Новите ви книги - 4 част

• 53 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
И при мен нещо Дан Браун не върви. Сякаш си препрочитам Шифъра на Леонардо  Confused
Ама ще си я дочета де, може пък да станат по-добре нещата.

# 676
argun аз още като я прелистих ги забелязах тези цитати, но се надявам въпреки това да ми хареса:)
минзухар да да и аз за 3лв.  newsm44 Доволна съм от намаленията -в кошовете се намираха доста приятни книжлета. Всички други книги също имаха 10-20% намаление.

# 677
Нямаше сила, която да ме спре да я поръчам! Сега ще си я чакам да ми я донесат.

# 678
Очаквам другата седмица да ми доставят "Селестинското пророчество" и "Десетото откровение на селестинското пророчество". Ще помоля за отзиви, ако някой ги е чел вече.
Също така за малките взех "Приключенията на Пинокио" и "Алиса в страната на чудесата" - твърди корици с илюстрации, които с удоволствие ще им прочета  Simple Smile. Бард имат промоция 2 детски книжки за 18 лв. И въобще доста от книгите им са с намаления на техния сайт.
Преди години четох и двете книги. Малко сектантски ми дойдоха, но има над какво да се замисли човек. Някои неща си харесах и си ги спазвам и до днес.  Ако те увлича такъв тип литература, горещо препоръчвам "Приказки за боговете" на Беа Нади
Започнах го  Peace Определено ми звучи много правдоподобно и обясняващо доста от нещата, които се случват в настоящето ни. Книгата ми хареса и я препоръчвам  Peace

# 679
Еха, издали са Scar Tissue на български, браво.  Simple Smile Аз съм голям фен на Ред Хот, така че за мен книгата си заслужава.

# 680
Дълго мислих за Орхан Памук - Музей на невиността не съм чела нищо на Пакук все още, а тази ми се стори интересна моля, споделете какви са впечатленията ви...........

Миленитка, предполагам е въпрос на вкус, но определено тази книга не е моята! Не съм чела нищо друго на Орхан Памук, а тази почти ме отказа да си купя друга негова книга - за мен е изключително подробен и детайлен, което на някои сигурно им допада, но мен не успя да ме грабне!

# 681
Сега чета ПаулУ Коелю - Победителят е сам и  9 зайци на Виргиния Захариева Simple Smile жалко че не мога да посетя панаира на книгата , а да не казвам от кога не съм си купувала книга Sad

# 682
Marini благодаря за мнението  Hug..... колебая се за Памук защото наистина доста противоречиви са мненията в форума за този автор...

на Панаира на книгата се загледах доста дълго в Ужасно близо и адски далече мисля че се казваше книгата....

# 683
  • Казанлък of all places
на Панаира на книгата се загледах доста дълго в Ужасно близо и адски далече мисля че се казваше книгата....
Не я гледай. Купувай!

# 684
Не я гледай. Купувай!

newsm10 ...бързо!

# 685
# 686
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

# 687
Нямаше сила, която да ме спре да я поръчам! Сега ще си я чакам да ми я донесат.

Хайде, ще чакам отзиви!  Hug

# 688
  • sofia
- току-що се сдобих с тази.

# 689
  • Belgium
bomboto нареждам се за отзиви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт