Да помогнат мами от Плевен

• 806
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, и аз съм с първокласник. Първоначално го бях записала в Йордан Йовков при Стефка Иванова, по препоръка на снаха ми, племенницата е учила при нея, но в последствие директорката на Васил Левски ни убеди да запишем детето при тях, училището си има своите предимства, голям хубав двор, по малко деца и детето за сега няма никакви оплаквания. Но понеже не се бях обадила на Стефка Иванова за промяната в решението ни,тя ни поръчала помощните материали и по тази причина отидох да си ги взема. За краткото време от 10 мин. видях в тази жена голям професионализъм, което много ме впечатли! Сега съм в размисъл дали не сбърках в избора си и дали да не го преместя при нея. Моля помогнете ми! Учителката ни във Васил Левски се казва Дарина Микова, ако някой има мнение за нея да сподели, защото за сега аз нямам изградено мнение.

# 1
  Какво местене? Та учебната година едва започна! Shocked Rolling Eyes

# 2
Точно за това, ако съм сбъркала в избора си сега е момента да го поправя, докато детето не свикнало съвсем, после ще бъде новия и привикването ще е по трудно, поне така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт