да взема да се поуспокоя ..... newsm78

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:47 от koalkata

# 1 129
  • София

Има значение деня.
Часът - не.

# 1 130
Здравейте, и ние за Младост се надяваме  Praynig. Абе, момичета, наистина ли няма значение часа на кандидатстване? Аз от 1 час се ядосвам, че не съм разбрала по-рано, чак главата ме заболя  ooooh!. Ако наистина ще теглят на всички в граничната група номера, да взема да се поуспокоя ..... newsm78

Ами то подобен ми е въпроса и за кандидатстването в ЦДГ за догодина. Сега не ти дава да избереш ЦДГ, защото детето ти няма годините. То ще ги навърши през 2010. Означава ли това, че за да сме от първите на опашката ще трябва на 01.01.2010 да дебнем системата да си включим въпросните ЦДГ в кандидатурите? Или пък ще трябва да дебнем кога ще обявят групите във въпросните ЦДГ? Тъй де - с 2 думи ще има ли значение кой по ред си се записал......

# 1 131
  • София
ЦДГ, да, ако се запази същия регламент, догодина ще трябва да дебнете кога ще се кандидатства и да кадидатствате възможно най-рано като дата.  Peace
Също така е добре да кандидатствате във възможно най-много градини, за да си запазите заветната ранна дата.
Тази година на всички, които сме кандидатствали преди първото голямо кандидатстване ни дадоха една и съща дата - 22.05., но догодина не се знае как ще е.

# 1 132

Има значение деня.
Часът - не.

Това за деня откъде го знаете. Изпопрочетох цялата инфо в регламента за граничните групи, ама това никъде го нямаше. Сигурни ли сте

# 1 133

Впрочем... нещо, което е просто странно... и вероятно е пропуск на администраторите на системата - градината няма директор, но има педагогически съвет?  Laughing

Няма нищо странно в това.Назначени са учители,които са ПС,а един вероятно е временно изпълняващ длъжността "директор",защото тя се заема с конкурс .За септември ще имате и директор  Laughing ако си издържи конкурса,че....не ми се говори. Mr. Green

# 1 134
Да, виждам, че са решили да изпратят мейли за новата детска градина в Младост.  Похвално, нищо, че малко закъсняха.

# 1 135
  • София

Има значение деня.
Часът - не.

Това за деня откъде го знаете. Изпопрочетох цялата инфо в регламента за граничните групи, ама това никъде го нямаше. Сигурни ли сте
И още как! След две години следене на темата за кандидатстване/класиране в ДГ не мисля, че има някой по-светнат от нас тук.

# 1 136
Всъшност това за деня не е сигурно. Преди голямото първо класиране май месец имаше предостатъчно време всеки да кандидатства и всички получиха една дата - 22.05. Сега не бих се учудила ако дадат за това миникласиране една седмица и тогава на всички наредили се на опашка в рамките на тази седмица, да получат датата на първото класиране. Т.е. всички ще се редят само по точки. Няма логика да се определи първия ден за ден Х и който е кандидатствал след него да получи нова дата.

Но мога само да гадая.

# 1 137
  • София
Ей това с тези нови градини и на мен не ми е много ясно. Не е много честно да се взима деня на кандитатсване, всеки ден ли трябва да се ровим, да видим дали има нови места. Аз чакам да отворят новата градина в Стрелбище и сега с тези дни ми стана много интересно. Според мен е редно на първото класитане на всички да се даде еднакъв шанс.

# 1 138
  • София
Дано наистина да дадат равен шанс преди първото голямо класиране поне за новите градини. Peace

# 1 139
  • София

Впрочем... нещо, което е просто странно... и вероятно е пропуск на администраторите на системата - градината няма директор, но има педагогически съвет?  Laughing

Няма нищо странно в това.Назначени са учители,които са ПС,а един вероятно е временно изпълняващ длъжността "директор",защото тя се заема с конкурс .За септември ще имате и директор  Laughing ако си издържи конкурса,че....не ми се говори. Mr. Green

Чакай, какъв септември - до тогава с ИД ли ще е?

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 21:53 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт